-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Creative997
őstag
válasz
cyberkind #27640 üzenetére
Miért nem jatszod végig ugy ahogy te akarod? Ez egy közel 20 éves játék, nincs túl sok hely mozogni targyakert, általában egy szereplő házában vagy kriptakban vannak a legertekesebbek. A döntéseket szerintem pont az teszi izgalmassá, hogy nem tudod merre vezet. Olyan hatalmas különbség nincs a 3 vegkifejlet között, max útközben lesznek küldik amiket már nem tudsz meg csinálni, de cserébe mást igen.
-
CriticalHit
addikt
válasz
cyberkind #27609 üzenetére
Sajnos nyomós oka lehet annak, hogy vannak akik már csak ex-CD Projekt Red tagok és inkább új kalandba kezdtek. Valóban érdemel azonban egy esélyt a TW4.
Jorus
"minden Cirivel kapcsolatos döntési helyzetben a negatívat kell választani."
A The Witcher világában viszont semmi sem fehér vagy fekete, jó vagy rossz főleg, hogy Geralt pótapaként óvni akarja Ciri-t. -
S0227
újonc
válasz
cyberkind #27451 üzenetére
Nem egészen ezt mondták, hanem hogy szeretnének új játékosokat is bevonzani, ők is tudják élvezni a játékot, nem csak azok akik játszottak az eddigi Witcher játékokkal.
A trailerból pedig kiderül, hogy Ciri átesett a füvekpróbáján, ezt meg is erősítették, ezért iszik witcher főzetet. A könyvekben is szó eset már, hogy ő nem egy átlagos ember, ezért képes akár főzeteket is inni, anélkül, hogy beledöglene.
De a Blood and Wine végén(már ha ő jön elhoznánk és witcher lesz belőle) elmondja, hogy levadászott egy vámpírt, aminek a kiiktatásához használt feketevér főzetet, lényegében savat csinál a vérből. -
-
-
Szabi®
addikt
válasz
cyberkind #26955 üzenetére
"Oké, felőlem áll a deal, az első DS óta egyik soulslike se nagy szám, de mondok jobbat, azon tanultam meg használni a kontrollert, nem holmi AC-kon."
Nah királyság, akkor nem kell sokat bámulnunk a "you died" képernyőt. Ilyen "souls" grandmasterrel még úgysem találkoztam soha.
-
Szabi®
addikt
válasz
cyberkind #26955 üzenetére
Sajnos ez nem igaz amit írsz, teljesen más recept kell egy Bloodborne-hoz, egy Sekirohoz, és egy Dark Soulshoz . .
A Vr Pista minden, de a souslokban nem balf@sz, annyiszor hal, amennyiszer kell, szinte elő van írva.
Megjelenik az Elden Ring 2, megveszem day1, beülök a kocsiba, elmegyek hozzád, függetlenül hol laksz, és megmutatod mennyire megy, aztán a vidit meg felrakjuk ide, mint bizonyítás . . . Ennyi. -
Szabi®
addikt
válasz
cyberkind #26952 üzenetére
Nah most akkor álljunk meg egy kicsit, fentebb azt írtad hogy a soulslike játékok "sétagalopp", most meg azt hogy gyakorlás kérdése . . . Azt te is érzed hogy a két jelző nagyon távol van egymástól. Vagy kevered valamivel a soulslike játékokat, és még lehet eggyel sem játszottál.
Én is kitoltam 4 souls gamet, ha ide vesszük a Lords of Fallent meg a The Surge-ot akkor hatot, de könyörgöm . . A Vr Pisti sokszor realtime szenvedte végig a játékokat, amikor az Elden Ringnek nekiült már guide-okat kapott folyamatosan diszkordon, úgy is milliószor halt . . . Ez neked meg sétagalopp ? -
válasz
cyberkind #26950 üzenetére
egy fél szóval nem írtam ilyet.
azt kéne megérteni és elfogadni, hogy nem mindenkinek ugyanaz tetszik, mint neked.
engem az ideg baszna szét a soulslike játékok ötödik percében. nincs se időm, se kedvem, se affinitásom olyanra elpocsékolni az időmet, amit nem élvezek. lehet, hogy a századik óra után jól menne, csak nincs 99 fölösleges órám.
ennyi, ha ettől én most rosszabb játékos vagy ember vagyok bárki szemében, nem fogok rosszabbul aludni, de ezen a ponton ezt a témát zárjuk már le a picsába.
gondolom van az Elden Ringnek meg a többieknek is topikja, ott arról van szó, ez meg a Witcher topik. itt - ha lehet - főleg arról legyen szó. -
Szabi®
addikt
válasz
cyberkind #26948 üzenetére
Ez nem tudom hogy mi, én kétszer kitoltam az Elden Ringet (most is a gépen van) de hogy ezt így megcsinálni egy standard user nem tudja, az is biztos. Eljöhetsz, megmutathatod mennyire sétagalopp . . . A játék már akkor megöl, ha rossz irányba mész . .
A videóban szereplő hölgyről meg annyit, hogy látszik hogy minden boss rezdülését ismeri, el ne hidd hogy elsőre így végigment . . . -
-
Hokunda
senior tag
válasz
cyberkind #26913 üzenetére
Igen.
Ahelyett, hogy betanulom azt a 4-5 féle ugrándozást, amit a hitbox megkövetel és az indokolatlanul hatalmas dmg outputtal rendelkező képernyő szörnyet körbeugrándozom 5-10-60 alkalommal, a hatalmas meglepetéseik meg a phase 2, esetleg 3. Meg persze menedzselem az estus flaskot, hogy legyen elég a végéig. Ugyanannak az iparnak az iparosmunkái azok is, az 1,2,3-at végignyomtam a Sekiro, Elden Ring már nem érdekelt. Ehhez az AC tényleg nagyon könnyű, de a nap végén, inkább mászkálok a görögöknél vagy az olaszoknál, semmint Sister Friede baromságait hallgassam.
-
válasz
Én eleve nem szeretem a "nehéz", szívatós játékokat. Nem gond, ha gondolkodni kell, taktikázni, fejleszteni, kiegeket használni (W3-ban skillek, olajok, bombák, potionök, jelek, stb.), de az olyan játékoktól a falnak megyek, amikor van 1 kardod, meg 3 mozdulat, és azokat kell kombinálnod a megfelelő időben, és 15 perc egy boss lenyomása, amit csak 8. próbálkozásra sikerült megoldanod. Ha jön egy játék, és 5 percen belül kétszer meghalok, akkor shift+del. Én jól szeretném magam érezni, kikapcsolódni, jó sztorit, szép látványt látni, az összes Souls játék nálam ezért eleve kuka, pedig próbáltam többet is. De ugyanakkor elfogadom, hogy valaki az ilyen jellegű játékokat és kihívásokat szereti és keresi, ez teljesen rendben van, csak én nem vagyok ilyen.
-
válasz
ti tényleg erre vágytok?
némi kikapcsolódásra?
őőőőőőő jaa gyereknek hatodik érzéke van arra, amikor bootol a Playstation és akkor ő is felébred. örülök, hogy ha le tudok napi egy órát ülni játszani, egész egyszerűen nincs időm arra, hogy egy deklaráltan nehéz játéknak nekiálljak, meg frusztráltassam magam vele.
-
-
janos666
nagyúr
válasz
cyberkind #26224 üzenetére
Azért a DLSS FG már egy erősen kompromisszumos dolog, nem olyan, mint a sima DLSS Quality, ami szinte natív hatás minimális artifact-el, az FG már tele van artifact-el.
De nem is ez a bajom, mert én megvagyok RT nélkül hanem hogy azonos beállításokkal, tehát RF=OFF is közel fele olyan fps-el fut a TW3 DX12 módja, mint a DX11, amit abszolút semmi nem indokol, hisz nem szebb a látvány, maga a DX12 API viszont elvileg hatékonyabb, mint a DX11 (tehát akár még gyorsabb is lehetne azonos látvány mellett, ha jól használnák).
Vannak, akiknél picit több fps-t produkál pár DX11-es játék, ha a DXVK wrapper-en át Vulkan API-n keresztül futtatják a DX11-es játékot. Én is játszogattam már azzal a DLL-el, és nálam kb 100% ugyan azt a teljesítményt adja, pedig az csak egy egyszerű GitHub hobby projekt. Tehát ha normálisan átültetnek egy játékot DX11-ről DX12-re, akkor ez lenne az abszolút minimum, amit el lehetne várni, hogy ne legyen lassabb. Még 10%-al se, nem hogy 50%-al. Ha pedig becsületesen ültetik át, még inkább 10% pluszt lehetne várni.
Ami engem zavar ebben, az nem az RT, hanem a HDR10, mert azt nem tették bele a DX11 verzióba. Ez önmagában egy minimális teljesítményt igénylő funkció (max 1%-ot lassul tőle egy játék, ha bekapcsolod), és ez is szépen meg tudja dobni a látványt egy jó HDR kijelzőn. De "ezek" azt akarják, hogy vegyek egy 2x gyorsabb kártyát, csak hogy legyen HDR-em azonos fps-el, ami iszonyat pofátlanság!
-
Alpi.
addikt
válasz
cyberkind #25188 üzenetére
Igen, jogos ! "Azt fel kell rakni bármelyik "végleges" verzióra és akkor válik biztosan modolhatóvá." - Pár óra múlva ez már nem lesz igaz.
gainwardgs : Miért nem csinált még senki bekapcsolható vízjelet, mint a telefonokon...
Ráégetné, hogy "made with my RTX 4090" és akkor nem kéne a videó címébe beleírni....
Bár lehet a kereső motor miatt csinálják, nem tudom, de kiégek már tőle.. -
Alpi.
addikt
válasz
cyberkind #25186 üzenetére
Arra van a [unification patch] Azt fel kell rakni bármelyik "végleges" verzióra és akkor válik biztosan modolhatóvá. Apró különbésgek vannak csak, de az pont elég, hogy 1-2 mod ne vagy ne tökéletesen működjön. Ezzel a patch-el egységesíthető az adatállomány. Erre a "unification patch"-elt verzióra készülnek / tesztelődnek a modok is. (általában)
-
törölt tag
válasz
cyberkind #25070 üzenetére
Csak tipp: de talán a materiálok nem DX12 RT-re lettek beállítva, aztán így most minden fényesebb, élénkebb, és bár összességében jobb, de pl ilyen erős napfényes jelenetnél kicsit neonos/műanyagos hatású lesz tőle.
Most a Witcher 3 NG patch miatt én is bánom, hogy nincs erősebb VGA, szívesen eljátszanék majd egy RT + Reshade setuppal, saját ízlésre, de az az érzésem, hogy ez a modern X70/X700+ tulajok játékszere lesz csak egyelőre.
-
VTom
veterán
válasz
cyberkind #25073 üzenetére
mindig elgondolkodom, hogy mi az a végtelen LOD?
Egyébként az eredetinek 3 problémája volt:
1. bevilágítás, fények - megoldja a RT
2. LOD, részletesség - megoldja a HD reworked mod
3. Látótávolság - megoldották a fejlesztőkezen kívül konzolon még a pop in volt borzalmas, főleg vágtázás közben, az eddigi videok alapján ez sem lesz már probléma.
Úgyhogy én kíváncsian várom, nyáron unalmamban elkezdtem a PS4 verziót, és azon kaptam magam, hogy belement 30 óra, gyorsan leraktam.
szerintem nem lesz gond most sem.
-
dannyl
addikt
válasz
cyberkind #25008 üzenetére
Most nincs fent, úgyhogy nem tudom megnézni, azt tudom, hogy a menüben a grafikánál 8k-ra lehetett húzni. De szerintem a HDReworkedProject volt. Minden maxra véve a 3070ti 60FPS-t tudott a játékból kisajtolni
Persze ez egy optimalizálatlan dolog. CDPR-nél talán ez lehet nagy fegyvertény, hogy - reméljük - optimalizálják.
-
dannyl
addikt
válasz
cyberkind #24913 üzenetére
Ha szót fogadnának egyszer, és nem akarnák lenyomni a torkunkon a "színesbőrűadolfhitler" mentalitásukat, akkor lehetne kezdeni valamit egy normális író/rendező gárdával, akik tudják is, hogy mi az a Witcher. Ha ezt se ugorják meg, és beváltják a januárra tervezett szigorítást, akkor nekem lemondásra kerül az egész előfizu. Pedig a legdrágább van.
-
-
Micsurin
nagyúr
válasz
cyberkind #24828 üzenetére
Műszakilag pont ennyire gatya pedig a W3 is csak nagyon ügyesen van sok háttérfolyamat elfedve, nézd a fákat gyorsabb kamera forgatás esetén vagy az épületek íveit.
Ott a portál jelenség azért nem jelentkezik mert az őrök állandóan a pályán vannak révén kevesebb az NPC mint a 77-ben. Utóbbiban cserélgetik az asset-eket, hogy ne omoljon be a mennyiségtől és bizony ott mögéd teszi le őket a játék. Szar így? Az, tud jobbat az engine? Nem. Ez ilyen marad hiába morgunk rajta.
-
VTom
veterán
válasz
cyberkind #24836 üzenetére
Sajnos a vezetőség a pénzügyi eredményt riportolja, a fejlesztőcsapat hiába szeretne minőségi produktumot letenni az asztalra, akármeddig is tart.
Persze a fizetésüket a fejlesztők is a vezetőségtől kapják, szóval kialakul egy patthelyzet, amiben aztán a pénz nyer.
Az is megkavarta a kulimászt, hogy végül mégis ki kellett adni PS!-re és XB1X-re, szerintem ott mentek el nagyona dolgok, mindent vissza kellett butítani arra a szintre.
De hát ez már történelem, sok szeretettel várjuk a pimpelt Witcher 3-at karira -
-
Micsurin
nagyúr
válasz
cyberkind #24799 üzenetére
És megoldás sem lesz, erről procival jót vitáztunk odaát és sajnos vagy nem sajnos igaza volt. Az engine portal rendszer alapon spawn-oltatja az objektumokat, nem lesz megoldás a rendőrökre legalábbis nem valós legfeljebb ötletes animációval / távval lehet ezen segíteni de tényleges megoldása nem lesz.
edit.: ehhez teljesen engine csere kéne az meg felejtős, ez a motor nem ilyen tematikájú és volumenű játékra lett megtervezve ez már W3-ban a lónál is látszik. Tipikus esete mikor a spec túl növi a meglévő erőforrást de nem észlelik csak már a folyamat elején, ott meg gyakran túl sok idő és pénz ment el a rollback-re egy frissebb platformon. Esetleg majd egy CP2078 vagy valami... de így is játszható.
-
VTom
veterán
-
-
-
Biga123
addikt
válasz
cyberkind #24278 üzenetére
Legalább van benne mit nézegetni ,miközben rád van erőltetve h a küldikhez odacsoszogj miközben egy másik kovboly monoton hangon pofázik a füledbe érzésre kb fél órán át.
Lehet h szép meg vannak benne mókás dolgok de szvsz nagyon sok benne az üresjárat, ha a történetet viszed. Nekem baromi uncsi volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged