Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- E-book olvasók
- Milyen alaplapot vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Hobby elektronika
- Házimozi belépő szinten
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Melyik tápegységet vegyem?
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Scalpel
senior tag
Nincs mit, van még szerintem több akár jobb X is itt fenn a ph-n, ez talán az első volt, amibe beleakadtam, de mindjárt korrektnek tűnt...
Szerintem dokkoló nem árt, van nekem is a t60-hoz. Nem gondoltam egyébként, hogy eltalálom mit is szeretnél úgy kb.-ra se, de ezek szerint igen. Már ott tartottam, hogy dell d420-at is beteszem ide szentségtörésként, mert van benne optikai meghajtó... én a t60-ban szökőévente ha használom, persze ez egyéni dolog... 
Integra: [link]
Aktív témák
Aktív témák
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- E-book olvasók
- Autós topik
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- Mobil flották
- Gumi és felni topik
- Filmvilág
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Dell Latitude 5430 i5 12 gen 1235UCPU 16GB RAM 240GB SSD 14" FHD LED HUN bill W11pro laptop notebook
- Latitude 7440 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HP 255 G9 Ryzen 3 5425U 8GB RAM, 512GB SSD,Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Gar
- Asus VivoBook GO 15 Inteli3-N305 8GB RAM 512GB SSD, Megkímélt, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- HP 255 G10 Laptop Ryzen 3 7330U 8GB RAM 512GB SSD Megkímélt, Töltővel, Dobozával, 1 Év Garanciával!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Gitárerősítő Boss Katana 50
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3942, 100% Akkumulátor
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Ha mindkettőt viszed, 170ért tied! - Apple Thunderbolt Display
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Szerintem dokkoló nem árt, van nekem is a t60-hoz. Nem gondoltam egyébként, hogy eltalálom mit is szeretnél úgy kb.-ra se, de ezek szerint igen. Már ott tartottam, hogy dell d420-at is beteszem ide szentségtörésként, mert van benne optikai meghajtó... én a t60-ban szökőévente ha használom, persze ez egyéni dolog...