- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen egeret válasszak?
- Egérpad topik
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPad topik
- Milyen TV-t vegyek?
Aktív témák
-
CB
senior tag
SEGÍTSÉG!
A hét végén lejárt a Norton a.v. licenc. Mivel úgy gondoltam, hogy nem újítom meg, hanem felteszek egy másikat (+tűzfal,kémprogi), ezért leszedtem.
Felraktam néhány másik progit, természetesen egyik sem akart rendesen működni.Ezek után frankón belassult a gép, aztán a net nem akart rendesen menni.
Úgy döntöttem, hogy a kék gombot használom, újratelepítettem a gépet.(A norton licenc megújult)
A probléma a következő: Az újratelepítéssel letöröltem az összes Lenovo frissítést.
Most megpróbáltam ismét frissíteni, de a következőket írja ki:The package index server is temporarily unavailable.Please try again later.
Most tényleg szerver probléma lehet, vagy megszívtam, és nem tudok ezután frissíteni.
Megnéznétek ti is?
Esetleg gyalog is el lehet érni a T60-hoz letölthető frissítéseket?
Köszi.
Aktív témák
- Lenovo Ideapad V15 G2 I5-1135G7/20 GB/256 NVMe /14" FULL HD laptop
- Lenovo Thinkpad E14 G4 I5-1235u/40 GB/256 NVMe /14" FULL HD magyar bill/10 magos
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen9: i7-1185G7/32GB/1TB NVMe SSD/14"FHD IPS, Matt/Win 11Pro
- Hibátlan Lenovo P14s Gen5 AMD Ryzen 5 8540U /16GB 512GB SSD/HUN BILL
- HP USB-C Dock G5 (HSN-IX02) ÁFÁ-s
- Apple Watch Series 6 44mm GPS Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest