Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lenry
Topikgazda
válasz
Micsurin #21390 üzenetére
a képen látható sorrendben jelentek meg, olvasni is így érdemes őket
-
Jorus
nagyúr
válasz
Micsurin #21390 üzenetére
Van két elbeszélésgyűjtemény, Az utolsó kívánság és A végzet kardja, ezek különálló, rövidebb novellákat tartalmaznak. Emellett van az öt részes Vaják saga, amik összefüggő történetet mesélnek el, ezek a Tündevér, A megvetés ideje, Tűzkeresztség, Fecske-torony és A tó úrnője. Ezeket ebben a sorrendben javasolt elolvasni, mivel a történések is így követik egymást. És végül a Viharidő, ami Az utolsó kívánság idejében játszódó, ahhoz kapcsolódó sztorit ír le.
-
Micsurin
nagyúr
Köszi válaszokat!
Egy kicsit off de valaki egy könyv sorrendet is tud esetleg?
Neten két félét is találtam de megkavart én meg össze vissza olvasgattam őket eddig.
-
tibaimp
nagyúr
válasz
A_Papa #21386 üzenetére
A kártyát én is az 1. végigjátszás végére hagytam. Ha így teszel, bukol pár küldit, legalább 2-őt! Amúgy marha jó a Gwent, kicsit nehéz, rá kell érezni. Ami fontos az elején, hogy a kereskedőktől, kocsmárosnétól minden elérhető lapot vegyél meg! Az az alapja az egésznek!!
A küldetést, amit írsz, így most kapásból már nem tudom, nem emlékszem csak arra, hogy volt ilyen, és szerintem ha megcsinálsz mindent, akkor be is adja majd.
-
Jorus
nagyúr
-
A_Papa
senior tag
válasz
tibaimp #21385 üzenetére
Köszi, igen engem is ez zavart meg:
"... azok csak levelek vagy mi, küldetés nem adnak tudtommal, legalábbis én nem kaptam, az tuti."
A kártyázással érdemes foglalkozni? A F:NV-ben imádtam a Karavánozást, itt ez most annyira nem adja még, nem is nagyon értem. Inkább a küldiket nyomtam.SZERK2: Egy YT vidiben láttam egy olyan SQ-et, ahol valamilyen gyerekek nem tudtak kijönni egy házból a farkasok miatt. Azt a küldit sem találtam meg... vagy az nem itt van?
-
tibaimp
nagyúr
válasz
A_Papa #21384 üzenetére
Én úgy látom kipucoltad a helyet. Én a kérdőjeleket néztem, illetve a fehér, nem kiszürkített jeleket, mert amikor fehér még egy jel a térképen, akkor az nincs kész (kivéve kovács, árus, stb)!! Nagy térképen, lent a sarokban ki-be tudod kapcsolni, hogy mit jelezzen ki, célszerű az összes szürkét kikapcsolni, így letisztul a térkép. A kérdőjelek száma is fel van tüntetve ott, vagyis a fel nem derített helyek.
A hirdetőtáblás küldiket jeleznie kell a térképen, szóval akkor vagy megcsináltad, vagy csak "sima" nem küldetéses hirdetés volt feltéve. Amikor fehér a tábla (nem sárga), akkor is vannak rajta hirdetések, de azok csak levelek vagy mi, küldetés nem adnak tudtommal, legalábbis én nem kaptam, az tuti.
-
A_Papa
senior tag
válasz
tibaimp #21337 üzenetére
Igen, már megleltem én is! Köszönöm!
Még visszautaztam a Fehér gyümölcskertbe. Korábban felszedtem minden kérdőjeles küldit.
De a hirdetőfalas küldetéseknek semmi nyomuk. Pl: Van akinek egy eke kéne ha jól emlékeszem, meg volt valami nyelvtanulós is többek között... Ezekkel lehet valamit kezdeni?
Készítettem egy képernyőképet a játékból: [kép]. Szerinted, szerintetek van itt még valami amit kihagytam?
Köszi a válaszokat! -
Micsurin
nagyúr
Valószínűleg elrohantam valami mellett vagy figyelmetlen vagyok de merre van Triss a Count Reuven's Treasure quest után?
A házában nem és a koldus királynál se találtam meg pedig a quest végén megkért keressem majd meg.
-
Lenry
Topikgazda
válasz
chopin42 #21379 üzenetére
10 évvel ezelőtt valóban fantasztikus hangulata volt, mert akkor még csak egy három éves játék volt, a kor színvonalától csak kicsit elmaradva.
Ma már csúnyán elavult, aki nem játszott vele anno, annak ez egy furcsa harcrendszerrel megvert, nem túl szép RPG, ahol a hangulat egyszerűen nem képes átjönni a fentebbi hiányosságok miatt.Én sem játszom már újra, mert már nem tudnám úgy élvezni, csak elrontaná az emlékeket.
-
chopin42
őstag
-
-
chopin42
őstag
válasz
chopin42 #21164 üzenetére
Második rész kipipálva, megy az import a 3. részbe. Az Aerondight megmaradt az első részből, megy a 3.-ba az importtal együtt, ha lehet.
Elvileg ez egy darab fogpiszkáló lesz, de trófeának jó lesz a szerkénybe.
54 óra lett, ezúttal Iorweth-el mentem, és mindent megcsináltam, amit lehetett. Első végigjátszáskor annó Roche-al mentem, és úgy emlékszem, akkor nem volt annyira jó játék az első után, de most nagyon nagyot ütött ez is. Egy csomó minden megágyazott a 3-nak, amire nem emlékeztem a 3. végigjátszásakor, de most sok minden világos.
Iorweth oldala szerintem változatosabb, illetve több a nő is...
Technikailag jól futott, egy beállítás zabálja a gépet, különbség nincs, ha kiveszem a pipát, cserébe ma is gyönyörű. Tényleg. Azonban sokszor kivágott az asztalra.
Harc rendben volt, bár könnyű fokozaton játszottam, nem akartam sok szenvedést. Majd írok bővebbet, ha végigjátszom a 3-at ezzel a mentéssel. De eddig az első 2 rész egymás után valami fantasztikus élmény.A kettő közül most azt mondanám, az első minimálisan jobb, de vannak gyengéi, amik a másodikban sokkal jobban kidolgozottak.
Mindenesetre Wither 3+összes dlc: kaladra fel -
-
Micsurin
nagyúr
válasz
TheNewDawn #21372 üzenetére
Öm ugyan úgy értettük úgy látom a red alert-öt!
Oh értem, jó sorozat az előzmény szériára is kíváncsi leszek attól függetlenül, hogy az utolsó kb 3 évad nekem annyira nem tetszett mint az eleje.----
ON:
Tree Spirit kérdésHa megölöm a báró és a felesége is túléli ugye? De A felesége megbolondul a gyerekek halála miatt és el is mennek Velenből végre.
Eddig csak a main quest-et követve találkoztam a sztori szállal ha számít. -
TheNewDawn
addikt
válasz
Micsurin #21370 üzenetére
Olvastam belőlük több mint eleget, de azt a párat amit nem, annak is tudom 95% ban a történetét. Pont azért tetszik, mert a CDPR sokkal sokkal jobb munkát végzett ezen a téren ( is) Sapkiowskinál.
Mondom ezt annak ellenére, hogy a könyvek sem rosszak, sőt, a sorozatnál meg messze jobbak.
A többivel teljesen egyetértek, meg nálam nem csak a játékok terén ( sőt) van red alert
Nekem is Trisshez húz a szívem, a kövek meg sem itt sem fordítva nem kellenek, teljesen megértem azokat is, akiknek Yen szimpatikusabb.GOT ban lehet félreérthető voltam, tetszett nagyon az első évad is, csak ott még nem lettem úgymond rajongó, a 3-4 évadra sikerült ez. Nálam amúgy az első 6 évad is rendben van még, a 7. az már csak szódával, a 8. meg....
Mondom ezért is félek a Witchernél is, mert az már az 1.nél a szódával kategóriával indít. De legyünk optimisták -
Micsurin
nagyúr
Az első Wild Hunt encounter után kutattam még elmenetel előtt a csarnokban és egy ajtót berobbantva kicsit úszva találtam egy ereklyét "Aerondight" egész jók a bónuszok rajta és 3 socket-e van tudom ezt majd valahogy fejleszteni, hogy passzoljon a szintemhez?
-
Micsurin
nagyúr
válasz
TheNewDawn #21369 üzenetére
Olvasd el a könyveket és megérted mi a bajom vele ingame.
Jöhet a kő mégis szerintem Triss messze jobb opció még a memóriás bepróbálkozással is. Mindketten szeretik Geraltot mégis Yen képtelen kifejezni normálisan és mindent is a dzsinre fog.
Na meg na a játékokban vörös nálam az olyan mintha nagymester szettel kezdenél az első végigjátszásban!Nekem a GoT például pont ez első 3-4 évadban tetszett utána kezdet lefelé menni nálam erősen.
-
TheNewDawn
addikt
válasz
Micsurin #21366 üzenetére
A játékokban szerintem semmi baj a személyiségével, nagyon is szerethető. A többivel maximálisan egyetértek, sajnos sok más mellett az ő karaktere is a nagyon elrontott dolgok közé tartozik a sorozatban, rengeteg más mellett. Mindegy, még 1 esélyt kapnak tőlem a 2. évadban, anno a trónok harca sem love at the first sight volt, meg ugye ott van az a vég, csak azt tudnám feledni......
-
Micsurin
nagyúr
válasz
tibaimp #21367 üzenetére
1 oszlop maradt ki, köszi, hogy szóltatok.
Oszlopokra jobban kell figyelnem meg újra kéne valahogyan osszam a skill pontokat kicsit sok ment a meleere az első sorban mert azt hittem nincsenek feloldva a további fülek, kicsit hülye a menüben a navigáció konzolon, darabos. -
Micsurin
nagyúr
válasz
Szabi® #21361 üzenetére
Igen, ő stimmel de Triss miatt járna a korbács. Nem csak a játéknak de még a regényeknek sem éppen felel meg maradéktalanul. Korban sem. Mod.: és akkor a személyiségéről nem is beszéltünk ami azért a játékokban is khm...
Végig néztem nekem bejött a sorozat engem a történet vezetés sem zavart szerintem jól követhető volt. 1-2 könyvet olvastam igaz és a 2-vel játszottam. Az 1-re nem tudom magam rávenni nem fekszik az a harcrendszer nekem az már túl outdated.melega: cerysre még nézz rá, azé na meg
Eveline, Syanna szinkronjai miatt is szívesen kapnék másnap migrént a kialvatlanságtól. -
melega
őstag
Megnéztem a szinkronhangokat Shani szinkronhangja, Anna Henrietta szinkronhangja, és Ciri szinkrohnagja jól néz ki a többi elmegy.
-
-
Redneck
nagyúr
-
Redneck
nagyúr
válasz
melega #21356 üzenetére
Van sorozat, de ha megnézed benne a varázslónőket alakító spinéket, aligha fogod Trisst favorizálni. Bár nekem Yen sem jött be...
Szerk:
Megérkeztem Toussaintba, baromi jól néz ki. Még csak az óriásnál vagyok, de keresem az állam. Holnap tudom végre folytatni.
Full Farkas szettben, mérgezett vipera ezüstkarddal, és Iris acélkarddal kezdem, a random szettek helyett. -
melega
őstag
válasz
tibaimp #21350 üzenetére
Amúgy ps 4-es végigjátszásban Trisst válaszottam 2016-ban az első végigjátszásom volt a legrosszabb befejezéssel,
és a Blood and wine vége az lett hogy Triss összejött Gerlattal, és boldogan éltek míg meg nem haltak bla bla bla magyar népmesék. Ha majd egyszer újrakezdem azt választom hogy Yenniferrel jöjjön össze. Amúgy Triss jobban tetszett nekem külsőleg meg a reakciói is mint Yenifferé, illetve a filmben is inkább őt pattintanám meg a Witcher filmsorozat ami lesz majd, vagy már van? -
Micsurin
nagyúr
Köszi a válaszokat
, kiszedtem ma mindent visszamentem. Az az egy kincs tényleg brutál no spoiler, kíváncsi vagyok mit rejtenek majd. Fel is írtam mobil jegyzetben, hogy irány vissza lvl 27 körül.
Egyszer toltam eddig amíg elvittem a Vizimai találkozásig akkor is mély benyomást tett rám az a kevés de wow megérte ez a GoTY, és bölcs döntés volt a vizsgaidőszak alatt pihentetni a polcon. Addiktív na.
Egy rendes nadrág kéne mert valami vadász nacira rávéve a Skellige-i felső nagyon szivárvány effektus.
-
Szabi®
addikt
válasz
TheNewDawn #21352 üzenetére
Igen,ez a jobb megközelítés
-
TheNewDawn
addikt
válasz
Szabi® #21351 üzenetére
Hát pont hogy Triss a tüzesebb, még a keze is ég állandóan
A szenvedélyességükről olyan sok nem derül ki, a fékezhetetlen az abszolút igaz. Én is két Triss és egy Yenes végigjátszáson vagyok túl.
Yen karaktere nagyon érett és letisztult , Trissé még formálódó bőven szerintem a korából adódóan. -
tibaimp
nagyúr
válasz
melega #21349 üzenetére
Akit lehetett én is megpattintottam minden részben.
De! az NG+-ban másodjára Triss-t választottam (célszerű kipróbálni), mert Yen teljesen másképpen viselkedik, látni rajta, hogy féltékeny, nagyokat nevettem. A 3. és 4. végigjátszáskor majd Yen-t választom, kíváncsi vagyok, hogyan viselkedik, illetve Triss féltékenykedik-e.szerk:
Szabi89: az lehet, annyira már nem emlékszem! Természetesen azt ott kell hagyni. -
melega
őstag
és tibimap:
Nyilván azért mert Trisst és Yenniffert is megkaparintottam Yenniffernek ígértem hogy házastársa leszek míg a halál el nem választ, hogy soha nem hagyom cserben és az lett a vége hogy jól megdugtam. Trissnek is azt mondtam hogy maradjon Nilfgardban mert szeretem, és ugyanúgy mint Keirát, a Vasszüzet, Shani a dlcben, és Syennát a dlcben befűztem dugásba mindenkit végigdutam akit lehetett, mindenkit megkaparintottam, a madamok összes öröm és utcalányát akit lehetett. Sőt mindekit akit megdugtam sikerült befűznöm az utcalányokat kivéve hogy segítsenek Khaer Morenben. Csakhát mivel Trisst és Yent is megkaparintottam az lett a vége hogy egy küldetés keretein belül ágyhoz kötöttek, és Dandelion szabadított ki. A második részben a sátor összes háremhölgyét végigkúrtam, az elsőben a madamot az utcalányokat akiket lehetett, Abigélt, a parasztlányt,a Tó úrnőjét végigkúrtam megkaparintottam mindenkit akit lehetett, az első részben 2 féle befejezést kaptam a 1 a rend és 1 a tündék oldalán, 2. A 2. ban 4 félét kettőt a kém oldalán aki az elején megmentett, és 2-őt a tünde oldalán Triss megmentésétől fügött Az 5. et is meg akarom mikor észak nyer 2000 Ftéert vásároltam le steamről 2 éve. Ahhoz szerintem a királkyt a sátorban meg kell ölni a kém oldalán. Imádom az egész sorozatot. Minden van benne ami tetszik és ami jól szórakozatat. -
tibaimp
nagyúr
-
Micsurin
nagyúr
válasz
tibaimp #21337 üzenetére
Jaja
A serpenyősbe is bele botlottam végül, közel lvl 5-ön jöttem el szerintem nem maradt semmi ki, talán ha 4 kérdőjel maradt.
A_Papa Köszi, még "régi hagyaték" megváltoztatni direkt emiatt nem akarom.
A csajra gondoltam (nem tudtam a korát belőni) akihez a homoktövis miatt küldtek és ugye ott lehetett dönteni adjunk e a haldokló nőnek vagy ne fecske főzetet.
Lenry köszi szépen akkor felveszem, aztán majd ha arra vetődöm megcsinálom.
Ez a sikoltó vagy mi kiidegel az eddigi legszívósabb dög.
-
melega
őstag
válasz
Redneck #21313 üzenetére
Az alapjátékban szabad érdeklődnöm melyik befejezést kaptad meg? Esetleg nálad elsőbbséget élveznek a dlck?
Én azért voltam mindenki megmentője, hogy a végén találkozzak
a witcherré lett Cirivel miután alapjátékban megmentettem, és a hearts of Stonban Oligerdet megmentettem, meg a Blood and wineban elértem hogy a hercegnő megbékéljen testvérével, megkaptam. Viszont nemcsak a királynőt kellett hozzá megmenteni hanem, az alapjátékban Cirinek nem szabad akkor meghalnia, ha a Blood and wine végén találkozni akarsz vele. Amúgy meg sok kérdőjelet hagytam el Novigráédban, Velenben, és Skeligén, a többi területen nem. Haladtam vele szépen. -
Redneck
nagyúr
A páncéltörő rúnák, nektek is bugosak? Semmit nem adnak a kardok statisztikájához. Eddig fel se tűnt.
A hatásokat érdemes kombinálni, vagy jó ha egy kardnál mondjuk egy adott hatásra építek? A Viperánál a mérgezésre teszem azt.
Összerakom az első witcher szettem, ha már úgyis megvannak a tervrajzok. A vipera kard megmozgatott bennem valamit, ideje nem random ruhával nyomulni. A Farkas iskolás kinézete és bónusza is tetszik, de a Medve mutatói jobban bejönnek a Quen miatt.
A Vipera szettből a B&W DLC-ben lesz fejlesztés? Mert most egyelőre gyengébbnek tűnik mint a Farkas. -
Szabi®
addikt
válasz
TheNewDawn #21331 üzenetére
-
TheNewDawn
addikt
válasz
Redneck #21332 üzenetére
Hát tényleg maga a gonosz, és nem győzhetsz. 0 esélye van/lenne ellene Geraltnak, nem is győztük le , csak egy általa választott játékban történt meg mindez, szóval szabadon távozhattunk, ennyi
Nyilván Gaunter nem hal meg.Az a nőcis küldetés nem random volt, hanem csak bizonyos helyen bizonyos időben kell lenni. És van folytatása is, nem is 1 rész, nagyon nagyon szuper az is, érdemes belenézni és végigtolni, kiderül, hogy az az elf nőci nem is annyira szorult védelemre
-
Redneck
nagyúr
Megváltoztattam a döntésem és visszatöltöttem a mentést.
Én is láttam Olgierdben a jót, a szánni való, eltévedt barmot, de elsőre úgy éreztem megérdemli, plusz nem mertem összeakasztani a bajszom a Tükrössel. Azt hittem maga a gonosz, és nem győzhetek. Mindegy, megpróbáltam, és ugyan elsőre letelt az idő mert elkalandoztam, másodikra meglett, és a Mérgezett Vipera kardba is belebotlottam. Az előző befejezés után, Oxenfurtban volt egy felkiáltójeles küldetés, amiben egy elf nőt inzultáltak a katonák. Megvédtem és hazakísértem. Kemény 1 tapasztalati pontot adott, de most nem jelenik meg. Random küldetés volt?
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Szabi® #21329 üzenetére
Köszönöm :R akkor felejtős, túl szép lett volna.
Másik kérdésem, hogy belebotlottam valami kisebb sidequestbe? Csak a Master Armor-t találtam de ez tutira nem az.
A Véres Báró udvarában rá tudtam kérdezni a kovácsnál, hogy tudna e nekem gyártani egy könnyű és erős, gyorsan felölthető a mozgást nem korlátozó vértet. Full sárga az összes válasz gondolom valami side quest de tutira nem vettem fel semmit.
Mi ez? (GoTY edit ha számít)
-
Micsurin
nagyúr
válasz
tibaimp #21325 üzenetére
Igen tapasztaltam marhára nem a max dmg-re kaptam -2 értéket.
Nagy nehezen találtam egy kovácsot végre megtudtam csinálni a side questet a menlevekért. Hirtelen megijedtem talán kicsit felül lőttem a difficulityt de nem. Csak brutál mód bebüntet a játék egy low durability fegyver miatt, tetszik!
A farkasok királyával kapcsolatos kérdés:
Ha Cirivel nem lootolom ki a vérfarkast, akkor ha visszamegyek Geralttal, találhatok benne mutagént? -
Szabi®
addikt
válasz
TheNewDawn #21326 üzenetére
Azta ezeket nem vágtam
Ebben a játékban mindig van valami érdekes és új
-
TheNewDawn
addikt
válasz
Szabi® #21324 üzenetére
Konkrétan begyűjti Olgierd lelkét elég brutális módon, majd felajánl 5 vagy 6 féle elég jelentősnek mondható jutalmat, amiért segitettél neki megnyerni a fogadást úgymond Olgierddel szemben. Ebből a 6 ból pl az egyik világosan elmondja, hogy miután megtaláltad Cirit, mikor hogyan kell viselkedned vele, hogy túlélje a végén. Szóval már csak ezért is érdemes NG ben a Heart of Stonet az alapjáték ELŐTT megcsinálni. De rengeteg dolog van még ami változik, pl ugye Vesemir meghal az alapjáték végén és a volt szerelmének az aukciós házban akivel találkozol már csak a szomorú hírt tudod elmondani akkor... míg ha akkor csinálod mikor életben van, akkor sokkal optimistább és pozitiv hirt tudsz neki mondani. -
tibaimp
nagyúr
Lenry, TheNewDawn, Szabi89: köszi mindenkinek
Ezt ki fogom próbálni, fel is írtam. Gyűlik a jegyzet
Micsurin: azt pontosan nem tudom, de érdemes kováccsal vagy magad javító készlettel megcsinálni (annyit lehet javító készletet lootolni, mint a fene), nagyon keveset tud sebezni az elhasznált kard.
-
Szabi®
addikt
válasz
TheNewDawn #21323 üzenetére
leírod létszi spoilerbe ? Nagyon érdekel az a figura
-
Szabi®
addikt
válasz
TheNewDawn #21320 üzenetére
Csinál még valamit a háttérben Gaunter O' dimm ?
-
Micsurin
nagyúr
A tárgyak romlása, az hatékonyságban is jelentkezik vagy szimplán a papíron látott dmg romlást takarja?
-2 van (mod.: A max dmg csökkent elvileg ennyivel)az egyik 53%-os ezüst kardomom és már alig akarja vinni a ghoulokat.
-
TheNewDawn
addikt
válasz
tibaimp #21316 üzenetére
Persze hogy meg, sőt, hát igazából mindenképp megússza
De igen, sőt,
úgy még meg is jutalmaz, nem is kicsit, főleg úgy éri meg kipróbálni, mikor még nem fejezted be az alapjátékot. -
Szabi®
addikt
-
Redneck
nagyúr
Egyébként a "rossz" befejezést választottam, nekem ez tűnt helyesnek,
elvégre szerződtek, így mindenki azt kapta ami jár ... A szablyáért kár, de nem éreztem úgy, hogy az ellenkezőjét kéne csinálnom, Olgierd megérdemelte. Így jár az, aki az ördöggel cimborál. -
Redneck
nagyúr
Marha jó volt ez az első DLC, kitettek magukért. A karakterek, a story, az ellenségek, és a döntések is, mind a helyükön voltak, a lezárás is tetszett. A kérdőjeleket lehet hagyom, mert félek hogy túl magas szintre kerülnék, mielőtt Toussaint felé veszem az irányt.
Shani azt mondta, mielőtt elmegy keressem fel, de a befejezés után nem volt otthon. Fogok még vele találkozni?
Plusz az is érdekelne, hogy Keira Metz felbukkan még valamikor? -
melega
őstag
válasz
tibaimp #21311 üzenetére
Én amúgy mindenkit megdugtam akit csak lehetett a Vasszüzet Skeligén, Jenniffer Skeligén fogadalmat is tettem hogy soha nem válok el tőle ő lesz a feleségem melléküldetések során. Trisst miután kértem maradjon Novigrádban. Ja meg 2 madam alkalmazott örömlányát. Shanit a Hearts of Stoneban, és Syennát a Blood and wineban. Ennek ellenére hogy azzal Ciri megmenekült meg Anna Henriettának megbocsátott Syenna megkaptam azt a befejezést hogy Ciri császárnőként meglátogassa Geráltot. A szar befejezéshez meg Cirinek nem szabad bíznia Geraltban, de ott azért védett meg a Farkasember a kísértetektől szerintem mert Markov átkát megtörtem, és egy Farkasembert megmentettem melléküldetések során. Az első részben Abigélt dugtam meg, a főkúrvát a madamot, a utcalányokat lányokat akiket megmentettem a szalamandra embereitől, a parasztlányt akiből déllidérc lett, a Tó úrnőjét, és még valakit. A másodikban pedig a déli király háremének össze örömlányát akik között Dandelion elvegyült a végén a mikor a kém oldalán játszottam. A másik oldalon a tündék oldalán nem maradt rájuk az örömlányokra pénzem. 4 féle befejezést csináltam meg. Az ötödik lett volna hogy észak nyer ha a kém oldalára állok aki megmentett az akasztástól az elején, de akkor meg kellett volna ölnöm a királyt. Aki sátorban lakott. Lényeg mindenkit akit tudtam megmentettem, mindenkit akit tudtam megdugtam úgy játszottam végig az összes befejezést. Az első részben a legjobb befejezés Foltest király hírnöke lett Triss, a másik oldalon a tündéknek megbocsátott a király akiket kimentettem a bankrablás helyszínéről. Van egy harmadik is amikor tisztességes temetést rendel el Jack de Albersbergnek a Rózsa rendje akik árulók voltak a Szalamandrának de az a véglet nem sikerült soha. Amúgy készül egy 4. rész szerintem az első rész irányvonalára kérni vsszatérni, ha a harcrendszernek nem is a játékmenetnek, mivel nem szeertném hogy a 4. rész a harmadikat majmolja. Az a tippem hogy az Cirivel lesz. Az még 4-5 év a Cyberpunk után. Amúgy 33 perces videót készíttem a Blood and wine happy endről, és 1 perceset az alapjáték happy endről. A DLC videó onnan hogy Gerlat bemegy beszélgetni az őrtoronyban Syennával. Ki is írtam dvdre. Ja még valami a királyt aki kiszúratta az egyik jó boszorkány szemét szerintem nem jogosan nem öltem meg, és így nem segített Khaer Morenban a fürdőmester az aki a megbízást adta. Amikor az a küldetés volt megmentettem helyette egy cipészt aki az első részből volt ismerős a trollok fogságától. Az észak királyát aki Oxfortban tartózkodott nem adtam ki neki a megvakított boszorkányt átvertem az embereit melléküldetés során, hogy a boszorkány segítsen majd nekem meg Cirinek. A trollokat nem ölöm meg és két percre kihívom beszélgetni a cipészt, és lefejezem a királyt beváltom a fürdő,mester ígéretét akkor a fürdőmester segített volna Khaer Morenban, és a király nem indít a játék végén a 3. rész végén boszorkáényüldözést Oxenfurtban. Olyasmit olvastam a végén a rajzok alatt bár ez nekem homályos, hogy a királynak a haraci végén ellene fordultak az emberei, meg valami olyat is hogy az ellenségei szörnyé váltak és táncoltak az emberei sírján, nem értettem ezt pontosan. Nem csinált volna olyan boszorkányüldözést mint a 2. rész végén. Mármint olvastam a rajzok alatt, ha nem a cipészt mentem meg hanem a kiirály fejét viszem el a fürdőmesternek. Az lett volna a helyes. Na mindegy az utóbbi időbe esti tagozatos vizsga után rohadt sokat Witchereztrem. -
tibaimp
nagyúr
válasz
melega #21310 üzenetére
Helyes
Akkor az NG+ majd később!
Én nem szaroztam, egybe bevertem neki ~380 órát. Másodjára már hagytam a kérdőjeleket, de elsőre kipucoltam a térképeket! És nálam tervben van egy 3. 4. végigjátszás is, remélhetőleg az összes befejezéssel.Mikor Ciri császárnőként jön el hozzám a B&W végén, arra különösen kíváncsi vagyok. -
melega
őstag
válasz
tibaimp #21309 üzenetére
Igen gondolkodom, az alapjátékban minden befejezés megvan, a dlckben is visszatöltöttem oda ahol elszúrtam.
Alapjáték 3 befejezése
Legrosszabb 2016;
Egy fokkal jobb 2020 július 4
Ciri visszatért július 6A dlckben:
Legjobb 2020 07.10
Gyöngébb jobb: 2020.07.09.
Legrosszabb 2020.07.08A egész délutánokat játékra szenteltem.
A Herts of stoneban a tükörmesterrel végeztem Annyi hogy 160 óra játék után jó sok kérdőjel lemaradt Novigrádban, Velenben, és skeligén azt kell még megcsinálnom gyönge kincsvadászatok, illetve elhagyatott települések, és szörnyfészkek, de 53-as szinttel, és 48 as szintű ezüst és aranyozott acélkarddal, nem lesz problémám 275 ös szintű páncéllal.
Majd a New Game +is előtte egy rgényt kiolvasok.
Plusz videóra vettem a legjobb befejezést, az alapjátéknak egy poercben a blood and wine kiegészítőnek 44 percben
Cirit is felvettem benne. Ja meg a regény után a Ghost of Tsushima jön nálam.
-
melega
őstag
Köszi megvan megcsináltam, nem szúrta le. Mindent megcsináltam ahogy leírtad előtte is,de: Amiatt nem volt hogy nem azt kellett volna választanom hogy irigyelte őt, hanem azt megfeledkezett róla, utána meg magyarázni hogy gyerek volt még Anna Henrietta. Akkor utalni fog rá Sienna hogay HAPPY ENDET AKAROK. A CEREMÓNIA KEZDETÉN MEG NEM ÁRULTAM EL HOGY ŐT MEG AKARTA ÖLNI VAGY ÖLETNI SENKINEK HANEM kezdjük, elfogadom a jutalmamat. Syenna bűnei megbocsáthatók oka volt rá, meghogy még gyerekek voltak még mikor Anna kiszúrt vele. Ezekre rájöttem. A végén még Cirivel is találkoztam akit az alapjátékban megmentettem bár azt elspoilerztem hogyan kell jegyzetet is késztettem belőle. Minden befejezés megvan a dlckben is. -
Micsurin
nagyúr
Ez marha jó amúgy megtámad egy farkas a nilfgárdi őr le se szarja, megölöm a farkast erre a 17es lovas őr a félpályán át üldöz (7 percig futottam rég nem voltam on sight, még a mapról is eltűnt majd 2 perc múlva beért) leüt 2 ütésből és elvesz vagy 100 orent ami konkrétan a vagyonom 80%...
-
Micsurin
nagyúr
Fehér gyümölcsös side questek:
Néztem guideot de hátha kihagytam valamit, vagy ez lenne az összes side quest?Segítettem a kereskedőnek a mocsár mellett Megöltem a dér lidércet A törp kovácsnak is segítettem A füves asszonynak is A csatatéren is megtaláltam az elveszett testvért
Bármi egyéb? -
Jorus
nagyúr
válasz
melega #21302 üzenetére
Ha leszúrja, az nem a jó befejezés (bizonyos szempontból persze). Úgy tudod elérni, hogy
- a vámpírtámadáskor segítesz Damien csapatának, aki így elárulja hol tartják fogva Syannát (tehát nem Oriannához mész, vagy ha mégis, később visszakozol
- a játékszobában találsz egy naplót, aminek el kel olvasnod MINDEN bejegyzését (ha nem olvasod el mindet, bukta)
- a mesevilágban mindig, minden párbeszéd opciót ki kel játszanod, sokat kell vele beszélned, hogy megkedveljen
- meg kell szerezned pénzért vagy kártyán a karkötőt a gyufaárus lánytól
- miután elcsendesült minden, Regisszel ki kell derítened, ki lett volna az utolsó áldozat, minden opcionális küldetés részt teljesítened kell, különben nem kapod meg a végső párbeszédben a megbocsátáshoz szükséges válaszlehetőségeket
- beszélned kell Syannával a toronyszobában, és rá kell venned, hogy megbocsásson a húgának (ha mindent jól csináltál eddig, megjelennek az ehhez szükséges válasz opciók)
- amikor Anarietta audiencián fogadja Syannát (a kitüntetésed után), azt a véleményt kell megfogalmaznod Anariettának, hogy a nővére hibázott, de meg kell neki bocsátani
- ölelkezés, örülés -
melega
őstag
válasz
melega #21302 üzenetére
Siikerült, a 3. dolgot kell választani hogy irigy volt rá , nem szabad elmondani Anna Henriáttának meg a katonáknak hogy Syennának ő volt az 5. áldozata Azt kell magyarázni hogy gyerek volt még anna Henrietta mikor el akarta felejteni, meg hogy gyerekek voltak mikor letasazította magától. Magynehezen rájöttem magamtól. 5 próbálkozás után. -
Redneck
nagyúr
Sorry, lehet onnan jött nekem is a 60. Ezek szerint jól csináltad, ez semmiképp nem normális. Lehet a motorban van valami limit, vagy a driveres v-sync . Bevallom ezt nem néztem meg G-Sync monitoron, inkább TV-n tolom. Kíváncsiságból rá fogok nézni hogy fut, ha monitoron futtatom, vajon jelentkezik-e az anomália.
-
Kobe
veterán
válasz
Redneck #21299 üzenetére
Nem te vagy az elsoaki a 60 fpst emliti, de nem tudom honnan jon ez pontosan mert en nem irtam sehol ezt a szamot :)
LG 27GL850B a monitor, 144Hz-es, es tenylegesen adaptiv modban fut, nvidia driverben be van kapcsolva a gsxnc + van a monitornak is egy sajat framerate counterje ami DisplayPorton keresztul kijelzi az aktiv, monitor altali kepfrissitest. Ezt es az afterburner overlayt egyutt szoktam nezni, bar nyilvan egyezik a ketto.
Nvidia driverben vsync on + jstekban vsync off - > mindletto 80 fps korul
Nvidia driverben vsync off + jatekban is off - > 110-120 fps mindketto -
Redneck
nagyúr
G-Sync monitornál is úgy a tuti ha driveres vertikális szinkronnal használod. Attól még nem kéne lockolja az fps-t. Mekkora frekin megy a monitor? Mert gyanús hogy csak 60-on ha 60-ra limitált. lehet akkor 110-120 fps, se szinkronod nem lesz, se több megjelenített képkockád.
Tudom mit beszélek, ha monitoron játszok 85-144Hz-en tolom, címtől függően.
-
Kobe
veterán
Nem eppen normalis mert sok normalis benchmarkhoz kepest is 30% difi, minuszban.
A modok nem a teljesitmenyt zabaljak rajta, hanem inkabb a felhasznalt vramot, pl hd texturapack
60 fpsre nem lockolom, mert gsynces monitorom van, amin akkor a legelvezetesebb a latvany ha megy a framerate sync rendesenEgyebkent a driver szinten beragadt vsync opcio volt a ludas, azt kikapcsolva 110-120fps, vagyis az elvart szint megvan
-
melega
őstag
Értem én nem fogadtam el, mert másokor ugatott Ciri hogy a pénzért dolgozom, illetve, nemtudtam hogy Cirit csak egyedül szabad engedni beszélgetni a boszikkal, meg a tünderomoknál ökörködni kell vandálkodni. A többi az magától értetődő volt! Így mind a 3 befejzés megvolt, illetve most a heaqrts of stone után ott adta magát hogy a tükörmester a rosszfiú miután a professzorral beszélgettem aki bezárkózott. Illetve a Blood and Wineban első végigjátszásnál az nem volt tiszta hogy a meseszálon kérni kell a kiráklynő testvérét hogy bocsásson meg neki. Ennyi, azt a befejezést meg nem akarom hogy a királynő börtönbe záratja ezért fogom mindig megvenni a karkötőt. -
melega
őstag
válasz
tibaimp #21286 üzenetére
Nálam az nem ordított magából hogy a Cirit hagyni kell egyedül a kocsmában a boszorkányokkal beszélgetni, nem szabad a kulcslyukon bekukucskálni. Illetve Vizimában való látogatás során nem csak azt a választ kell megadni hogy Ciri miatt vagyunk ott, hanem azt is hogy el kell fogadni az oreneket, illetve a tünde romoknál azt kell válasaztani hogy szétverjük a berendezést, meg ökörködünk. Ez mind kelett még ahhoz hogy Ciri megmeneküljön a végén. -
melega
őstag
válasz
tibaimp #21279 üzenetére
Eredetileg ps 4-re is megvettem ott nem spoilereztem el, csak ott a hajcsatjával leszúrta a végén Shany testvérét, és őt lelőtték, eltemették őket, azért spoilereztem hogy ne haljanak meg a végén hogy ez is happy end legyen.
A másik állítólag a Cyberpunk után neki állnak a witcher 4-hez, de mások nyafogtak nekem csak az előző részeket majmolná, szerintem inkább utána egy új játék kéne aminek olyan jó a hangulata mint a Witcher 1-nek.
A Witcher más kiforrta magát szerintem.
-
Kobe
veterán
válasz
Redneck #21288 üzenetére
Hmmmm
Akkor megint, ennel a jateknal is sikerult szep kis performancia problemaba futnom....
Nezegettem benchmsrkokat, ugyanilyen konfignal es beallitasoknal 110-120 fps ultran atlagba a game, nalam 70-80, rtx 2080-on, hairworks off mellett....azt hittem a dx11 / dx12 lesz a difi -
Kobe
veterán
Hi
Felraktam par modot, mindegyik felmasolva a mods mappaba, de nem vagyok biztos benne h mimdegyik fut mert elegge elmaradt a kinezet javulas az itteni scrshotoktol...A fast travel to amywhere re nem dob hibat inditaskor de a terkep menuben sem jelenik meg az extra gomb....
Ezenkivul a jszek graf beallitasaiban nincs dx11 / dx12 valaszto mod? Hol lathatnam h melyikkel fut?
-
tibaimp
nagyúr
TheNewDawn: az is egy lehetséges befejezés, kinek mi. Mondjuk megértem, de én ilyen vagyok
Lenry:
kb. sejthető volt, hogy a szalag fontos lesz, nem is kártyán szerzettem meg neki, hanem ha jól emlékszem 500/5000 oren volt és megvettem. Nem emlékszem, de párbeszédben van rá utalás, hogy a szalag fontos, ha jól emlékszem , de mindegy is valahonnan tudtam/ tudható.
Komolyan, ez olyan volt, mint a hógolyózás Cirivel, meg a halott srác sírja, szinte ordított, hogy meg kell csinálni. -
TheNewDawn
addikt
válasz
tibaimp #21283 üzenetére
Dede, csak számomra az nem happy ending, elég megbocsájtó természet vagyok, de azért mindennek vannak határai, szóval az hogy valaki legyilkolja a fél várost és mindenkit is tőrbe csal és felhasznál majd a saját testvérét is meg akarja arra nincs bocsánat... Szóval számomra a happy ending ha ő meghal. -
tibaimp
nagyúr
válasz
TheNewDawn #21280 üzenetére
Ez igaz.
Lenry: nem tudom számomra egyértelmű volt. Figyelem atom spoiler:
Nem az a lényeg, hogy a testvéreket kell egymáshoz "közelíteni"? Illetve a fekete hajút kell meggyőzni, hogy a királynő nem felejtette el, és még szereti, vagy ilyesmi, már régen volt -
Titinho
lelkes újonc
Már csak egy kérdésem lenne srácok...
Kardokat, fejszéket ilyesmiket fegyver kovácsnál, páncélokat, ruhákat páncél kovácsnál kell eladni?
Mert mondjuk jártam most páncél kovácsnál, Velenben a törpnél, de alig adott valamit a kardokért, a páncélokat meg szépen megfizette.
Lehet hülye kérdést tettem fel -
tibaimp
nagyúr
válasz
TheNewDawn #21272 üzenetére
Ez jó volt.
-
TheNewDawn
addikt
válasz
Titinho #21266 üzenetére
Pénz? Persze hogy kell, akár 200.000 et is el lehet verni. Hogy mikre? A nagy részét a többiek leirták már, de hát azt se feledjük hogy azért ha Trissel mondjuk Novigrádban szépen elszaladunk egy bevásárlóközpontba , egy kis parfüm, fülbevaló, nerc , jó kis báli ruci meg jelmez a partikra és a többi és máris ott lehet hagyni egy vagyont
-
Titinho
lelkes újonc
Huu köszi srácok a tippeket.
Akkor azt hiszem itt az ideje spórolósra húzni magamat
Én is macska szettel nyomom jelenleg az első szintűvel, de gondolkozom hogy lecserélem majd a Farkas szettre, majd meglátom még.
Megnézem majd ezt a Skelligei kovácsot is, ott eladogatom nála a cuccaimat. -
Lenry
Topikgazda
válasz
Titinho #21266 üzenetére
a komoly páncélok és fegyverek legyártáshoz vagy brutál sokat farmolsz, vagy bizonyos nyersanyagokat kénytelen leszel megvenni a kovácstól, illetve maga a munkadíj sem kevés.
később az első kiegészítőben a rúnaművesnél lehet otthagyni egy nagyobb település éves költségvetését, a másodikban meg a mesterszintű páncélszettek gyártása viszi el talicskaszám a pénzt (egy teljes macskaszett legyártására azt hiszem valami 80.000-et költöttem el, úgy, hogy rengeteg nyersanyagot én adtam a kovácsnak) -
Titinho
lelkes újonc
válasz
tibaimp #21256 üzenetére
Igen ezért is kellett hogy nagyobb teher bírásom legyen, mert már nem tudtam felvenni az ellenség cuccait, de így nagyobb táskával már könnyebb lesz felszeredegetni a cuccokat. Pedig tényleg nem sokat hordok magamnál.
Amúgy mire kell majd marhára a pénz később? Jelenleg Skelligén vagyok, 21-es szinten, olyan 1800-2000 pénzzel. Felszedtem most vagy 5-6 witcher megbízást is, azokból gobdolom jön majd egy kis apró.
Vagy van olyan kovács egyébként akinél jobb áron lehet eladni a cuccokat? Általában Novigrádban adogatom el őket. -
tibaimp
nagyúr
válasz
Redneck #21263 üzenetére
Tulajdonképpen ugyan azt játszod végig, mint első alkalommal, csak minden küldetés, minden ellenség szintje magasabb, ill. minden cuccod megmarad, kivéve a küldetés tárgyak, szörny trófeák, megszerezhető kardok, páncélok leírásai, stb. (de erről pontos infó ott van az Összefoglalóban).
Illetve célszerű máshogy alakítani a sztorit, hogy azt is lásd, akkor mi van/lesz...
-
Redneck
nagyúr
New Game+ esetén milyen a játék? A meglévő karakter szintjéhez igazítja a küldetéseket, ellenségeket?
-
melega
őstag
Mellesleg most kezdem a 2 dlct, a hears of stone kimaradt még az életemből!
-
melega
őstag
Na srácok meglett a happy ending is <spoiler>Cirinek mikor átadja a kardot, és a játék immár nem Észak Temeriába teleportált a fehér fagy elleni küzdelem után, hanem a Fehére gyümölcskertbe.
120 óra volt az a befejezése mikor a farkas megvédett a kísértetektől, és le kellett őlni a boszit, így viszont egy délután alatt megcsináltam onnatól hogy Cirit megtalálja a köd szigetén pontosabban 4 és fél óra volt.
Leírásom volt utánaolvastam és utána néztem mindennek jegyzetet is készítettem magamnak a tegnapi napon.
</spoiler>Boldog vagyok!
-
scyllarus
veterán
válasz
TheNewDawn #21257 üzenetére
C16-C64-Amiga 500 - 286 az indulásom
-
tibaimp
nagyúr
válasz
GypsFulvus2 #21254 üzenetére
Szabi89: ja, tegnap kezdtem...
. (első gépem egy 386DX2 40MHz, hasított
)
GypsFulvus2: Emlékeztem én valami ilyesmire, csak nem volt pontos az emlék, így köszi a kiigazítást!Titinho: az ellenség által eldobált felszereléseket meg add el a kovácsoknál, marhára kell majd a pénz a játékban később! Vagy, ha épp nincs elég pénzük, akkor használd a térképen jelölt kis zöld ládikót, abba tudsz mindent is tárolni.
-
scyllarus
veterán
válasz
GypsFulvus2 #21254 üzenetére
Ó, a Risen 1-2-őt el is felejtettem, pedig szerettem őket.
Megnéztem, a beauclairi nyeregtáskát használom, 110 a mérete. -
GypsFulvus2
őstag
válasz
tibaimp #21238 üzenetére
"Igazi" Gothic-fanok számára (mint én is) az Arcania már valóban csak egy gyengébb utánzat volt. Nem mondom, hogy rossz játék, végigtoltam én is, elég jól szórakoztam vele, de az eredeti Gothic-októl objektív szempontokból nézve is messze elmarad (grafikát kivéve persze). Igazából már a Gothic 3 is egy lightosabb volt az első két rész után. Az első kettő az igazi mestermunka, főleg a második rész; hosszú, fantasztikus a hangulata, ugyanúgy beszippant, mint a Witcher világa. A későbbi Piranha által kszített Risen játékok már inkább csak utórezgései ennek a hangulatnak (bár nem rosszak), de a 2017-es ELEX az, ami visszahozta a Gothic 1-2 hangulatát egy posztapokaliptikus köntösben. Aki szereti a rétegjátékokat és nem zavarja a gyengébb grafika, próbálja ki.
Remastert a Gothic első részéből csinálnak; nagyon várós számomra. -
TheNewDawn
addikt
válasz
Redneck #21244 üzenetére
Az a poén, hogy mint RPG, a Witcher 3 egyenesen gyenge, vagy jóindulattal is gyenge közepes, sok 100 sokkal jobb van nála a műfajában, ha csak az RPG elemeket nézzük. És így képes a játéktörténelem egyik legjobb játéka lenni, mert az egészet elviszi a hátán a szuper kiemelkedő hangulat, mellékküldetések, a világa, a karakterek, a grafika, a zenéje.
Pedig hát mind harcrendszert tekintve semmi különös, a fejlődési fa és a lehetőségek meg egyenesen halálra lettek butítva nemhogy más kiemelkedő RPG k hez képest, de még a witcher 1 és 2 ben is 500X annyi lehetőség volt. -
Titinho
lelkes újonc
Sziasztok!
Valahogy most jutottam el arra a szintre hogy teljesen beszippantott engem is a game. Jelenleg ott tartok, hogy végeztem Novigrádban, lehetne menni ugye Skelligére, de még előtte kilövök pár mellékküldit, meg kérdőjelet a környéken. Egy gondom viszont van a játék folyamán amit nem tudok néha megoldani. Ez pedig a viselhető cuccok súlya, vagyis hogy mindig elérem a limitet a 90-et, és rengeteg mindent ott kell hagynom sok helyen. Páncélom egy van, a macska páncélt viselem, kardokból is 1-1, plusz néha egy egy csere kard. De így is mindig egyensúlyozni kell mert ilyen 85-90 között mozgok. AAz viszont igaz hogy rengeteg nyersanyag van nálam, vasércektől kezdve, ezüst cuccok, elég sokat lootolok a játék során.
A kérdésem az lenne hogy hogyan tudnám növelni a kapacitásomat, vagy ezeket a nyersanyagokat adjam inkább el egy kovácsnál? Nehéz lenne így nekivágni még Skelligének is. Válaszokat előre is köszi srácok
-
tibaimp
nagyúr
válasz
TheNewDawn #21241 üzenetére
Nekem a BG is kimaradt, az Oblivion-t toltam, de nem jött be.
Régi RPG-k közül, nekem az első a Witcher 1 volt, amit toltam, előtte semmit! Imádtam. Kb 5x kinyomtam már, még az elsőt virágbolti beszerzésből.
Illetve még előtte azt Imperium Galaktika 1, de az inkább űr stratégia, nem RPG. -
PAtr0n
addikt
Hozzászólva az utóbbi kb 10-12 kommenthez, nekem pl. a az összes Elder Scrolls kimaradt. A Gothic-ok is.Egyszer majdnem elkezdtem az Obliviont (ennek is már vagy 8 éve), de mégse. Aztán jött a Skyrim, ámultam milyen szép, ezzel tuti játszok. Aztán mégse. Nem voltam sose nagy RPG-s, az egészet kb. a DA Origins-el kezdtem, de az nagyon megfogott. Nem is nagyon játszottam más nagy RPG-kkel, csak a Wicserekkel, de nálam etalon lett.
Szerintem nem is tudnék már egy Oblivion, vagy még egy Skyrim szintű játékkal se játszani.
Egyszerűen sajnálnám rá az időt. A Wicserekre nem sajnálom, lassan érik az 1-től való újra végigjátszás. Persze modolom ahol tudom majd őket, mert eredeti fromájukban, már igen elavultak, mondjuk a 2 még mindig szép. -
Szabi®
addikt
válasz
tibaimp #21238 üzenetére
Hát azt nem tudom sajnos.Nekem bejött minden rész.Az unokatesomnak a 4 már nem.Igazából én is a 2-3-dik részeken edződtem jobban.A 3 az nagyon nagyon sok bugot tartalmazott,voltak olyan rajongók akik addig nem is álltak neki amíg nem kapott érdemi patchet.És abból is jó sok kellett neki mire tényleg élvezhető volt.És nagyon nehéz volt normál fokozaton is,Gothic fokozaton meg idegtépő és embert próbáló.
Számomra az volt az első igazi vérbeli rpg -
Szabi®
addikt
válasz
tibaimp #21236 üzenetére
Pontosan a fejlesztő változott.Ugye a Gothic szériát a 3-ig a Piranha Bytes nyomta.A negyediket viszont a Spellbound nevü stúdió.A 3 nak már extrém szép grafikája volt azokban az időkben.A negyedik még feljebb rakta a lécet,viszont brutális gép kelett hozzá magas grafikán,de meg is hálálta
-
tibaimp
nagyúr
válasz
TheNewDawn #21231 üzenetére
TheNewDawn, Szabi89: olyan ~1000 órám van 3 karakterben, és a mai napig, talán a GTA5-el megegyező vagy nagyobb modding tábora van a Skyrim-nek, nem véletlenül....
És tervben van egy 4. karakter, amivel gyakorlatilag csak annyi küldit csinálok az elején, hogy meg tudjam venni az 1. házat Witherun-ban, utána csak irtás, semmi küldi. Majd meglátom be válik-e.
Nekem a Gotic szériából csak az Arcadia volt meg, az bejött, nagyon, 2x nyomtam ki egy knight-al, meg egy varázslóval, az íjász már kimaradt, de én úgy tudom, ez nem az a Gothic Gothic, mert kirúgták a csapatot vagy mi és a régi gárda készítette a ??? nem tudom mit, míg a ezt egy tök más csapat.
-
Lenry
Topikgazda
válasz
TheNewDawn #21228 üzenetére
a topikgazda ezeket próbálta eddig ki (meg a Dishonored 2-t, csak azt még nem írtam meg)
-
Szabi®
addikt
válasz
tibaimp #21230 üzenetére
Oblivion,Ghotic 2,Ghotic 3,Ghotic 4 Arcania,Skyrim hatalmas játékok voltak.Én a Skyrimet 2-3 évig nyomtam,mindig elővettem időszakosan.Egy-egy dallam még mindig megmaradt a fejemben.A zenéi nekem nagyon tetszettek,meg a dungeonok is .És volt a grafikájában valami egyedi,vagyis az épületekben,szobrokban,dragon lairs-ekben.
Emlékszem amikor egyszer télen nyomtam,és annyira paszolt mert pont a játékban is északon voltam azokon a havas tájakon.Volt egy jó kis hangulata. -
TheNewDawn
addikt
válasz
tibaimp #21230 üzenetére
Igen, ez a része tényleg egyedülálló és fantasztikus
Nagyon bírom az ilyen egyedi megoldásokat, pl még nagyon régen az Arx Fatalist is, hogy nem volt elég csak siman elsütni mondjuk egy tűzlabdát, hanem szabályosan neked kellett megformázni, késziteni, elsütni, ( és nem talált automatikusan ) mindent
-
tibaimp
nagyúr
válasz
Redneck #21226 üzenetére
Megvan a hangulata, próbáld ki. ha elkap, akkor nagyon fog tetszeni az is.
A fejlődési rendszer tök egyedi, mivel úgy fejlődik a karakter, hogy a küldetésekért ill. a szörnyek öléséért nem kapsz XP-t, hanem használsz valamit, pl.: könnyű páncél van rajtad, vagyis használod, akkor az fejlődik, mikor bekapsz egy-egy ütést, vagy 1 kezes kard van nálad, és azzal csapákolod az ellent, az fejlődik, íjazás, az fejlődik, lopakodsz, akkor az, és így épül fel a karakteer egyre erősebbre, stb....
Egyszóval kismillió lehetőség a W3-hoz képest is! De ez egyedi, csak az Elder Scorll-ban van ez tudtommal. -
TheNewDawn
addikt
válasz
Redneck #21226 üzenetére
Hát.... A witcher 3 után kb minden játék gagyibbnak hat
Emlékszem pár hónapja a topikgazda kérdezte pont, miket javaslunk neki , amik hasonló élményeket nyújthatnak, mint a Witcher, kíváncsi lennék amúgy a véleményére, miket próbált azokból és mennyire jöttek be neki.
Ami a Skyrimot illeti: őszintén szólva nem tudom...Vannak olyan játékok, amire nagy biztonsággal azt mondanám, hogyha a Witcher 3 tetszett, akkor az is fog, de a Skyrim nem biztos hogy ezek közé tartozik...Nem csak azért,mert a grafika bizony erősen 2010-11 es szintű, ( szerintem kikap a witcher 2 ellen ) arra vannak még modok. Hanem mert bár vannak nyilvánvaló előnyei is, mégis, a küldetések összetettsége hát hogyismondjam... nem witcher szint, a mellékküldetések jó része meg....Ismered biztos más játékokból a menj oda, szedd össze, hozd vissza, öld meg stb ket.
Persze nem zárom ki, simán tetszhet, szóval 50-50.Csak egy picit olyan, hogy mondjuk én 10 éve még lazán és szivesen aludtam sátorban, ma már biztosan nem vállalnám be
De nyilván vannak akik igen.
-
Lenry
Topikgazda
válasz
Redneck #21226 üzenetére
A Witcher után üres lesz a Skyrim világa, gyengék a párbeszédek, sablonosak a küldetések.
Oblivion hasonló, Morrowind meg őskőkor.A maguk idejében nem véletlenül szóltak akkorát, de mai szemmel eljárt felettük az idő, és ha nincs meg a nosztalgiafaktor, akkor nehezebben látod már meg a pozitívumokat.
A Witcher meg tényleg rohadtul magasra tette a lécet.
-
Redneck
nagyúr
válasz
TheNewDawn #21225 üzenetére
Nekem a Skyrim és az összes előző rész kimaradt. Érdemes a W3 után majd tolnom vagy tényleg gagyibb lesz ahogy páran, itt-ott írták?
A_Papa:
Mindenképp GOTY, nagyon beszippant. Amikor vége a Wild Huntnak, folytatni akarod majd. -
TheNewDawn
addikt
válasz
scyllarus #21224 üzenetére
Jaja, vagy a varázslóknál még röhejesebb, semmi konzisztencia, mármint odamész kis csicska legalja inasként, csinálsz pár küldit, nem az van, hogy lépdelsz szépen felfelé, hanem meghal ugye a főmágus, és rögtön igy helyből te leszel az
Na ott pl mikor először tapasztaltam ezt, akkor jött tőlem a " kérem kapcsolja ki" c arckifejezés kb
De nyilván minden játéknak lehetne mondani hibáit, a witchernek is vannak simán, csak ezek nálam nem férnek bele, ugyanakkor Tibaimpnek is igazat adok, a tök egyedi fejlődési rendszer, meg a ma már igen csúnyácska grafika ellenére az egésznek a világa van olyan, hogy méltán említjük a legnagyobbak között, vagy csak picivel azok alatt. -
scyllarus
veterán
válasz
TheNewDawn #21222 üzenetére
Én is szeretem a Skyrimot, ami zavart, hogy akármilyen egyesüléshez csatlakoztál, a küldetéslánc végén te lettél a vezető (orgyilkosklán, tolvajcéh, varázslóakadémia, stb.). Kicsit sok volt már. plusz ezek teljesen párhuzamosak maradtak, nem értek össze, pl. Devin simán fenyegetett a Sötét Testvériséggel, amikor már rég én voltam ott a főnök
-
tibaimp
nagyúr
válasz
TheNewDawn #21222 üzenetére
Ez jogos, meg is jegyeztem korábbi hsz-ben, hogy a küldetések a Skyrim-ben ehhez képest, kisiskolások! Amit viszont innen hiányoltam ahhoz képest: [link]
De! Igaza van Lenry-nek (azt hiszem ő írta), az már nem Witcher lenne, mert itt nincs is értelme azoknak a képességeknek, pl Smitting, Enchant, stb. saját magadnak történő készítése.
Igazából a két game össze se nagyon hasonlítható, mert az Elder Scroll fejlődési rendszere, (amit használsz, az fejlődik) annyira egyedi (nem tudom, van másik játék "család" ami ilyen típusú RPG?) illetve a Witcher világa, nagyban eltérő.
Ezért mondom, hogy nála 10/10 mind a kettő.
-
TheNewDawn
addikt
válasz
tibaimp #21220 üzenetére
Ami a Skyrimot illeti.... egyetlen egy okból nem került nálam a piedesztára, vagyis a legnagyobbak közé ( persze a következő 50-60 as pakkban ott van a nagyon jó játékok között): ugyan a játékidőm megegyzik a witcher 3 al szinte órára, és nagyon közelíti a 600 órát, és élveztem is, DE:
Ugyan 8 ( de lehet hogy 9 ennek utánanézek nem vagyok biztos benne) karaktert is indítottam, de egyszer nem fejeztem be magát a főküldetést
Miközben kb felkelős küldistorytól kezdve a vámpiros, a birodalmi, a harcos, a főmágusos, a deadrás, meg minden is végigment többször is, meg sok 100 meg 1000 mellékküldi meg dungeonDe ott valahogy nem éreztem rá késztetést, mint a witchernél , hogy úgymond megmentsem a világot. Ahogy az egész storynak meg a döntéseknek se éreztem túl nagy jelentőségét. Kb az volt nekem, hogy bármit megtehetek amit akarok és élvezzem a világot és a világát.
És élveztem is, szó se róla, olyan hihetetlen kombókat inditottam karakterügyileg hogy ihajj, de azért ez nálam mégis picike kis mínusz . -
A_Papa
senior tag
Rendben!
-
A_Papa
senior tag
válasz
TheNewDawn #21214 üzenetére
Tetszett a hasonlatod...
-
A_Papa
senior tag
Köszi a válaszokat, akkor a GOTY verziót veszem meg.
60-70% nem kevés plusz játékidő.
Nagyon szerettem a Fallout, Mass Effect játékokat, remélem, ez is tetszeni fog! -
TheNewDawn
addikt
válasz
A_Papa #21211 üzenetére
Érdemes-e ???? Összes többi cég simán különálló AAA játékként adná 60 euróért mind a 2 DLC t, és még igy is megérné az árát mindkettő.
Sima Witcher 3 kb olyan a teljes verzióhoz képest, mintha kapnál egy finom túroscsuszás kakaspörköltet, versus kapsz mellé jó kis kadarkát, kaviárt könyakkal és csokitortát manduladarabokkal
-
Lenry
Topikgazda
válasz
A_Papa #21211 üzenetére
A GOTY változatban benne van a két kiegészítő, ami rengeteg plusz tartalmat ad. Szinte két plusz játékot kapsz. Mindenképp azt vedd meg, mert azokkal igazán teljes a játék (bár az alapjáték sztorija önmagában is kerek), plusz a végigjátszás után úgyis akarod még, és akkor úgyis megvennéd a kiegeket
Dióhéjban: GOTY, mindenképp
-
A_Papa
senior tag
Sziasztok!
Most látom akciós a játék a Steamen.
Érdemes megvenni The Witcher 3: Wild Hunt - Game of the Year Edition-t a vagy elég a The Witcher® 3: Wild Hunt?
Mennyi plusz tartalmat ad a játékhoz a GOTY verzió?Küszi a válaszokat!
ui: Most ismerkedem a világgal nem vagyok egy fantasy fan, de csak jókat olvasok a játékról.
-
melega
őstag
válasz
Szabi® #21198 üzenetére
Te én most próbálom a jó befejezést a jófiúkat mind megmenteni, Cirit ésd a társait is, most jutottam el 1,5 hét után Skeligére állandó, délutáni játék után.
Edig sikerült.Most szorgalmasan csinálom a melléküldetéseket jelenleg 21-es szintű vagyok, de megvan a speciális páncél, amihez Skeligére is el kellett menni, Skeligén még egyenlőre a melléküldetéseket csinálom.
Novbigrád és Skelige között fogok gyorsutazni amíg a melléküldetéseket meg nem csinálom, utána Skeligén a főküldetések, után Kaer Moren és az ottani küldetések után a játék vége.
Kíváncsi vagyok sikerül e jó befejezés.
Eddigt mindent elkövettem érte, az ÖSSZES JÓFIÚ melléküldetések során megmenekült Ciri barátai is, a gonoszok nem. -
tibaimp
nagyúr
válasz
TheNewDawn #21205 üzenetére
Igazad van!
A banki részen én inkább felhúztam magam, de a Philippával a barlangban a dumán hangosan röhögtem!
A piálás rész is jó volt. illetve amikor a lovadKeszeg beszédét érted a gomba miatt az egyik küldetés alatt, mikor a ló viccet mesél, vagy mikor elnézést kér, hogy beakad a grafikába időnként , sírtam a röhögéstől.
-
edari
őstag
válasz
TheNewDawn #21205 üzenetére
Szerintem az a legjobb jelenet amikor a witcherek bepiálnak.
-
TheNewDawn
addikt
válasz
tibaimp #21204 üzenetére
Nagyon sok ilyen jelenet volt számomra, Oxenfurtban az adóellenőr vagy Toussiantban amikor banki ügyintézést bonyolít Geraldinho...
Ezeken konkrétan betegre röhögtem magam, vagy amikor Philippával mentünk barlangot felfedezni, és elkezdett jönni azzal, hogy ez itt egy nagy család , ahol Geralt az apa, Yen az anya, Ciri a gyerek, Triss a szerető, és erre Geralt rávágja hogy hát igen, sajnos te már igy nem férsz be ötödiknek a gruppenbeVagy mikor szintén Philippa a hajón aszondja Margaritának, hogy te vagy az egyetlen, akit még Geralt nem varrt le a varázslónők tanácsából ,de ahogy rádnézek, szerintem nem kell sokáig ezen aggódnod
Mestermű az egész ahogy van, na.... -
tibaimp
nagyúr
válasz
TheNewDawn #21203 üzenetére
Az meg volt, pontosabban mind a 2, erre az lett ami, de meg lesz még a 3. 4. végigjátszásnál, amikor majd őt választom, direkt
Azon csokiztam be, hogy a csaj rendesen féltékeny volt a vörösre, úgy röhögtem, komolyan félelmetes, ilyet másik játékba mén nem csináltak.
-
Szabi®
addikt
Köszönöm nektek
Aztaaa de komoly nem is gondoltam hogy a harmadik banyát még lehet látni valamikor.Mivel én ezt a befejezést soha nem kaptam.Kár hogy jó befejezéssel nem lehet megkeresni görbelápon. Mert ugye akkor ezek szerint él még.
Új hozzászólás Aktív témák
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Óvodások homokozója
- Autós topik
- Filmvilág
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Gurulunk, WAZE?!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- Eladó Ryzen 9 5900X RTX 3070 TI Számítógép.
- DDR5 RAMOK
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!