- Erős törpe: ASUS NUC 15 Pro+
- A Corsair kontrollere egységesítheti ventilátoraink és világításunk szabályzását
- A Thermalright kicsit szolidabbá tette a Frozen Horizon szériás vízhűtéseit
- Komolyabb hálózati igényeknek is eleget tehet az OWC Thunderbolt 5-ös dokkolója
- A britek kormánya megnézte, hogy mire jó a Microsoft M365 Copilot
- Milyen videókártyát?
- Dell notebook topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- A Corsair kontrollere egységesítheti ventilátoraink és világításunk szabályzását
- Komolyabb hálózati igényeknek is eleget tehet az OWC Thunderbolt 5-ös dokkolója
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Aktív témák
-
abcukistván
tag
Tudom milyenek a nők. Dehát ezért is szeretjük őket. Viszont láttam már sok kant is, aki a szépség alapján választott gépet.
Én megmondom őszintén, sokáig nem értettem, mire ez nagy felhajtás a TP körül, gyors volt, jó volt, stb, de mivel nem volt összehasonlítási alapom, nem tudtam, hogy ezek mennyire jobbak a konkurenciánál. Majd megláttam egy T20ast, ekkor kezdtem megérteni, hogy mi a minőség, ha egy majdnem 10 éves gép, olyan állapotban van mint az enyém. De, az igazi ráébredést az jelentette, amikor használtam pár percre egy hp paviliont. Alig futott előtte 1-2 órát, forró volt (ez amikor megy 24 órát(sajnálom is olyankor), akkor is annyira meleg, amit a kezemtől vesz át), szinte izzott, a billentyűk furcsán elhelyezve, nem találtam a gombokat, míg erre átültem, és használtam. Szóval else tudom képzelni, mennyire jobb lehet mint valami hitványabb gép. De szerencsére nem is kell! Szerintem megérte nekem a közel 3-4 hónap utánajárást.
Aktív témák
- Macbook Air 2017 A1466 (2db)
- X1 Carbon 11th 14" FHD+ IPS i5-1345U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 3450 14" FHD IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5530 15.6" FHD IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Predator Helios Neo 16" QHD+ IPS i9-13900HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER P termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással / gyári tartozékokkal
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 970 4GB Zalman ZM-T7 FSP 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest