- Melyik tápegységet vegyem?
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Korszakok keverednek a HYTE legfrissebb, lekerekített külsejű házában
- TCL LCD és LED TV-k
- Önvédelmi fegyvernek is elmenne a Keychron analóg billentyűzete
- Milyen processzort vegyek?
- Apple asztali gépek
- Mini-ITX
- RAM topik
Aktív témák
-
raszputyin
senior tag
Már többféle sorozatnak van saját folyama a fórumon... miért ne lehetne ennek a típusnak is? (Persze lehet, hogy azért nem nyílt még ilyen vegyesbolt a ThinkPad T sorozatról, mert túl kevés probléma merül föl e gépek kapcsán, hogy fórumot lehetne nyitni róluk
) Modoknak: ha már volt ilyen téma, vagy más okból nem idevaló, akkor töröljétek szívbaj nélkül 
Valószínű, hogy előbb-utóbb én is boldog tulajdonosa leszek egy ilyen gépnek, de tudom, hogy a fórumon már jópáran rutinos ThinkPad Txx-felhasználók.
A közvetlen ok, amiért nyitottam ezt a folyamot, az az, hogy hallottam pár kevésbé hízelgő véleményt is a T4x gépekről: például azt, hogy a képernyő színhűsége és homogenitása átlag alatti, az optikai meghajtó rögzítése igénytelen, és a kéztámasz épp a jobb kéz alatt lesz forró, mert ott helyezkedik el a HDD.
Horribile dictu a T40-ről még olyat is olvastam, hogy túl rugalmas a titánium/magnézium/mifene háza, ezért a kelleténél könnyebben törik benne az alaplap (érintőleges kémiai ismereteim alapján a magnézium igen rugalmatlan anyag, és a titán se épp gumi, de ki tudja, talán megfelelő ötvözetben...
-- de csak nem ír valaki olyat, hogy tömegesen találkozott szervizesként ilyennel, ha nem igaz
)
Rengeteg panasszal találkoztam a kanadai/egyesült államokbeli támogatás- és szervíztevékenységről, de annál több dícsérettel a magyarral kapcsolatban, szóval ez legyen az ő bajuk
Szóval kíváncsi volnék a véleményetekre ezen ''rémhírek'' kapcsán.
Egy még sokkal praktikusabb kérdés: az IBM azt állítja, hogy extra védelmet biztosít a merevlemez számára (fej félrepozicionálása, ha a normálistól eltérő a tehetetlenségi gyorsulás, ami szabadesésre vagy lökdösésre utalhat). Két dolgot kérdeznék erről:
-- igaz-e, hogy Windows-ban lehet állítani az érzékenységet (valaki beszélt egy ''Ignore minor shocks'' opcióról), míg Linux alatt nem?
-- maga a merevlemez, vagy az alaplapi elektronika része a védelem? magyarul, ha merevlemezt cserélünk egy ilyen gépben, megmarad-e a védettség?
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Hét új család perli az OpenAI-t öngyilkosság miatt
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gaming notebook topik
- RENNSPORT
- Vicces videók
- Trollok komolyan
- November 24-én jön a Honor 500, itt az első kép róla
- Fordulat: időben startol S26+, nézd meg, milyen lesz!
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- További aktív témák...
- HP Elitebook 840 G8
- ÚJ GIGABYTE A16 3VH - 16" WUXGA 165Hz - Ryzen 7 260 - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év garancia
- Dell Latitude FHD IPS Intel core i5-1345u 16GB DDR4 256gb SSD WIN11
- HP EliteBook G9 845 notebook: AMD Ryzen 7 Pro 6850U, 16GB DRR5, 500GB NVMe SSD, Win11 Pro, garancia
- Acer Nitro 16 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 8845HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4070 - Garancia
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- Acer Nitro 16 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 8845HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4070 - Garancia
- 4 x 100.000 ft RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 96GB (2x48GB) DDR5 6000MHz
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ASUS TUF Gaming GT501 CM 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)
)