Új hozzászólás Aktív témák
-
Petii87
csendes tag
Még egy kérdés
. Miért van az hogy egyes helyeken fekete, míg más helyeken fehér színű billentyűzettel reklámozzák? Talán lehet választani? (L500-eq)
-
Poo
senior tag
Hali
Elképzelhető az hogy egy L500 -as notiban az xpé csak 2,8 G ramot lát Sajátgép/tulajdonságnál és ugyanakkor 4G van benne?
Erre gyanakodnék így első körben.
xp32 bites. -
polonic
félisten
válasz
Petii87 #6692 üzenetére
Üdv!
Az sp3-as xp telepítője sem támogatja a sata vinyókat ahci módban. Drivert kell integrálni a telepítőbe, vagy ha lehet, akkor át kell állítani IDE módba biosban. Ebből kifolyólag lehet telepíteni, de nem érdemes. XP-t el kell felejteni, ősrégi elavult operációs rendszer, inkább a windows 7-et javasolnám telepítésre. -
Petii87
csendes tag
Helló mindenkinek!
Megtudná nekem mondani valaki hogy xp-t lehet e L500-eq ra, és érdemes e telepíteni, és hogy az sp3 as támogatja már e a sata vinyót? Ha minden igaz lesz majd egy ilyen gépem valamikor a karácsonyi dömping után.
-
-
JohnR
aktív tag
válasz
polonic #6688 üzenetére
Köszi próbálkozok (a másik simán látta az összes rádiós hálózatot, 3 perc alatt volt wifi-s net) De tök jó a terméktámogatás Toshibáéknál. Beírtam a gép hátulján található nevet Toshiba L300-254, erre kiírta ilyen nincs. Az automata érzékelő is lehülyézett, hogy ez a laptop nem létezik
Hihetetlen! Most találgathatok mi van benne, és találomra telepítgethetek hozzá drivereket :S
Na még jó, hogy nem vok laptoppárti. Ezeket a sz@rokat már kihajigáltam volna az ablakon -
JohnR
aktív tag
Üdv!
Toshiba L300al szívok. 10 centire van tőle egy tp-link router és nem látja a rádiós hálózatot, de nem csak ezt, egyet se (pedig 4-5-őt kéne látnia).
Op.rendszer win XP 32 bit.
Vmi kis help kellene. -
zozo 0011
csendes tag
Hello! Én is egy Toshiba Satellite L500-1FW-ét néztem ki. A kérdésem az lenne, hogy az integrált intel GMA 4500m simán viszi a HD filmeket? Előre is köszi a segítséget.
-
Lonsi
tag
Sziasztok!
Kicsit jobban körbejártam a dolgot és lehet nem a300-29k típusú laptop lenne, hanem l500-1fw. Esetleg erről van valakinek tapasztalata? Játékra nem lenne használva, csak átlagos dolgokra (office, internet, esetleg film nézésre). Ma délelőtt rendelem meg a gépet, ha bárni tud okosat mondani, azt nagyon megköszönném. -
freemark
csendes tag
Szép jóestét!
Nos, így egy egész napos fórumolvasás után mondhatni okosabb nem lettem, talán picit többet tudok a témáról, de sajnos ilyen driver-kérdésekhez láma vagyok...
Kérlek titeket, írjátok le, hogy egy op.rendszer nélküli A300-22Z notihoz pontosan milyen driverek szükségesek, továbbá melyek azok, amik nem árt ha fent vannak???
Valószínűleg win7 lesz rajta csak addig jó lenne leszedni a drivereket. Linkekért külön köszönet!Üdv: Márk
-
XFishboneHUN
senior tag
Sziasztok Srácok!
Laptop vásárláson gondolkodom és ezt néztem ki: [TOSHIBA L500-1GL]. Gyors válaszotokat és véleményeteket várnám a termékkel kapcsolatban! Előre is köszi!
üdv.: Fishbone17
-
freemark
csendes tag
Bocs hogy ennyit jár a szám d hát gondolkodom és folyton történik valami...
Úgy néz ki, lesz win7es lemezem 1-2 napon belül. Azért köszi! Bye! -
freemark
csendes tag
OFF.
Segítsetek légyszi, ha tudtok! SP3as XP Eternity Lite-ot honnan tudok leszedni? Mert amit ddig néztem linkeket ott mindegyiken 404-es üzit dobott ki az oldal. Vagy már sehol sincs fent?
Köszi! -
freemark
csendes tag
Az enyém matt és szürke-ezüst, de láttam képet amin lakkfekete. Igazából nem ismerem a Toshibákat, úgy tudom a 2éves gari nincs nagyon kihasználva.
Én pedig nem vagyok sem hardcore gamer, sem pedig webfejlesztő, így azt hiszem netezésre, suliban wifire, zenehallgatásra, filmezésre tökéletes.
-
freemark
csendes tag
Ciao!
Én hoztam haza, de nem bonthattam még ki...Nemtom hogy bírom még 2hétig
Amúgy rosszat még nem olvastam erről a típusról, remélem minden oké lesz. Megpróbálok w7-et szerezni, én is afelé hajlok csak még érdemben nem tudtam lépni. Köszi a linket! -
freemark
csendes tag
Sziasztok!
Karácsonyra kaptam egy A300-22Z típusú laptopot. Nincs rajta op.rendszer és sajnos nekem sincs most olyan forrásom ahonnan tudnék szerezni. Vistát nem akarok, az XP-t meg talán kicsit idejétmúltnak tartom ehhez a géphez. Kénytelen leszek pluszba venni OEM progit? :S Bár van egy régi másolt XP Prof SP2 HUN lemezem, de ha esetleg valamilyen észrevétellel, tapasztalattal vagy javaslattal segíteni tudnátok, nagyon megköszönném!
Üdvözlettel: Márk -
törölt tag
válasz
Grande Ale #6662 üzenetére
Megpróbáltam ezt is, fn lenyomására semmi nem történik. Amúgy ha beállítom, akkor egérre bejön a fekete osd a képernyő tetején.
-
SirKero
őstag
Ha valakit érdekel L500-ra telepítettem XP32 Bit-t és minden tökéletesen megy rajta kivéve hogy a WiFi-t nem lehet az Fn+F8 gombokkal ki-be kapcsolni. Akinek XP-re van ingere telepítheti nyugodtan
-
törölt tag
Sziasztok!
Felraktam l500(w7 64bit)-ra a w7 64bit -es Flash Cards Support Utility drivert, gondoltam ezze működni fog az fn osd-je. De nem... -
Aki még nem tudja hogy kezdjen hozzá a karácsonyi nagytakarításhoz Toshiba A200
És akkor itt a Toshiba L505
-
Lonsi
tag
Sziasztok!
Érdeklődnék Tosahiba A300-29K laptop ügyben. Van-e esetleg valakinek ilyen notebook, megéri-e a pénzét, illetve körülbelül mennyit bír az aksija, mert efféle adatot sehol nem találtam a gépről. Illetve egy olyan kérdésem is lenne, hogy ez már az újabb borítású gépek egyike, vagy még a régebbi mattos hatású műanyag borítást kapta, ugyanis így is látom hirdetve meg úgy is.
Köszönöm a segítségeteket! -
hobizoli
nagyúr
ICH3-M 82801CAN modem driver kene, egy Toshiba Satellite Pro SP6100-hoz (i845MP chipset) WinXP ala
Intel oldalan en keptelen vagyok megtalalni ezt. Az ACPI meg a kékfog modul drivere is johetne ha vkinek megvan, ez vmi TOS6205 nevu ize, ehhez sem talalok drivert a bolygon.
A Toshiba oldalarol vmiert megszakad a letoltes.
hobizoli
-
gergobaby
aktív tag
Sziasztok! Toshiba L300-am van, és egy külső monitoron használom, de a kép vibrál, azaz szemmel látható ahogy húzzza a szürke csíkokat... Ez miért van? Saját monitorral jóll megy. Elég fárasztó a szemnek, főleg fehér hátterű oldalakon látszik nagyon..
-
kavarc
aktív tag
Sziasztok!
Toshiba L505, előretelepített Win 7 x64. Vásárlás után csináltam egyből egy helyreállító lemezt - vagyis pontosabban kettőt. Próbáltam XP-t telepíteni mellé, ami sikerült is, de sajna nem tudtam semmivel sem megoldani a dualbootot.
Nemgáz, hiszen van lemez, visszaállunk gyári defaultra. Kb 20 percig megy a folyamat - particionál, bekéri mindkét lemezt, félmásolja az image-eket, majd a végén azt írja, hogy Kész. Ekkor a gép leáll. Újraindítás után konfigurál, majd restart ismét, utána "A telepítő előszészíti a szgépet az első használatra.". Utána pedig "Várjon... a telepítés befejezése néhány percig is eltarthat..." kb 2 perc után a szgép leáll is újraindul, innentől ez egy végtelen ciklus. újra és újra restartol ugyazt látom mindig a képernyőn
Ilyenkor mivan? Valaki csinált már ilyet? please help!
köszi -
szonti
aktív tag
válasz
Grande Ale #6654 üzenetére
Hát nem szólal meg, uh visszaviszem, mást nem tudok vele kezdeni. Köszöönöm a segítséget!
-
szonti
aktív tag
Sziasztok!
Ma vettem egy Toshiba Satellite l500 1eq notit, aztán szomorúan tapasztalom, hogy nem szólnak a hangszórók benne. Ha fejhallgatót dugok bele az szól rendesen, de a beépített hangfalak meg se nyikkannak. Mi lehet a probléma? Drivercserét már próbáltam.
Segítséget előre is köszönöm! -
Windows7 nél melyik driver szükséges az Fn+ gombok működéséhez A200 nál?
-
garaizs
csendes tag
Attól függ milyen programokat használsz majd. Ez persze változhat a jövőben.
Processzort drágább és szervízben érdemes cseréltetni, főleg garanciaidőn belül, ha gyengének találnád. Ha erősebb procival veszed a gépet, akkor azt olcsóbban és saját magad is bővítheted RAM tekintetében. De 2G-val szépen megy az XP, Win7 és Linux is. -
Poo
senior tag
hello
L300-ról írna valaki pár szót aki tulajdonos is hogy hogy viselkedik de nem 4-5 honap után hanem már akinek több ideje megvan.köszönöm.
-
szonti
aktív tag
Sziasztok!
Laptop vásárlás előtt állok 2 Toshiba között akadtam meg (L500-1ep; L500-1eq), az áruk megegyezik, Processzorban és memóriaméretben térnek el. Az egyiknek Dual Core T300 1,8 GHz és 4 giga ramja van, a másiknak Dual Core T4300 2,1 Ghz és 2 giga ram.
Melyiket érdemesebb venni? Melyik számít többet, a CPU v a Ram???Segítséget előre is köszönöm!
-
mouse1
csendes tag
válasz
Barett 50cal #6645 üzenetére
Köszönöm! Igen, nekem is csak zárolták, csak ezt későn vettem észre. De már utánanéztem.
-
Barett 50cal
senior tag
Hali
U500as SLOTba belemegy ez ahangkari??Tehát csak hogy működne e vele rendesen..
XFi Notebook -
Balinov
titán
Udv Urak,
L350D-t szedett mar szet valaki amiatt, hogy a hutest ujrapasztazza ill. a hutobordak lamellait/ventit portalanitsa?
Van egynehany keppel illusztralt guide, de nemelyik elegge rizikosnak tunik.
-
tibcs1
csendes tag
SZiasztok.
Tesómnak szeretnénk venni laptopot olyan 150-160 max.
Toshiba érdekelne .fontos hogy bírjon azért játszani is, főleg sims3 simán menjen rajta, mivel csajról lenne szó Jah és a memória bővíthetőség se lenne hátrány.
Válaszotokat előre is köszönöm -
mouse1
csendes tag
Na nekem pont ezzel kapcsolatban lenne egy kérdésem. Megrendeltem ezt a Win7 upgrade-et, és annak rendje és módja szerint levonták a 30eurót a számlámról november elején. Ma meg felkelek, és mit látok a telefonomon? Ma hajnalban megint levonták ezt a 30 eurót. Na most ilyenkor mit lehet tenni? Persze a Windows 7 azóta sem érkezett meg. A szállítási határidőt már kitolták december 16-ra.
-
törölt tag
válasz
techie_guy #6637 üzenetére
Egyértelműen az L505!
-
válasz
gergobaby #6633 üzenetére
A touchpaden a dupla-klikkelés érzékenységét nem lehet nekem megfelelőre beállítani
Kénytelen vagyok külső egeret használni hozzá.
Azon kívül csak annyi bajom van vele, hogy a kinézete olyan, mint amilyen 10 éve is volt (bár akkor még IBM néven forgalmazták). Olyan kecses, mint egy lépegető exkavátor
Amúgy atomstabil, gyors, halk, strapabíró, az akkuja egy álom, stb.
-
padika11
tag
Sziasztok!
Nekem is most került a kezembe egy l300as. Jogtiszta vista van rajta. Elvileg van valami recorvery image file, ami vista telepítő dvd. Vagy átvertek?
Engem is érdekelne a win 7re való frissítés -
gergobaby
aktív tag
válasz
Donki Hóte #6632 üzenetére
Megnéztem ezt a Lenovo R500-at... Hát eléggé jó szerintem
Nemtudom milyen problémád van vele ?!
-
-
gergobaby
aktív tag
válasz
Donki Hóte #6630 üzenetére
Szia! Olyan 50-55 ezer forint lenne szerintem a reális ára. Ennél többet szerintem nem fogsz kapni érte, de lehet ennyiért sem viszik el.
-
Sziasztok!
Érdeklődöm, hogy mennyi a reális ára egy ilyen laptopnak?
TOSHIBA Satellite L30-134
CPU: Intel CeleronM410 1.460 GHz (533 FSB)
Chipset: ATI Radeon® Xpress 200M
Képernyő: 15.4" WXGA 16:9 (1280x800)
Memória: 1 GB
HDD: 60 Gb
Optikai meghajtó: 8x DVD+-RW DL drive
VGA: ATi Mobility Radeon® X200/128-256MB
Interfészek: 10/100mbps LAN, 56K modem, PCMCIA, USB 2.0 (2db), VGA monitor, Wireless 802.11b/g,
EREDETI WINDOWS XP!Akku kb. 30-40 percet bír.
3 éves a noti, de keveset volt használva, jó állapotban van.
-
gergobaby
aktív tag
Sziasztok! Októberben vásároltam egy Toshiba L300 notebookot eredeti Vista HP-val, most olvastam a Toshiba honlapján, hogy aki 2009 jún. és 2010. január között vásárolt laptopot(Megfelelő típust, az enyém köztük van), akkor jogosult Win7 Upgrade lehetőségre! De ahogy a leirást olvastam mégis valami pénzt át kell nekik utalni a művelet során. Most akkor mi a helyzet?
-
válasz
techie_guy #6627 üzenetére
Szinte tökéletes!
A gombok nagyon jók, kényelmesek, + Num billentyük is vannak ami nem utolsó szempont.
A képernyője ragyogó, nagyon szép, mindent összevete csak egy hátrányával találkoztam eddig, és az az ,hogy nagyon gyüjti az újlenyomatokat, ez a fekete zongoralakk.
Mondjuk dizájn-os az biztos. -
techie_guy
tag
válasz
VANESSZA1 #6626 üzenetére
Igen, igen láttam. És pl. a gombok elhelyezése milyen, aztán a gombok minősége (a lenyomásuk érzésre), nagy-e a hangja, aztán a kijelző mennyire sötétedik, ha oldalról nézed. Szóval pár szót tudnál még írni róla?
De csak őszintén pls! Nem gyakran veszek ennyiért laptopot és nem nagyon akarok ráfázni.. :-) -
válasz
techie_guy #6625 üzenetére
Erre írtam pár hsz-el lejjebb hogy ilyen a céges notebookom és nagyon gyors és nagyon szuper kis gép !!
-
techie_guy
tag
200e-ért keresek egy notebookot és ezt a Toshibát találtam. Valakinek van véleménye, tapasztalata róla? Esetleg tudnátok linkelni egy korrekt tesztet hozzá?
-
Erről nem tudom hallotatok-e már: Windows hiba notebook-okon is !
Nálam már jelentkezett, annyira, hogy azt hittem elromlott a notebook, és be is jelentettem szervízbe.., amit aztán lemondtam mire kiderítettem mi is áll a háttérben. -
gedikart
aktív tag
Üdv. Toshiba A100-906-hoz szeretnék a gyári 4000mAh-s akku (PA3399u-2brs) helyett egy nagyobb kapacitásút. Milyet vegyek hozzá/hol lehet utánanézni hogy melyik típusok jöhetnek szóba?
-
Louies
aktív tag
köszi szépen. Kb. 4éve volt mikor vettem az Asus-t és asus előtt volt egy toshiba L30am. Na akkor olvasgattam a topicokat, nem pont ezt. Milyen notebookot vegyek vagy valami hasonló és ott ez a hír járta.
De annak örülök,h újra Számíthatok a Toshibára. Aszem ez a legrégebbi noti gyártó is, még anno tulajdonomban volt egy Toshiba T1000-es ami meg is van még. Pedig több mint 10éves. -
törölt tag
válasz
Grande Ale #6615 üzenetére
Olyankor megáll a letöltés.
[link] -
Kbali
nagyúr
Kicsit kötözködnék: mikor is volt, hogy 10-ből 7 Toshiba szervizben kötött ki? Az egyik legrégebbi gyártó, még a mostani igen konzumer Satellite kategória sem szervizlátogató. Ha visszaolvasgatsz innen klasszik hardverhiba miatt senki nem vitte szervizbe.
A lényeg van itthon (vidéken is!) megbízható, hozzáértő szerviz, de vélhetően nem lesz rá szükség. -
Grande Ale
őstag
Lenne egy kérdésem: Ha töltök le, pl.torrentről, és a gép automatikusan alvó állapotba kerül, vagy hibernál, nem tudom,(leáll, villog a power gomb, kattintani kell az egérrel), akkor a letöltés sem megy? Nézzétek el, ha hülye kérdés, sose töltöttem még laptoppal...
-
Louies
aktív tag
hi all!
Érdeklődnek,h milyen a szervízhátere a Toshiba notiknak?
-
polonic
félisten
válasz
Grande Ale #6608 üzenetére
Nem tudom, nem használtam még soha a programot. Én benne hagyom. De erről is annyi vélemény van már, hogy mi a jobb az akksinak.
-
polonic
félisten
válasz
Grande Ale #6603 üzenetére
Szia!
Az ilyen driver genius programokat szerintem felejtsd el. Szedd le a toshiba oldaláról a drivereket vagy ha a legfrissebbeket akarod, akkor a gyártók honlapjáról. -
kavarc
aktív tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy új előretelepített Win7-tel rendelkező laptopra rakott már fel vki XP-t, úgy hogy mindkét oprenszer működött (dualboot)? Ha igen hogyan?
köszi -
Grande Ale
őstag
Sziasztok!
Toshiba L300 laptopra Win 7-et telepítettem. Driver Genius leszedte a a drivereket(chipset, stb.),telepítettem és megbolondult a gép. Csak eltávolítás után működött. Úgy látszik, hogy csak a Toshiba oldaláról letöltött aláírt driverekkel lehet használni? Van valakinek tapasztalata? Mondjuk azokkal tökéletesen működnek, csak van náluk újabb is.Mindig meg kell várni, míg a Toshiba felrakja az oldalára a legújabbakat? -
ede006
csendes tag
Sziasztok! Most tervezem egy toshiba tecra a10-12l vásárlását, és az lenne a kérdésem, hogy ha valakinek valamilyen tapasztalata van ilyen géppel kapcsolatban kérem ossza meg velem. Esetleg ha van itt olyan aki szervízben dolgozik elmondhatna hogy ez a modell gyakran hibasodik-e meg? Az lenne meg a kérdésem, hogy a magyar szervízháttér az milyen? Koszonom
Új hozzászólás Aktív témák
- Kedvező ár! Lenovo T570 laptop (15,6FHD/i5-G7/8GB/256SSD/Magyar)
- Kedvező ár! HP Zbook 15 Workstation laptop (15,6FHD/i7-G4MQ/16GB/128SSD/Nvidia2GB)
- Kedvező ár! Lenovo Yoga 370 laptop-tablet (12,5FHD/i5-G7/16GB/256SSD)
- Kedvező ár! Lenovo Yoga 260 laptop-tablet (12,5FHD/i5-G7/8GB/256SSD)
- Kedvező ár! Lenovo L380 Touch laptop (14FHD/i5-G8/8GB/256SSD)
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Intel Core I9 9900K Processzor!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- iKing.Hu - Apple Macbook Air 13 M1 - 2020 - Használt, megkímélt
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest