- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- Kivenné a részét az új HBM memóriák tokozásából az LG
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- A Team Group SSD-je gondoskodik arról, hogy az utolsó bitig letörölhető legyen
Aktív témák
-
Tim82
félisten
Üdv!
Köszönöm a gyors választ. Nem kicsinylem le...nem véletlenül volt ott a ''csak'' mellett az idézőjel.
Mivel Pentium III-as notiról térek át, ráadásul nem nagyon fogom játékra használni (amúgy 1995-2003 közötti játékokkal játszom, főleg CRPG és stratégia, amivel a T40 bőven elbír), hanem inkább net, szövegszerkesztés, zenehallgatás, filmnézés, néha képszerkesztők (Photoshop, rajzprogramok), ezért nekem tökéletes és pont ugyanilyen megfontolásból (inkább egy használt IBM, mint egy új gagyi) választottam ezt.
Nem akarok különösebb jogi túlbiztosításba belemenni, inkább csak minden eshetőségre készen le akarom magamat védeni (igen, léleknyugtatás ;) ). Az eladó egyébként nagyon rendes (és igen, ph-s), de nem első tulajdonos... szóval érthető talán az óvatosság.
Szerintem én magam nem fogok sajátkezűleg rakni bele semmit... asztali gépszereléshez értek egy kicsit, notit még nem próbáltam és egyelőre nem is fogom, szigorúan szervíz/boltbeli beszerelés lesz.Amennyire nekem lejön egyébként, így látatlanban persze (hétvégén fogom lecsekkolni, és ha minden OK, megvenni), nem piszkáltak eddig a géphez.
A recovery szintén inkább léleknyugtatásnak kellene... meg hát gondolom, IBM minőség ide vagy oda, évek múlva, amikor kénytelen leszek tőle megválni, jól jön az eladásnál. Hát így. ;)
Aktív témák
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Formula-1
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Assetto Corsa Competizione
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- További aktív témák...
- Lenovo Gaming 3 15ARH7 Laptop , R5 7535HS , RTX 3050 6GB
- Eladó Dell Latitude 3410 i3 10. generáció, 8GB RAM, 256GB SSD
- Macbook Pro M4 16Gb 500Gb
- Hp Pavilon F series 17'3 Hd+,Amd 6410 4/4 mag,R3 Radeon,8Gb Ram,500Gb hdd, gyári töltő
- Lenovo Gamer Laptop: Ideapad Gaming 3 (i5 12500H, RTX3050, 32GB RAM)
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest