Hirdetés
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Aktív témák
-
mdk01
addikt
Mikor én felraktam anno az sp2-őt vistára másnap leszedtem.
Eleinte nem mertem felrakni mikor lelkesen ,hogy frissülne mert ,éreztem hogy nem lesz jó vége.
Aztán elcsábultam és biztam benne...hátha, aztán mint írtam másnap ,mert úgy éreztem hogy instabilabb lett az egész cucc.
Amúgy én a T61-et egy hónapban egyszer ha újraindítottam .Mindig elaltattam és gyorsan már használható is volt. Soha semmi gondom nem volt vele és 1 év után éreztem mikor eladtam hogy talán mintha lassult volna a gép, de még akkor sem raktam volna rá új OS-t. -
Mészike
aktív tag
Nekem is 2 perc kb. De lemérem.
Mondjuk én hibernálom mindíg, csak néha indítom újra.Ellenben egy kérdés: Outlook 2007-et használ valaki? Mitől lehet, hogy jobb oldalt alul, mikor jön egy új levél, akkor megjelent a buborékablakban a feladó, meg a tárgy (vagy ilyesmi). Viszont már pár hónapja az istenért nem akarja ezt a funkciót. Nincs ötlet?
Aktív témák
- Új 0km es GARANCIAS acer nitro 15 rtx 4060 ryzen 7
- Új garanciás MSI Alpha ! R9 7945hx 32 ram 17 col 240hz qhd rtx 4070
- Ár értékbajnok! Prémium kategória 4060 ESZMÉLETLEN JÓ ÁRON! GIGABYTE AORUS rtx 4060
- ENNYI PÉNZÉRT ilyen konfigot nem kapsz! Prémium kategória! Gigabyte aorus rtx 4070 i9 14900hx 2k qhd
- Tökéletes E sport gamer! Újszerű HP victus rtx 3050 ryzen 5600h 16gb ram 512 ssd
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Fotó állvány eladó
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest