- Projektor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- 3D nyomtatás
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- OLED monitor topic
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- Milyen SSD-t vegyek?
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
még nem nyilatkoztam, mert tegnap kb. a telepítésig és az apt-get dist-upgrade-ig jutottam. wlan megy, bt megy, hang van, compiz rendben forgatja a kockát, stb. van pár dolog, amit nem állítgattam (hangerőszabályozó gombok, ujjlenyomat-olvasó). remélem valamikor lesz időm foglalkozni ezekkel is.
-
Cathfaern
nagyúr
Azért ennyi eszem van még
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Másik kérdés, hogy mennyire könnyű hűtőrendszerhez hozzáférni? Sajna ahol lakok, ott elég jelentős mennyiségű por van, így jó lenne időnként kipucolni, csak nem tudom mennyire egyszerű szétszedni a gépet...manualt néztem már, szóval nem a konkrét lépések érdekelnének, hanem hogy gyakorlatban ez mennyire könnyen és hibamentesen megvalósítható

Más: Recovery Cd-t még korábban kissé szerencsétlenül sikerült kiírnom, ezért most jópár CD-n terpeszkedik. Működőképes az a megoldás, ha a rajtuk található fájlokat (az első bootot leszámítva persze) csak simán összemásolom és úgy kiírom DVD-re? Vagy pedig így jártam? (mivel újra kiírni nem engedi)
-
Shadowfax
addikt
Mielőtt rátetted volna a Vistát, nem csináltad meg a Recovery CD-ket? Célszerű lett volna akkor megejteni.

Attól tartok, hogy a Vista alól frissített R&R nem tudja az XP-s rejtett partíciót lemezre kiírni.
Kénytelen leszel felhívni a szervizt, s elmondani, hogy nem tudsz recovery cd-ket gyártani, bemondod mi a hibaüzenet, oszt hátha tudnak valami értelmeset mondani. -
Shadowfax
addikt
-
sssent
senior tag
Esetleg el szoktak hasalni a merevlemezek, de az nem tétel. A kijelzővel és az alaplappal lehet nagy gáz, mert az általában gazdasági totálkár. Az alaplap a gyakoribb, túl sok vacak van rajta, ami elpusztulhat, és nemigen javítják.
Hogy volt-e értelme a garanciabővítéseknek, az sajnos mindig csak utólag derül ki. Általában nincs, de ha peched van...
Csak az a kérdés, mennyire szeretsz nyugodtan aludni. -
Shadowfax
addikt
Több módszer is van.
- A feladatkezelőben kilövöd a SynTPLpr.exe és SynTPEnh.exe alkalmazásokat.
- Ha amúgy sem használod a touchpadot, akkor letiltod, s a probléma megszűnik.
- Kikapcsolod a touchpad scrollozást.
- Keresel egy frissebb ultranav drivert.
- Megbékélsz a sorssal. -
N
csendes tag
3 év gar: a T-re alapból ez jár merthogy az ugye business class, a Z esetében viszont össze-vissza. Az IBM, izé, Lenovo oldalát megnézve van olyan modell, amire 3, van amire 1, van amire carry-in (szervíz gari), van amire on-site (helyszíni) van. Szóval úgy tűnik ez modellenként változó már eleve, de ugye ki lehet még egészíteni... tökéletes kavar.
[link]
Te amúgy néztél már meg Z-t közelről? Meg 1680-as felbontást? Hogy azt hogy lehet bírni hosszú távon azt nem tudom.... még a 14,1''-os 1400x1050-hez képest is kisebbek a pixelek, nemhogy egy 15''-öshöz.
Az egyetlen dolog, ami miatt esetleg a Z mellett döntenék, az az 1280x800. Csak azokat meg sajna gyengébb konfiggal együtt adják. Igazábol nem vagyok kimondottan wide kijelző párti, de az 1280x1024 az biztosan kevés, az 1400-tól meg egy kicsit félek, hogy hosszú távon hogy bírnám olvasni. Szóval nálam még mindíg nem dőlt el az R60 vs T60 vs Z61m kérdés...nehéz szülés ez
R-ben nem gondolkozol?
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Windows 11
- Projektor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Tőzsde és gazdaság
- 3D nyomtatás
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Acer Travelmate X314 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP 15 - Intel N4000 I 4GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad E50-70: i5-5G I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
- Samsung Galaxy S23 FE / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / GTX 1660TI / 16GB / 128GB SSD + 1TB HDD
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

megy rá a béta, aztán apt-get dist-upgrade 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)