Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Steam Deck
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- Apple asztali gépek
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- ASUS notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skellige is nagyon hangulatos mindent maxra húzva - mondjuk korábban is az volt persze.
-
válasz
Szabi® #27771 üzenetére
Itt linkelt róla videót Philoxenia.
A novigradi futam alatt a Paliora gondolsz? Hol bukik el a dolog?
Ami fontos, hogy ott egyből menned kell a versenyre, ha nem mész el az üzenet átvétele után, egyből sikertelen lesz a küldi.Nem keres meg Trancsír embere a Vegelbund emlékfutam után? Dijsktraval meddig jutsz el a pénzes küldiben, honnan lesz sikertelen?
Én a Halálos ágyat szoktam hagyni sikertelenre még az elején, szegény kislány így is úgy is meghal, de legalább nem miattam. Minden egyebet kimaxolok mindig.
-
válasz
philoxenia #27769 üzenetére
Amennyiben a leírás alapján csináltál mindent a korábbi küldikben és mégsem azok a párbeszéd-lehetőségek jönnek fel, mint amik az összefoglalóban le vannak írva, akkor lehet ezen is faragtak valamit az alkotók valamelyik update során? Nekem még jó néhány hét el fog telni, amire odajutok, mivel most érkeztem Skelligére, szóval egy 150 óra minimum hátra van a B&W-ig, ami napi 3 órával számolna is közel 2 hónap.
-
válasz
philoxenia #27763 üzenetére
Azokat a válaszokat adod neki rendre, amik kiadják a pozitív befejezést?
-
válasz
Szabi® #27758 üzenetére
Ott volt az a másik opció - nem a főnököt talán, hanem a falut illetően, hogy ha egy adott bejáraton mész be a faluba, akkor beszélgetést lehet velük kezdeményezni, de még nem próbáltam. Majd nemsokára odaérek, és akkor.
Egyébként azon kívül, hogy , sok tennivalód nincs vele.kiszeded belőle az infót Lambertnek és megölöd -
Nem, ilyen jellegű grafikai mod nincs feltéve, csak látótávot növelő modok és egy időjárás. Ilyen színvilágot élőben is lehet látni, amikor a felhők alatt kisüt a nap és nagyon élesek lesznek a kontrasztok. Egyébként a RT nagyon sokat dob a látványon fények szempontjából, ahogy az is, hogy max RT-vel erősen lejjebb vettem a gammát, nagyon szép, kontrasztos lett így a képi világ.
Ezek a modok vannak fent egyébként:
-
Egy-egy szokott lenni itt-ott, csak ugye sok kellene, mert minden összetevőhöz (Albedo, Cinóber, stb.) Fehér Sirály kell, plusz általában még az összetevő mellé kell pluszban is Fehér Sirály, ahhoz meg szükséges a Cseresznyés vodka. Ez régebben is így volt, de az eddig alsó hangon 1.900 óra játék alatt nem szembesültem azzal, hogy hiánycikk lenne, csak a mostani végigjátszásban.
-
válasz
Szabi® #27747 üzenetére
Igen, azt tudom, hogy hol lehet találni, csak nem emlékszem, hogy régebben ennyire vadászni kellett volna, és mindig csak egyet egyet tudok venni, régebben csak volt, és ment a kotyvasztás, most meg mindig arra kell várni, hogy találjak egy újabb palackot valamelyik eladónál.
Egyébként most végeztem Velenben és Novigradban, minden küldi pipa, kivéve a két, magasabb (35+) szintű witcher melót. 24. szint, 70 óra. Jöhet Skellige.
-
Régebben is ennyire nehezen lehetett hozzájutni cseresznyés vodkához, ami nélkülözhetetlen a Fehér Sirályhoz, ami meg ugye mindennek az alapja? Nekem nem rémlik, hogy folyamatosan minden kocsmába be kellett térnem, hogy hátha van náluk egy darab cseresznyés vodka, és akkor hátha össze tudok kutyulni még egy Fehér Sirályt és készíthetek Albedot vagy Cinóbert, vagy bármit.
Szóval régen mintha nem lett volna ebből hiány.
-
válasz
philoxenia #27739 üzenetére
-
Eddig nem tudtam bekapcsolni semmit RT-t, szóval most egészen új a játékélmény.
-
Megjött az RTX 5080 OC, nagyon jól néz ki a játék, 4k, RT ON, minőség beállításon, minden Über+-on, Novigradban is megvan a 90-110 és nem is megy 100%-on a VGA.
-
Jancsinak mikor lett rövid a haja? 😁Szerk.: ahh, Hairworks beállítás miatt volt.
-
Ma is új élménnyel gazdagodtam a játékban - így 1.800 óra fölött ez nem gyakori azért.
Az Egértornyot csinálom, ahol elég sötét van alapból, de nem volt kedvem fáklyát gyújtani, hanem a csodalámpával világítottam magamnak a sötétben - tehát nem csak ott, ahol szellemtevékenységet lehet gyanítani, hanem azzal botorkáltam végig. És ahogy megy fölfelé Geralt, azt tapasztalja, hogy leesik egy kép, lerepülnek edények a szekrényről, a polcról leesnek a könyvek, stb. Korábban csak ennyit láttam ugye mondjuk Macskával vagy egy fáklya fényénél. Most viszont, hogy a Csodalámpával mentem, annak fényénél lehet látni, hogy Annabelle árnya mozog a sötétben, ő veri le a képet, dobja le a könyveket és edényeket. Ezt most láttam először. -
válasz
philoxenia #27708 üzenetére
Javítani nem, gyorsítani csak Shifttel ugye, illetve konzolon valami mással. De tény, hogy elég idegörlő, ám egyben igen nemes elfoglaltság.
Mivel sokszor kell menni úgyis eladni a cuccokat, nem nagyon kell javítani a csónakot, mert amikor tele lesz a puttyonyod, akkor a csónakkal fast travel egy kikötőbe, és ott le tudod cserélni egy zsírúj csónakra a régi töröttet.
-
válasz
tibaimp #27692 üzenetére
Én egyébként mintha kicsit nehezebbnek érezném a játékot, mint emlékeimben élt. Teljesen új játékot kezdtem, nem NG+-t, és vagy elszoktam tőle, vagy tekertek kicsit az algoritmuson. Nehezebbek a harcok, jobban mozognak az ellenfelek, lassabban lépek szinteket is. Legalábbis érzésre. Az viszont tény, hogy sokkal gyakrabban murdelek meg, mint régebben.
Ugyanazon a nehézségi szinten természetesen - Blood and Broken Bones.
-
Most, hogy lassan befejezem a nemtomhanyadik végigjátszásom CP-ben, elkezdtem elölről a W3-at.
Nagyon nagy élmény így, 10 év után is.
Veleni hajnalok hangulata utánozhatatlan.
-
válasz
philoxenia #27680 üzenetére
Nem hinném, hogy küldetések terén bármi eltérés lenne a PC és a konzol verzió között. Ezt a küldit nem láttam én sem, mindig úgy kezdem, hogy amikor közeledek a falu felé, már repülnek a bombák a kalózokra, szóval esélyük sem szokott lenni szóba állni Geralttal.
De a következő végigjátszásban rámegyek. Nyugati kapu. Észben kell tartanom.
-
válasz
philoxenia #27673 üzenetére
Nincs ilyen összefüggés,
én is mindig megmentem Annyiban függnek össze, hogy a Trastamara birtokon találsz egy furcsa, kanál alakú kulcsot, amivel elindul a küldi - több lépésből áll, a templom alatti labor a legvége. -
válasz
philoxenia #27671 üzenetére
Nem, az a műhelye ott, amint linkelték, a Danamebi Templom alatt. A játékban ugye a Ra'mses Gor-Thon erősen Gordon Ramseyre utal.
-
Nos, ez user error volt.
Az említett billentyűkre QMK-ban tap dancet tettem és túl alacsony volt a késleltetés, ezért a játék a 2. layeren levő karaktert érzékelte, azért nem vette elő a kardot.
Érdekes, hogy a Beállítások menüben nem okozott problémát, csak a játék során, valszeg más a feldolgozás menete, késleltetése, ilyesmi.
-
válasz
philoxenia #27656 üzenetére
Igen-igen, amikor a nap fénye a két szikla között világítja meg a célpontot.
-
válasz
philoxenia #27646 üzenetére
True.
Aztán nekiállsz kikeresni a megfelelő olajat, szépen, megkenni a pengét, előveszed a megfelelő potit és felhajtod, valamint bekészíted a leghatásosabb bombát.
-
Elővettem ismét a játékot kicsit PC-n, és azt tapasztalom, hogy a számbillekre tett funkciók (acélkard, ezüst kard, jelek) nem működnek. Beállításokban, ha azt mondom, hogy az 1-es legyen 1-es, akkor felveszi, de játék közben nem lehet használni egyik gombot sem. A jelek között is csak Tab gyorsmenüből vagy egér görgővel tudok váltani. A billentyűzettel természetesen nincs probléma, más játékokban - és egyébként is - normál módon üzemel. Próbáltam a Steamen a helyi fileok ellenőrzését, töröltem az ini filet, újratettem, töltöttem be másik mentést, beállításokban be- majd kikapcsoltam az automatikus fegyverelőhúzást, de semmi változás. Tapasztalt valaki hasonlót? Nekem az elmúlt ~10 évben nem fordult elő ilyesmi emlékeim szerint.
-
válasz
CriticalHit #27611 üzenetére
Ezt én is így gondolom, csak ugye az volt a kérdés, hogy hogy lehet eljutni a linkelt endinghez.
-
válasz
dannyl #27594 üzenetére
Nem igazán szeretem a kontrollert, csak megjegyeztem, hogy mindkettőn szívesen játszom, tehát én aztán nem beszélek a konzolok ellen, de tény, hogy PC-n, modokkal nagyságrendekkel jobban néz ki a játék. Mivel 1.630 órám van a W3-ban PC-n és 210 PS5-ön, láthatod, hogy én is inkább az egér+bill kombót preferálom.
A PC egyébként sok más funkciót is betölt, munkára is használom, nem életszerű, hogy kirobbantom innen és átviszem a nappaliba játszani.
-
válasz
melega #27590 üzenetére
Én mindkettőn játszom minden olyan játékot, ami cross-progression-ös, de a PS5 azért nagyon-nagyon messze van grafikában egy épkézláb PC-től. Cserébe kényelmesen elheverek a kanapén a kutyákkal a kontrollerrel és nem a 49"-es egérmozin játszom, hanem 75"-en, szóval valamit valamiért.
-
válasz
philoxenia #27555 üzenetére
A novemberi NG update során bekerült a worst endingbe egy kis apróság a W4-et előkészítendő. (Nem nagy spoiler talán, hogy Ciri ebben az endingben sem hal meg.)
-
válasz
philoxenia #27553 üzenetére
Ez a worst ending, szóval minden Cirivel kapcsolatos döntési helyzetben a negatívat kell választani.
-
válasz
Creative997 #27544 üzenetére
Az 1-2. rész ugye nem open world, szóval nem lehet a végtelenbe egerészni velük, mint a W3-ban. Nekem túl kötött volt egyébként a játékmenet és sok volt benne a politika. 😊
-
válasz
Creative997 #27541 üzenetére
Úgy-úgy. Mint amikor a fiús apák büszkék arra, hogy a fiuk levarrta a fél falut, de a lányos apák meg nem büszkék arra, hogy a fél falu levarrta a lányukat.
W2-t érdemes végigjátszani, de mondjuk nekem az tetszett legkevésbé, akkor már sokkal inkább az 1. Ez a játékidőkből is látszik nálam. A W3-hoz még jön 210 óra PS5-ön, szóval lassan a 2.000 órát karcolom.
-
Boldog Karácsonyt!
-
Alapvetően a másolgatást sem értem.
Nexus Mod Managert telepíted, megkeresteted vele a játékot, Nexuson kiválasztod a modot (a legtöbbhöz van NMM installer), katt (letöltés), NMM-ben katt (aktiválás). Ennyi.
Nyilván vannak modok, amik ennél összetettebben telepítendők, vagy aminek van több előzetesen telepítendő összetevője, de a legtöbb mod így működik, nem kell semmit másolgatni mindenféle helyekre - ha nem akarsz.
-
Ciri elég OP, kik lesznek az ellenfelei vajon?
-
Nektek felment rendben? Nálam ezt az informatív hibaüzit dobja az NMM:
-
Aha, köszi, meg is van.
Nem dupla space, hanem ugrás közben kell nyomni egy újabb space-t, és akkor földet érés után gurul egyet hősünk.
-
Nagyon égő, tudom, de elfelejtettem gurulni.
Illetve annyira régen játszottam, hogy azt is elfelejtettem, hogy lehet-e gurulni. Arra gondolok, hogy nekem rémlik olyan mozdulat a játékból, hogy ugrok, majd gurulok - asszem dupla space volt talán. De most sehogy sem tudom előcsalni a mozdulatot. PC-n játszom, billentyűzettel, az OS és a játékkönyvtárak ugyanazok, szóval elvileg a billentyűzetkiosztás nem változott.
-
Lassan befejezem az aktuális végigjátszást CP-ben (szumma ~1.300 óra), utána pedig PS5-ön újra végigjátszom a Ghostwire: Tokyo-t, PC-n pedig természetesen a Witcher 3-at, megcélozva a 2.000 óra játékidőt lassan.
Mivel az utolsó 3 buildem szinte mind Alchemy volt, ezért most a jelekre fogok rámenni, ilyen karim még nem volt. Igni főleg és Yrden. Kíváncsi vagyok.
-
válasz
philoxenia #27300 üzenetére
Elvileg, de nekem még nem sikerült. Vagy nem értem oda, vagy ha ugrottam, akkor abba haltam bele.
-
Igen, én is csak legmagasabb szinten látom értelmét, plusz nagyon drágák is - az elkészítésük is és az alapanyag-szükségletük is - főleg ahhoz képest, hogy sokkal jobb és erősebb felszereléseket lehet találni szinte bárhol. Én szinte mindig medve vagy macska páncélban játszom, de csak, amikor megvan a nagymesteri szett és a rúnaműves felrúnázott mindent - arra még rá szokott menni a gatyám.
-
Nincs olyan, hogy 11. szintű witcher felszerelés, witcher felszerelésből létezik Enhanced, Superior, Mastercrafted és Grandmaster. Enhanced és Superior szinthez minimum journeyman fegyver- vagy páncélkovács szükséges. Ezek az általam említett kovácsok, illetve a két oxenfurti szakember. Magasabb szinthez pedig csak Hattori és Yoana jön szóba.
-
válasz
philoxenia #27216 üzenetére
Én amikor csak lehet skelligevel játszom, ott annyi a lényeg, hogy Cerys legyen a kezedben és el kell egy kört bukni szándékosan, hogy visszajöhessenek a lapok a temetőből.
-
válasz
tibaimp #27185 üzenetére
Mindenkivel játssz, akinél van ilyen opció, ne hagyj ki senkit, és minden kereskedőnél vegyél meg minden lapot, amit csak árulnak. Az elején nyilván csak az északi paklival tudsz menni, de az teljesen jó. Az a fontos, hogy gwent küldikhez kapcsolódó játszmákba ne menj bele egyelőre, mert nagyon meg fognak verni. Én haladni szoktam a fő és mellékküldikkel és játszani mindenkivel, akivel lehet, hogy gyűljenek a paklik,, hiába tartok még csak Velenben, Oxenfurtban, Novigradban is játszom mindenkivel, akinél van ilyen opció és majd később szoktam visszamenni gwentezni. A Báró miatt érdemes figyelni, hogy ne szaladj túlzottan előre a főküldivel, de csak, ha partiban szeretnéd megverni, mert az ő kártyája máshogy is megszerezhető.
A konkrét listát egyébként itt találod: Gwent players.
-
válasz
tibaimp #27172 üzenetére
Ezek a White Tiger of the West Armor Set és a Dol Blathanna Armor Set, ezek a 4.0 patch-csel jöttek, a teljes szettet fel tudod venni Yen ládájából a palotában.
-
válasz
CriticalHit #27160 üzenetére
Lassan én is előveszem megint a vizsgaidőszak után, csak most még végigtolom a FO4-et (NF soritól kedvet kaptam újra végigjátszani), aztán vagy Skyrim, vagy W3. Starfieldet nem tudtam megkedvelni, üres és lélektelen.
-
válasz
Micsurin #27153 üzenetére
Az alapjátékban a Ködszigetre indulás a legfontosabb Point of no-return, nagyon sok küldit nem tudsz már elkezdeni/befejezni, ha nekivágsz, automatikusan sikertelen küldetések lesznek. Ezek főként a romantikus és politikai kapcsolatok küldetései, név szerint ezek azok:
-
Erről jut eszembe, rég játszottam. 😁
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
- Eredeti játékok OFF topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elden Ring
- Milyen NAS-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Horgász topik
- Steam Deck
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Crative Gigaworks S750 7.1 szett+ Sb X-fi titanium karival
- Asus ROG STRIX Z590-F GAMING WIFI Alaplap
- Samsung Xcover 4 STRAPA-Okostelefon, Garanciával, Üzletből
- Samsung Galaxy Xcover 4s 3G/32GB , Androidos Strapatelefon, Üzletből
- AMD Ryzen 9 9950X 16-Core 4.3GHz ( 64M Cache, Up to 5.7 GHz) AM5 Box Processzor! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- KIÁRUSÍTÁS! Utolsó darabok - 40AC Lenovo ThinkPad Thunderbolt 3 dokkoló + 135W AC + TB3 kábel
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest