Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• macilaci78

nagyúr

válasz spleenszuru #4209 üzenetére

Néhányat le kell lőni. Ha jó pályára emlékszem, akkor tábor egyik sarkában a falon kívül kezdesz egy torony tövében. Nyitott ajtón be, az adott toronyban nincs őrszem, a többi toronyban lévő snipereket le kell szedni, mert kiszúrnak.
    Le a toronybólbalra kerülve a fal mellett akár futhatsz is, nem vesznek észre.
    Az épületek sarkánál egy kisebb torony tövében van egy ellenfél, háttal, késelni szoktam. A barakk másik oldalán a főúton 4 fős járőr korzózik, meg lehet őket várni.
    Balra van egy magányos őr homokzsákok félkarélyában, szemből lelőheted, a homokzsákok eltakarják a hullát. Mellette a három szintes épületben van a célpont.
    Ám előtte érdemes az út túloldalra menni, ott van a jammer jobbra, balra pedig a generátor. A generátornál egy őr strázsál, a jammernél párban járőrözik egy csapat.
    Na, szóval az épületben a célpont magányosan van, a földszinten az épület túlvégén egy falat bámul, de épp akkor fog megfordulni, mikor a szobaajtóba mész, le kell lőni.

Én szisztematikusan mindenkit ki szoktam nyírni, hangtompítóssal persze. Ha messze van a cél, a botokra bízom, távcsővel jelölöm ki nekik a célt.

Lesz majd olyan küldi, hogy erről bázisról egy harci helikoptert kell ellopni, nekem az volt a legnehezebb.

Új hozzászólás Aktív témák