- Videós, mozgóképes topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OLED TV topic
- Már az MSI-nek is van 500 Hz-es QD-OLED monitora
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Bluetooth hangszórók
Aktív témák
-
sssent
senior tag
Ha a tálcán zárod be a hosszú gombon jobb klikkel, akkor ottmarad a háttérben. Ugyanígy ottmarad, ha az ablakában x-szel zárod be. Az óra melletti notification area-ban valamelyik ikonjára (ha épp több van) jobb klikk > exit-re lép ki teljesen. Ha ez utóbbit csináltad Te is, akkor vedd úgy, hogy nem szóltam.
De meg kell nézni a futó folyamatok közt az nhc.exe-t, az a biztos. Ha nincs ott, akkor nem fut. -
sssent
senior tag
Szerintem az nhc bezárása után azonnal vissza kéne állnia a ref. feszre (itt most két gépen ezt csinálja). Biztos, hogy nem fut a háttérben a folyamatok közt az nhc.exe?
Restartnál mindenesetre biztosan elfelejt mindent. Sikerült már olyan beállításokat eszközölnöm rajta, hogy a gép azonnal befagyott, amint az nhc elindult. Csökkentett mód, nhc kipöckölése a startup-ból, és máris semmi gond nem volt. -
sssent
senior tag
Ezek a fordulatszám-vezérlő értékek tudtommal szabványosak (ACPI standard), így sw-ből alacsonyabb fordulatszámot nemigen lehet elérni. Persze lehet, hogy tévedek, nem próbáltam.
A tök hangtalan gép egyelőre attól tartok az asztali PC + vízhűtés + passzív táp + jó merevlemez konfigok kiváltsága. Ez van.
[Szerkesztve] -
sssent
senior tag
>>(...) Ezzel a beállítással megy jelenleg, 49°C-nál kapcsol be, de akkor is már ~3250-et pörög a venti, (...)<<
Ez a fordulatszám itt, így nekem nem mond semmit. Az 1-es venti szint végülis halkabbnak, vagy hangosabbnak érződik mint a progi nélkül szokásos alap ventillátor zaj?
Amúgy nem tudom ki hogy van vele, de ha 10 percenként ki-bekapcsol a venti, az szerintem zavaróbb, mint ha egész halkan folyamatosan menne. Ahhoz hozzászokik az ember, kicsit zajosabb környezetben meg észre sem veszi.
Aktív témák
- Videós, mozgóképes topik
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Peugeot, Citroën topik
- Linux kezdőknek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OLED TV topic
- Fotók, videók mobillal
- Bluetooth-headsetekről általában
- További aktív témák...
- Macbook air m2 97% (karcmentes) + ps5 digital 2 karral.
- ThinkPad L490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Macbook Pro 16" M1 MAX - 2022 gyártás, 10/32 mag, 64GB RAM, 1 TERA SSD - garancia (111)
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
- Macbook Pro 16" M1 PRO - 2022 gyártás, 10/16 mag, 32GB RAM, 512GB SSD - garancia (105)
- Eladó arany színű Apple iphone 7 128GB / 12 hó jótállással
- Audio-Technica ATH-M20x fejhallgató
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3282
- Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 32GB - 1TB - RTX 4060 -3+ év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest