Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• s4hu|SyD^

addikt

válasz Đusty #690 üzenetére

A Division fedezékrendszeres, szóval szépen bújj be valami mögé, taktikázni kell, mozogni, ott ha kiállsz nyitott terepre meghalsz, plusz az ellen nem hal meg 1 fejlövéstől. Van olyan, hogy mesterlövészt csinálsz a karakterből és ott azért pár ellenfél fekszik 1 lövéstől, de a keményebb ellenfelek még 10-től sem. És igen valamelyest nyilt világú, összetett játék, ahol figyelni kell, mit hová fejlesztesz, mit áldozol fel a másik előnyére. Ha nem megy a küldetés nézz Youtube-on videót.

A Wildlands-hoz még annyit, hogy remélem igazatok lesz és ez egy augusztusi build, bár én sem értem akkor ezt a zárt bétát, ennek már nagyon közeli állapotban kéne lennie a véglegeshez. Biztos vagyok benne, hogy már heggesztik a patch-t, ami biztos nem lesz kicsi, de akkor is. Ebből a zárt bétából kerül ki a legtöbb vélemény, mint újságírók, youtuberek. Persze attól még a végleges lehet nagyon más, de 1 hónap van addig. Nagyon sok a munka vele, és azért nem csak apróságok vannak. Ezzel a zárt bétával kéne az embereket arra sarkalni, hogy megvegyék, erre a 80%-a az embereknek csalódott elég nagyot. A legtöbb mókázás az a bugokból akad, ami van bőven.

Én is kipróbálom megint a legnehezebb fokozaton, de nem várok már csodát.

Ha itt pontozgatni kéne akkor 6/10 és az is csak azért, mert szeretem az open world játékokat.

AI: 5/10
    Fedezékrendszer: 3/10
    Ballisztika: 4/10
    Fegyverek, felszerlés, kinézet variálhatósága: 9/10
    Térkép nagysága, változatossága: előreláthatólag 10/10
    Grafika: 7/10, azért szép a látvány, sok textúra gusztustalan, de na.
    Optimalizálás: 6/10, azért 1070-el 1080p-ben meg borderless-ben 70%-ban megvan a V-sync 60 FPS very high-on.

Új hozzászólás Aktív témák