- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Kriptobányászatra használta az AI-ra vásárolt hardvereket a Northern Data?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Home server / házi szerver építése
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Házimozi haladó szinten
- Vezetékes FÜLhallgatók
Aktív témák
-
divergens
tag
sziasztok!
következő kérdésem lenne: pár napja az egyik ramom elszált, pontosabban az ami a billenytyűzet alatt van..megnéztem most hogy pontosan meddig is szól a garancia, az van még bőven..csak észrevettem a leírásban az intereten, hogy ott csak 512 ram írnak illetve 40 gigás vinyó van megadva..
Szóval kérdésem az hogy elég ha visza viszem rossz ramot..vagyis..nem is tudom pontosan melyek az erdeti ram: ami még működik,az egy kingston ram, ami olyan matrica van, hogy ha kivesszük akkor ugrik a gari..a másik ram, amelyik elromlott az meg nem tudom milyen márkáju..de matrica szerint Ibm fru 31p98 stb..szóval lehet ez is az erdeti..
mert gondoltam előszőr megpróbálom kicseréltetni..aztán ha kötekszenek akkor veszek..egyébként németorzságban vagyok, most nem szivesen válnék meg gépemtől, egy kicsi időre sem mert kell a sulihoz..
szóval mit javasoltok?
Köszi!
Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5 / 16 GB / 256 GB SSD + Windows 11
- DELL Latitude 5520 Strapabíró Érintős Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD IPS
- DELL Latitude 5520 Strapabíró Érintős Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD IPS
- DELL Latitude 5520 Strapabíró Érintős Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD IPS
- ASUS Vivobook Pro 16X 4K OLED M7600Q /Ryzen 7 5800H/RTX 3050/16GB/512GB M.2
- AKCIÓ! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Samsung S23+ 256GB Állapot: 10/10 6 hónap jótállás!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3334, 94% Akkumulátor
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest