- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- Hazavághatja a MicroSD memóriakártyák piacát a Biwin-féle Mini SSD
Aktív témák
-
ans
aktív tag
válasz
microfrost
üzenetére
Kérdezz meg egy hozzáértőt, ügyvédet stb. Amúgy mivel adásvételid van, rosszhiszemű biztos nem vagy.
-
ans
aktív tag
válasz
microfrost
üzenetére
Vigyázz, mert ha lopott, és te tudod, akkor orgazda vagy. Ha tőled is ellopnák, akkor már biztos zavarna, hogy lopott.
-
ans
aktív tag
BIOSban bekapcsolási, supervisor, HDD password nincs beállítva?
-
ans
aktív tag
A T60 kijelző mellett mi az a kidudorodás? (Jobb oldalon).
-
ans
aktív tag
Adott egy T41, jelenleg 2x256MB memóriával, és most bővítésre van lehetőség. Felhasználás: irodai munka, net, néha autocad, végeselem programok. Az 512 MB bővítés elég, vagy inkább 1 GB (+256 MB, ami beépített)?
-
ans
aktív tag
válasz
Shadowfax
üzenetére
Teljesen igaz, lehet, hogy más a BT.
Neked ez van fenn a gépeden. Ez Widcomm?
Ezeket azért kérdezem, mert én T41-en nem vagyok teljesen elégedett, mert BT fax modemet (fax szolgáltatást) nem ismer fel ugyanannál a telónál, amelyiknél az MS drivere felismerte, és ment vele a faxolás. Viszont ezzel megy a Skype! -
ans
aktív tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Szerintem próba szerencse, mikor a drivert realizálták, szerintem még nem volt T43.
Viszont nekem telepíteni elég kalandosan sikerült, [link] leírás alapján. -
ans
aktív tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Előfordul, mert az XP SP2 alap drivere nem támogatja a hangátvitelt, viszont a widcomm driver támogatja. [link]
-
-
ans
aktív tag
Sziasztok!
Használ valaki headsetet v. mobiltelefont kihangosítóként (skype)? Nekem MS bluetooth-tal nem megy. -
ans
aktív tag
A T sorozatnál a security chipet használja valaki? Kellene egy jó magyar nyelvű leírás hozzá!
Aktív témák
- Lenovo Legion Pro 7 16IAX10 Intel Core Ultra 9 275HX/RTX 5070 Ti/64GB RAM/1TB SSD eladó BONTATLAN!!!
- Lenovo Legion 9 18IAX10 Intel Core Ultra 9 275HX/RTX 5080/64GB RAM/2TB SSD eladó BONTATLAN!!!!!!
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7490 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 445 G9 - Ryzen 5 5625U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- MacBook Air M1 13" 16GB RAM 256GB SSD 27% áfás számla, (0226)
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Új, Aktiválatlan iPhone 14 (128 GB) (rendelhető)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest