Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
 - Vezeték nélküli fejhallgatók
 - Vezeték nélküli fülhallgatók
 - Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
 - Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
 - Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
 - Siet tisztázni az RX 5000/6000 sorozat jövőjét az AMD
 - HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
 - AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
 - Milyen videókártyát?

Új hozzászólás Aktív témák
- 

Krystal_s
addikt
válasz

mr_ricsi

üzenetére

nálam jelez párszor, amire kell... 
sztem nem vagyok túl parás, csak alapbeállításokkal egyik AV sem igazán hatásos. ezt mindenki tudja ,aki kicsit foglalkozik a témával...
tudom h mire jó a homokozó. sztem már alap, a sok drive by okossággal fertőzött oldalak miatt...cache nálam amúgy sincs ,mert ccleanerrel is törli. az h terheli egy picit még ok, de az nagyon minimális lehet...vicces lenne, ha ettől használódna el egy akksi ilyen gyorsan
hát én szívesen meghallgatok minden véleményt ,mert úgy is szerzek tapasztalatokat stb. de az avast-ban biztos nem bíznék meg. a felhasználók többsége, akik fertőzésre panaszkodnak NOD vagy Avast userek. akkor már inkább az Avira + comodo fal...évekig a japán fejlesztésű Trend Micro-t használtam aztán a Bitdefendert...soha nem volt fertőzésem 12év alatt. kivéve 1x a NIS miatt, aminek a neve nagyobb,mint a megbízhatósága
 ma már az av-k között sincs olyan kimagaslóan jobb, mint pár évvel ezelőtt...
mindezt a saját véleményem és tapasztalataim alapján írtam le
azért köszönöm a tanácsokat
 nálam amúgy a cmdagent hülyült meg az egyik gépen az 5-ös óta. nemsokára jön a 6-os, remélem nem rontják el 
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
 - Apple Watch
 - Azonnali informatikai kérdések órája
 - Lexus, Toyota topik
 - Vezeték nélküli fejhallgatók
 - Vezeték nélküli fülhallgatók
 - Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
 - Okos Otthon / Smart Home
 - One mobilszolgáltatások
 - Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
 - További aktív témák...

- Akciós áron, Új Lenovo ThinkPad T14 Intel Core Ultra i7-165U/16GBRAM/512SSD/14" FULL HD+ IPS kijelző
 - HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
 - Szép HP EliteBook 840 G9 "Kis Tervező" Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/1TB Iris Xe FHD+
 - Profi! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/512 Iris Xe FHD+
 - Villám! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 16/512 Iris Xe FHD+

- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
 - Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
 - MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
 - RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
 - BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

nálam jelez párszor, amire kell... 

nálam amúgy a cmdagent hülyült meg az egyik gépen az 5-ös óta. nemsokára jön a 6-os, remélem nem rontják el
 Janou