- Megemelte az új GeForce-ok árazását az ASUS és az MSI
- Hamarabb hozza az AMD az Instinct MI350-es sorozatot
- Úgy fest, hogy NVIDIA Blackwellből lesz Galax HOF VGA is
- Kapja az ívet az új Spider-Manben a DirectStorage, pedig csak teszi a dolgát
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Mini-ITX
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Megemelte az új GeForce-ok árazását az ASUS és az MSI
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petii87
csendes tag
Még egy kérdés. Miért van az hogy egyes helyeken fekete, míg más helyeken fehér színű billentyűzettel reklámozzák? Talán lehet választani? (L500-eq)
-
Poo
senior tag
Hali
Elképzelhető az hogy egy L500 -as notiban az xpé csak 2,8 G ramot lát Sajátgép/tulajdonságnál és ugyanakkor 4G van benne?
Erre gyanakodnék így első körben.
xp32 bites.[ Szerkesztve ]
Veszek eredeti tonereket,patronokat
-
polonic
félisten
válasz Petii87 #6692 üzenetére
Üdv!
Az sp3-as xp telepítője sem támogatja a sata vinyókat ahci módban. Drivert kell integrálni a telepítőbe, vagy ha lehet, akkor át kell állítani IDE módba biosban. Ebből kifolyólag lehet telepíteni, de nem érdemes. XP-t el kell felejteni, ősrégi elavult operációs rendszer, inkább a windows 7-et javasolnám telepítésre. -
Petii87
csendes tag
Helló mindenkinek!
Megtudná nekem mondani valaki hogy xp-t lehet e L500-eq ra, és érdemes e telepíteni, és hogy az sp3 as támogatja már e a sata vinyót? Ha minden igaz lesz majd egy ilyen gépem valamikor a karácsonyi dömping után.
-
Kbali
nagyúr
-
JohnR
aktív tag
válasz polonic #6688 üzenetére
Köszi próbálkozok (a másik simán látta az összes rádiós hálózatot, 3 perc alatt volt wifi-s net) De tök jó a terméktámogatás Toshibáéknál. Beírtam a gép hátulján található nevet Toshiba L300-254, erre kiírta ilyen nincs. Az automata érzékelő is lehülyézett, hogy ez a laptop nem létezik Hihetetlen! Most találgathatok mi van benne, és találomra telepítgethetek hozzá drivereket :S
Na még jó, hogy nem vok laptoppárti. Ezeket a sz@rokat már kihajigáltam volna az ablakon -
JohnR
aktív tag
Üdv!
Toshiba L300al szívok. 10 centire van tőle egy tp-link router és nem látja a rádiós hálózatot, de nem csak ezt, egyet se (pedig 4-5-őt kéne látnia).
Op.rendszer win XP 32 bit.
Vmi kis help kellene. -
zozo 0011
csendes tag
Hello! Én is egy Toshiba Satellite L500-1FW-ét néztem ki. A kérdésem az lenne, hogy az integrált intel GMA 4500m simán viszi a HD filmeket? Előre is köszi a segítséget.
-
Lonsi
tag
Sziasztok!
Kicsit jobban körbejártam a dolgot és lehet nem a300-29k típusú laptop lenne, hanem l500-1fw. Esetleg erről van valakinek tapasztalata? Játékra nem lenne használva, csak átlagos dolgokra (office, internet, esetleg film nézésre). Ma délelőtt rendelem meg a gépet, ha bárni tud okosat mondani, azt nagyon megköszönném.Luk én vagyok az apád. Apa-apa akkor én vagyok a te Lukad.
-
freemark
csendes tag
Szép jóestét!
Nos, így egy egész napos fórumolvasás után mondhatni okosabb nem lettem, talán picit többet tudok a témáról, de sajnos ilyen driver-kérdésekhez láma vagyok...
Kérlek titeket, írjátok le, hogy egy op.rendszer nélküli A300-22Z notihoz pontosan milyen driverek szükségesek, továbbá melyek azok, amik nem árt ha fent vannak???
Valószínűleg win7 lesz rajta csak addig jó lenne leszedni a drivereket. Linkekért külön köszönet!Üdv: Márk
-
XFishboneHUN
senior tag
Sziasztok Srácok!
Laptop vásárláson gondolkodom és ezt néztem ki: [TOSHIBA L500-1GL]. Gyors válaszotokat és véleményeteket várnám a termékkel kapcsolatban! Előre is köszi!
üdv.: Fishbone17
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: X FishboneHUN | PSN: XFishboneHUN
-
freemark
csendes tag
Bocs hogy ennyit jár a szám d hát gondolkodom és folyton történik valami...
Úgy néz ki, lesz win7es lemezem 1-2 napon belül. Azért köszi! Bye! -
freemark
csendes tag
OFF.
Segítsetek légyszi, ha tudtok! SP3as XP Eternity Lite-ot honnan tudok leszedni? Mert amit ddig néztem linkeket ott mindegyiken 404-es üzit dobott ki az oldal. Vagy már sehol sincs fent?
Köszi! -
freemark
csendes tag
Az enyém matt és szürke-ezüst, de láttam képet amin lakkfekete. Igazából nem ismerem a Toshibákat, úgy tudom a 2éves gari nincs nagyon kihasználva. Én pedig nem vagyok sem hardcore gamer, sem pedig webfejlesztő, így azt hiszem netezésre, suliban wifire, zenehallgatásra, filmezésre tökéletes.
[ Szerkesztve ]
-
freemark
csendes tag
Ciao!
Én hoztam haza, de nem bonthattam még ki...Nemtom hogy bírom még 2hétig
Amúgy rosszat még nem olvastam erről a típusról, remélem minden oké lesz. Megpróbálok w7-et szerezni, én is afelé hajlok csak még érdemben nem tudtam lépni. Köszi a linket! -
freemark
csendes tag
Sziasztok!
Karácsonyra kaptam egy A300-22Z típusú laptopot. Nincs rajta op.rendszer és sajnos nekem sincs most olyan forrásom ahonnan tudnék szerezni. Vistát nem akarok, az XP-t meg talán kicsit idejétmúltnak tartom ehhez a géphez. Kénytelen leszek pluszba venni OEM progit? :S Bár van egy régi másolt XP Prof SP2 HUN lemezem, de ha esetleg valamilyen észrevétellel, tapasztalattal vagy javaslattal segíteni tudnátok, nagyon megköszönném!
Üdvözlettel: Márk -
törölt tag
válasz Grande Ale #6662 üzenetére
Megpróbáltam ezt is, fn lenyomására semmi nem történik. Amúgy ha beállítom, akkor egérre bejön a fekete osd a képernyő tetején.
-
SirKero
őstag
Ha valakit érdekel L500-ra telepítettem XP32 Bit-t és minden tökéletesen megy rajta kivéve hogy a WiFi-t nem lehet az Fn+F8 gombokkal ki-be kapcsolni. Akinek XP-re van ingere telepítheti nyugodtan
Most olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
törölt tag
Sziasztok!
Felraktam l500(w7 64bit)-ra a w7 64bit -es Flash Cards Support Utility drivert, gondoltam ezze működni fog az fn osd-je. De nem... -
őstag
Aki még nem tudja hogy kezdjen hozzá a karácsonyi nagytakarításhoz Toshiba A200
És akkor itt a Toshiba L505
[ Szerkesztve ]
Precision M7710_&_Precision M7740- CPU: 9980HK, RAM: 32GB/3200MHz, GPU: RTX5000, IGZO 4K-UHD, SSD: 2TB Force MP510, 2TB ADATA XPG SX8200 PRO, 1TB SK HYNIX Class 50 SSD
-
Lonsi
tag
Sziasztok!
Érdeklődnék Tosahiba A300-29K laptop ügyben. Van-e esetleg valakinek ilyen notebook, megéri-e a pénzét, illetve körülbelül mennyit bír az aksija, mert efféle adatot sehol nem találtam a gépről. Illetve egy olyan kérdésem is lenne, hogy ez már az újabb borítású gépek egyike, vagy még a régebbi mattos hatású műanyag borítást kapta, ugyanis így is látom hirdetve meg úgy is.
Köszönöm a segítségeteket!Luk én vagyok az apád. Apa-apa akkor én vagyok a te Lukad.
-
hobizoli
nagyúr
ICH3-M 82801CAN modem driver kene, egy Toshiba Satellite Pro SP6100-hoz (i845MP chipset) WinXP ala
Intel oldalan en keptelen vagyok megtalalni ezt. Az ACPI meg a kékfog modul drivere is johetne ha vkinek megvan, ez vmi TOS6205 nevu ize, ehhez sem talalok drivert a bolygon.
A Toshiba oldalarol vmiert megszakad a letoltes.
hobizoli
több drón kell ;P
-
gergobaby
aktív tag
Sziasztok! Toshiba L300-am van, és egy külső monitoron használom, de a kép vibrál, azaz szemmel látható ahogy húzzza a szürke csíkokat... Ez miért van? Saját monitorral jóll megy. Elég fárasztó a szemnek, főleg fehér hátterű oldalakon látszik nagyon..
-
kavarc
aktív tag
Sziasztok!
Toshiba L505, előretelepített Win 7 x64. Vásárlás után csináltam egyből egy helyreállító lemezt - vagyis pontosabban kettőt. Próbáltam XP-t telepíteni mellé, ami sikerült is, de sajna nem tudtam semmivel sem megoldani a dualbootot.
Nemgáz, hiszen van lemez, visszaállunk gyári defaultra. Kb 20 percig megy a folyamat - particionál, bekéri mindkét lemezt, félmásolja az image-eket, majd a végén azt írja, hogy Kész. Ekkor a gép leáll. Újraindítás után konfigurál, majd restart ismét, utána "A telepítő előszészíti a szgépet az első használatra.". Utána pedig "Várjon... a telepítés befejezése néhány percig is eltarthat..." kb 2 perc után a szgép leáll is újraindul, innentől ez egy végtelen ciklus. újra és újra restartol ugyazt látom mindig a képernyőn
Ilyenkor mivan? Valaki csinált már ilyet? please help!
köszi -
szonti
aktív tag
válasz Grande Ale #6654 üzenetére
Hát nem szólal meg, uh visszaviszem, mást nem tudok vele kezdeni. Köszöönöm a segítséget!
-
szonti
aktív tag
Sziasztok!
Ma vettem egy Toshiba Satellite l500 1eq notit, aztán szomorúan tapasztalom, hogy nem szólnak a hangszórók benne. Ha fejhallgatót dugok bele az szól rendesen, de a beépített hangfalak meg se nyikkannak. Mi lehet a probléma? Drivercserét már próbáltam.
Segítséget előre is köszönöm! -
őstag
Windows7 nél melyik driver szükséges az Fn+ gombok működéséhez A200 nál?
Precision M7710_&_Precision M7740- CPU: 9980HK, RAM: 32GB/3200MHz, GPU: RTX5000, IGZO 4K-UHD, SSD: 2TB Force MP510, 2TB ADATA XPG SX8200 PRO, 1TB SK HYNIX Class 50 SSD
-
garaizs
csendes tag
Attól függ milyen programokat használsz majd. Ez persze változhat a jövőben.
Processzort drágább és szervízben érdemes cseréltetni, főleg garanciaidőn belül, ha gyengének találnád. Ha erősebb procival veszed a gépet, akkor azt olcsóbban és saját magad is bővítheted RAM tekintetében. De 2G-val szépen megy az XP, Win7 és Linux is.[ Szerkesztve ]
-
Poo
senior tag
hello
L300-ról írna valaki pár szót aki tulajdonos is hogy hogy viselkedik de nem 4-5 honap után hanem már akinek több ideje megvan.köszönöm.
Veszek eredeti tonereket,patronokat
-
szonti
aktív tag
Sziasztok!
Laptop vásárlás előtt állok 2 Toshiba között akadtam meg (L500-1ep; L500-1eq), az áruk megegyezik, Processzorban és memóriaméretben térnek el. Az egyiknek Dual Core T300 1,8 GHz és 4 giga ramja van, a másiknak Dual Core T4300 2,1 Ghz és 2 giga ram.
Melyiket érdemesebb venni? Melyik számít többet, a CPU v a Ram???Segítséget előre is köszönöm!
-
mouse1
csendes tag
válasz Barett 50cal #6645 üzenetére
Köszönöm! Igen, nekem is csak zárolták, csak ezt későn vettem észre. De már utánanéztem.
-
Barett 50cal
senior tag
-
Barett 50cal
senior tag
Hali
U500as SLOTba belemegy ez ahangkari??Tehát csak hogy működne e vele rendesen..
XFi NotebookTime you enjoy wasting, isn't wasted time
-
Balinov
titán
Udv Urak,
L350D-t szedett mar szet valaki amiatt, hogy a hutest ujrapasztazza ill. a hutobordak lamellait/ventit portalanitsa?
Van egynehany keppel illusztralt guide, de nemelyik elegge rizikosnak tunik.
10yrs, 41.5kg, 3yrs 42.7kg (Lab) :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
tibcs1
csendes tag
SZiasztok.
Tesómnak szeretnénk venni laptopot olyan 150-160 max.
Toshiba érdekelne .fontos hogy bírjon azért játszani is, főleg sims3 simán menjen rajta, mivel csajról lenne szó Jah és a memória bővíthetőség se lenne hátrány.
Válaszotokat előre is köszönöm[ Szerkesztve ]
-
mouse1
csendes tag
Na nekem pont ezzel kapcsolatban lenne egy kérdésem. Megrendeltem ezt a Win7 upgrade-et, és annak rendje és módja szerint levonták a 30eurót a számlámról november elején. Ma meg felkelek, és mit látok a telefonomon? Ma hajnalban megint levonták ezt a 30 eurót. Na most ilyenkor mit lehet tenni? Persze a Windows 7 azóta sem érkezett meg. A szállítási határidőt már kitolták december 16-ra.
-
törölt tag
válasz techie_guy #6637 üzenetére
Egyértelműen az L505!
-
veterán
válasz gergobaby #6633 üzenetére
A touchpaden a dupla-klikkelés érzékenységét nem lehet nekem megfelelőre beállítani Kénytelen vagyok külső egeret használni hozzá.
Azon kívül csak annyi bajom van vele, hogy a kinézete olyan, mint amilyen 10 éve is volt (bár akkor még IBM néven forgalmazták). Olyan kecses, mint egy lépegető exkavátor
Amúgy atomstabil, gyors, halk, strapabíró, az akkuja egy álom, stb.
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
padika11
tag
Sziasztok!
Nekem is most került a kezembe egy l300as. Jogtiszta vista van rajta. Elvileg van valami recorvery image file, ami vista telepítő dvd. Vagy átvertek?
Engem is érdekelne a win 7re való frissítésArt is the affirmation of life. - Alfred Stieglitz
-
gergobaby
aktív tag
válasz Donki Hóte #6632 üzenetére
Megnéztem ezt a Lenovo R500-at... Hát eléggé jó szerintem Nemtudom milyen problémád van vele ?!
-
veterán
-
gergobaby
aktív tag
válasz Donki Hóte #6630 üzenetére
Szia! Olyan 50-55 ezer forint lenne szerintem a reális ára. Ennél többet szerintem nem fogsz kapni érte, de lehet ennyiért sem viszik el.
-
veterán
Sziasztok!
Érdeklődöm, hogy mennyi a reális ára egy ilyen laptopnak?
TOSHIBA Satellite L30-134
CPU: Intel CeleronM410 1.460 GHz (533 FSB)
Chipset: ATI Radeon® Xpress 200M
Képernyő: 15.4" WXGA 16:9 (1280x800)
Memória: 1 GB
HDD: 60 Gb
Optikai meghajtó: 8x DVD+-RW DL drive
VGA: ATi Mobility Radeon® X200/128-256MB
Interfészek: 10/100mbps LAN, 56K modem, PCMCIA, USB 2.0 (2db), VGA monitor, Wireless 802.11b/g,
EREDETI WINDOWS XP!Akku kb. 30-40 percet bír.
3 éves a noti, de keveset volt használva, jó állapotban van.
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
gergobaby
aktív tag
Sziasztok! Októberben vásároltam egy Toshiba L300 notebookot eredeti Vista HP-val, most olvastam a Toshiba honlapján, hogy aki 2009 jún. és 2010. január között vásárolt laptopot(Megfelelő típust, az enyém köztük van), akkor jogosult Win7 Upgrade lehetőségre! De ahogy a leirást olvastam mégis valami pénzt át kell nekik utalni a művelet során. Most akkor mi a helyzet?
-
őstag
válasz techie_guy #6627 üzenetére
Szinte tökéletes!
A gombok nagyon jók, kényelmesek, + Num billentyük is vannak ami nem utolsó szempont.
A képernyője ragyogó, nagyon szép, mindent összevete csak egy hátrányával találkoztam eddig, és az az ,hogy nagyon gyüjti az újlenyomatokat, ez a fekete zongoralakk.
Mondjuk dizájn-os az biztos.[ Szerkesztve ]
-
techie_guy
tag
válasz VANESSZA1 #6626 üzenetére
Igen, igen láttam. És pl. a gombok elhelyezése milyen, aztán a gombok minősége (a lenyomásuk érzésre), nagy-e a hangja, aztán a kijelző mennyire sötétedik, ha oldalról nézed. Szóval pár szót tudnál még írni róla?
De csak őszintén pls! Nem gyakran veszek ennyiért laptopot és nem nagyon akarok ráfázni.. :-)[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz techie_guy #6625 üzenetére
Erre írtam pár hsz-el lejjebb hogy ilyen a céges notebookom és nagyon gyors és nagyon szuper kis gép !!
-
techie_guy
tag
200e-ért keresek egy notebookot és ezt a Toshibát találtam. Valakinek van véleménye, tapasztalata róla? Esetleg tudnátok linkelni egy korrekt tesztet hozzá?
-
őstag
Erről nem tudom hallotatok-e már: Windows hiba notebook-okon is !
Nálam már jelentkezett, annyira, hogy azt hittem elromlott a notebook, és be is jelentettem szervízbe.., amit aztán lemondtam mire kiderítettem mi is áll a háttérben.Precision M7710_&_Precision M7740- CPU: 9980HK, RAM: 32GB/3200MHz, GPU: RTX5000, IGZO 4K-UHD, SSD: 2TB Force MP510, 2TB ADATA XPG SX8200 PRO, 1TB SK HYNIX Class 50 SSD
-
gedikart
aktív tag
Üdv. Toshiba A100-906-hoz szeretnék a gyári 4000mAh-s akku (PA3399u-2brs) helyett egy nagyobb kapacitásút. Milyet vegyek hozzá/hol lehet utánanézni hogy melyik típusok jöhetnek szóba?
-
Louies
aktív tag
köszi szépen. Kb. 4éve volt mikor vettem az Asus-t és asus előtt volt egy toshiba L30am. Na akkor olvasgattam a topicokat, nem pont ezt. Milyen notebookot vegyek vagy valami hasonló és ott ez a hír járta.
De annak örülök,h újra Számíthatok a Toshibára. Aszem ez a legrégebbi noti gyártó is, még anno tulajdonomban volt egy Toshiba T1000-es ami meg is van még. Pedig több mint 10éves.''Okos ember leírja, ha érdekeset hall, a buta nem, mert azt hiszi, meg tudja jegyezni.''
-
törölt tag
-
Kbali
nagyúr
Kicsit kötözködnék: mikor is volt, hogy 10-ből 7 Toshiba szervizben kötött ki? Az egyik legrégebbi gyártó, még a mostani igen konzumer Satellite kategória sem szervizlátogató. Ha visszaolvasgatsz innen klasszik hardverhiba miatt senki nem vitte szervizbe.
A lényeg van itthon (vidéken is!) megbízható, hozzáértő szerviz, de vélhetően nem lesz rá szükség. -
Grande Ale
őstag
Lenne egy kérdésem: Ha töltök le, pl.torrentről, és a gép automatikusan alvó állapotba kerül, vagy hibernál, nem tudom,(leáll, villog a power gomb, kattintani kell az egérrel), akkor a letöltés sem megy? Nézzétek el, ha hülye kérdés, sose töltöttem még laptoppal...
[ Szerkesztve ]
-
Louies
aktív tag
hi all!
Érdeklődnek,h milyen a szervízhátere a Toshiba notiknak?
''Okos ember leírja, ha érdekeset hall, a buta nem, mert azt hiszi, meg tudja jegyezni.''
-
polonic
félisten
válasz Grande Ale #6608 üzenetére
Nem tudom, nem használtam még soha a programot. Én benne hagyom. De erről is annyi vélemény van már, hogy mi a jobb az akksinak.
-
polonic
félisten
válasz Grande Ale #6603 üzenetére
Szia!
Az ilyen driver genius programokat szerintem felejtsd el. Szedd le a toshiba oldaláról a drivereket vagy ha a legfrissebbeket akarod, akkor a gyártók honlapjáról. -
kavarc
aktív tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy új előretelepített Win7-tel rendelkező laptopra rakott már fel vki XP-t, úgy hogy mindkét oprenszer működött (dualboot)? Ha igen hogyan?
köszi -
Grande Ale
őstag
Sziasztok!
Toshiba L300 laptopra Win 7-et telepítettem. Driver Genius leszedte a a drivereket(chipset, stb.),telepítettem és megbolondult a gép. Csak eltávolítás után működött. Úgy látszik, hogy csak a Toshiba oldaláról letöltött aláírt driverekkel lehet használni? Van valakinek tapasztalata? Mondjuk azokkal tökéletesen működnek, csak van náluk újabb is.Mindig meg kell várni, míg a Toshiba felrakja az oldalára a legújabbakat? -
ede006
csendes tag
Sziasztok! Most tervezem egy toshiba tecra a10-12l vásárlását, és az lenne a kérdésem, hogy ha valakinek valamilyen tapasztalata van ilyen géppel kapcsolatban kérem ossza meg velem. Esetleg ha van itt olyan aki szervízben dolgozik elmondhatna hogy ez a modell gyakran hibasodik-e meg? Az lenne meg a kérdésem, hogy a magyar szervízháttér az milyen? Koszonom
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- PlayStation 5
- NBA és kosárlabda topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- GTA V
- Hálózati / IP kamera
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- G15 5515 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3060 16GB 500GB NVMe gar
- Precision 7680 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX A1000 32GB DDR5 1TB NVMe magyar vbill IR kam gar
- ROG Strix G531GT 15.6" FHD IPS i5-9300H GTX 1650 16GB 512GB magyar vbill gar
- Új CAPTIVA Gamer Tervező Laptop 17" -50% Bivaly i5-13500H 6Mag 64GB/2TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Lenovo Ideapad 320 : I3-6006U /// 4GB DDR4 /// 128GB SSD /// Windows 10
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest