Hirdetés
- CES 2026: 1 kHz-es modell is akad az Acer idei monitorkínálatában
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- CES 2026: Több képernyőn jobb a játék az ASUS szerint
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi haladó szinten
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
- Mini PC
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cyberkind
félisten
Ha van alapból egy jó pc-d, ami tudja futtatni 4K-ban, akárcsak DLSS Performance-ban és minden más a legmagasabb beállításokon, akkor már csak a 60fps miatt jobb ott tolni, ha pedig van időd és energiád a modokra, akkor meg majdnem egy full új játékot tudsz csinálni, de legalább egy 3.5-öt. Ha nem, akkoir mindenképp a konzolos port, mert az is nagyon babán néz ki.
-
cyberkind
félisten
Addig is toljátok nyugodtan az eredetit, mert a gameplay nem a legjobb, de egy nagyon jó játék, még akkor is, hacsak a 3. részt tolta az illető, bűn kihagyni!
-
cyberkind
félisten
válasz
Creative997
üzenetére
Mert nincs kedvem több 100 órát csak erre betolni, majd a 2. részbe x mentéssel, amit a 3-ba viszek tovább, ezért.
Igazából ami nekem kéne mindenképp, a 100%-os menetelések, minden másra rájövök én, de a kártyákra, lányokra, azok küldijére nem egyszerűá annyira.
-
cyberkind
félisten
Tudna valaki linkelni egy full végigjátszást az első részhez, amiben benne van minden gyűjthető tárgy, mellékküldi, döntések, stb?
Egyszer majdnem végigtoltam így, csak aztán valami kimradt, és így dobtam a kukába több 10 órányi mentést.
-
cyberkind
félisten
válasz
CriticalHit
üzenetére
Pontosan, de azért várjuk ki a végét.
-
cyberkind
félisten
Ugyanígy indult a Witcher is, de igen, meglássuk, én mindenesetre feldobom a térképre.
A The Blood of Dawnwalker egy egyjátékos, nyílt világú, sötét fantasy vámpír akció-RPG lesz. A játék az Unreal Engine 5-öt fogja használni, és current-gen platformokra fog megjelenni.
A játékban Coen szerepében játszol. Coen egy Dawnwalkerré vált fiatalember, aki örökké a nappal világa és az éjszaka birodalma közötti határvonalat járja.
A játékosok használják képességeiket, és kombinálják a vámpíros erőt az emberi elszántsággal, miközben küldetést vállalnak, hogy megmentsék azokat, akiket szeretnek. Szembe kell nézniük ellenségeikkel - legyenek azok emberek, szörnyek vagy maga a ketyegő óra.
És itt van egy fontos részlet. A fejlesztők szerint a játékosoknak 30 játékbeli napjuk lesz a fő történet befejezésére. Ráadásul az idő minden alkalommal előre fog haladni, amikor valami fontosat teszel.
Szóval, még nem tudni, hogy a fejlesztők hogyan fogják megvalósítani ezt a funkciót. Hasonló lesz a Majora's Maskhoz, amelyben egy adott időkeret áll rendelkezésünkre? Lesz dinamikus napszak, ami hatással lesz a játékra? Vagy lesz fix TOD, ami csak minden alkalommal változik, amikor teljesítesz egy fő küldetést?" -
cyberkind
félisten
Ez melyik iskola lenne?
A másik dolog a megjelenés, ami csak pletyi, de abban 27-et mondanak.

-
cyberkind
félisten
Jól hangzik, de a lényegen nem változtat, elmúltak azok az idők, amikor a CDPR megtette a játékaiban azt, amit akart és más nem, azóta ugye van már náluk is DEI, és lehet is látni a drága kis Ciri 9 év alatt hova változott külsőleg, ez persze nem jelenti azt, hogy a játék rossz lesz, de már egy intő jel, ugyanez volt a Spiderman-ben MJ karaktere a 2. részben, vagy Aloy szintén a 2. részben.
-
cyberkind
félisten
Ez Ciri volt az új játékban?
-
cyberkind
félisten
A mester megint alkotott, ezúttal az utolsó ehhez a játékhoz: The Witcher 3 HD Reworked Project NextGen Edition
-
cyberkind
félisten
Van arra valami infó, hogy mennyi lehet a mod limitje az új verziónak? Nálam 220+ körül a játék semmi új moddal nem indul el, de infót se találok erről.
-
cyberkind
félisten
Hehe, sajnos a meditáció kardokkal meg minden egyéb kellékkel még nem megy, de nem is prioritás, mert ezzel a szettel, előveszi a meditáláskor a kis csavargatós medált, cool

Valaki már el is készítette az E3-as hud egy Redux modhoz, így az még kimarad, de jó látni, hogy egy közel 10 éves game a hivatalos toolkit után, ennyire aktív és minőségi.
Gyönyörű a játék, na persze, nem a vanilla nextgen.

-
cyberkind
félisten
Egy kis ízelítő az E3-as hud-ról, nem értem miért hagyták ki még a nextgen update-ből is...
Én most a texture frissítést várom, aztán benne van, hogy nekiállok ismét a játéknak.
-
cyberkind
félisten
Konkrétan 5-öt, amiből az egyik hamarosan kap új kiadást, de az már nem része a játéknak, de én itt arra gondoltam, hogy a játékban jók a fényhatások, nem igazán látom szükségét az STLM.
Illetve, szerintem túl sok a zavar a modoknál, és sokáig tart kibogarászni, hogy melyik mihez és miként jó, amit viszont sajnálok, hogy nem raktak bele, az E3-as hud, ezt konkrétan ki se kellett volna venni 9 éve.
Szóval, egy szó, mint száz, a nextgen kiadással túl sokat kell szarakodni, ha az ember modolni szeretné rendesen...
-
cyberkind
félisten
válasz
Szabi®
üzenetére
Akkor úgy mondom, hogy az első játékban (nekem) elég volt megtapasztalni a dolgokat, a saját ritmusomat és a többit, amit onnantól kezdve (ez volt a DS1), áttudtam és tudok ültetni minden egyes soulslike-ba, ezért írom, hogy sétagalopp, mivel ha egyszer megvan az optimális görbe, azt csak be kell helyettesíteni minden ilyen játékba, ezért sétagalopp, és erre még rátesz egy lapáttal az ER, mert az sokkal könnyebb lett, mint bármely azelőtti játékuk.
Most tolom a Demon's Soulst, lassan vége van, de igazából húzom az időt, mert nagyon jó az egész cucc, utána jön a BB, és letudva az összes From cucc.
Az, hogy vér István balphasz, nem újkeletű dolog, de ezért is tartanak ott, ahol (ezt pozitívan értem).
Szabi®
Oké, felőlem áll a deal, az első DS óta egyik soulslike se nagy szám, de mondok jobbat, azon tanultam meg használni a kontrollert, nem holmi AC-kon.
-
cyberkind
félisten
válasz
Szabi®
üzenetére
Szerintem ez is gyakorlás kérdése, én konkrétan egy boss moveset-jére se emlékszem egyik soulslike-ban (pedig jó pár 100 óra van Fromsoftware játékaiban), de mégis lehozom könnyedén, ha a karakterem ideális állapotban van, máaskülönben, try és try.
Az Elden Ring meg sajnos brutál könnyű lett.

Lenry
Én azt látom, főleg az előző gen sikere óta, amióta mindenki játszik, hogy a játékok egyre könnyebbek és hozzáférhetőbbek lettek, és ha az ember egy valamirevaló kihívást akar, már a bevált recept se működik, via Elden Ring, mert populáris lett, jó, de nem az, mint volt.
Amúgy ezt a játékot is lehet tolni Death Marchon, az elején kívül semmi extra az egész, de a legutóbbi köröm óta, mintha ezen is könnyítettek volna, vagyis úgy érezni... -
cyberkind
félisten
Erre annyit tudok írni, hogy bármelyik lövölde, amiben állítható a nehézség, az utolsó, de sokszor az utolsó két fokozat nehezebb, mint a legkegyetlenebb soulslike, ezt nem akarjátok megérteni, én ezért is álltam le ezekről, aránytalanul skáláz, egy igazán jó soulslike játék már sétagalopp.
-
cyberkind
félisten
-
cyberkind
félisten
válasz
philoxenia
üzenetére
Csak várjátok meg a Bioshockot, csodát fogtok látni, nem is akármilyet!
-
cyberkind
félisten
-
cyberkind
félisten
Én amit észrevettem RT-vel, hogy előttem cseréli le az árnyékokat RT-re, ami rohadtul zavaró.
-
cyberkind
félisten
Csak a szokásos téma, full RT meg Hairworks kinyír mindent, és jön a max 30fps, RT nélkül meg Hairworks-el jobb a dolog, de ezek nélkül megy szépen.

Nálam nincs Steam átfedés, meg kb semmi extra kijelzés.
-
cyberkind
félisten
46GB PC-n a dolog, kb, mint az eredeti kiadás.
-
cyberkind
félisten
válasz
nincsnév007
üzenetére
Tekintve, hogy ma már minden konzolport, hülyeség nem konzolon játszani.
-
cyberkind
félisten
30-kor lesz Twitchen CDPR stream az új játékból.
-
cyberkind
félisten
válasz
gainwardgs
üzenetére
Ki hitte volna ezt is…
-
cyberkind
félisten
válasz
gainwardgs
üzenetére
Nem lep meg, a Portal RTX ennél durvább, erre persze van esze az összesnek.
-
cyberkind
félisten
válasz
gainwardgs
üzenetére
Sok mindentől függ, de jó lehet, viszont én még mindig másra csavartam volna a kakaót, mert még most is bukkannak fel ha nem is előttünk, de bőven a látótérben kisebb dolgok haladáskor.

-
cyberkind
félisten
válasz
dannyl
üzenetére
Alaphangon se volt egyszerű megoldani ha az embernek sok modja volt, és gyanítom, hogy ez már ehhez a verzióhoz nem is fog működni.
Remélem, a készítője rászánja magát az update-re.Jó sokat kell várni a modokra megint, az előző verzió is jó pár évvel később kapott meg rengeteg jó modot.
-
cyberkind
félisten
Days Gone, na abban valami ilyesmi van, minden ott van a szemed előtt, nemcsak akkor dobja be eléd, hogy ha közelítesz, nekem ez a lényeg, nem az RT.
Én amit már most sajnálok, hogy az E3-as hudot nem implementálják, de ha csak erre kell várni főként, nekem már az is elég. -
cyberkind
félisten
válasz
Biga123
üzenetére
Pár kép volt amit én találtam nagyon régen, nem ígérem, hogy ismét megtalálom, mert azok a képek is lassan 10 évesek lesznek...
De amúgy olyasmire kell gondolni, hogy végtelen LoD, sokkal részletesebb volt minden, meg a szokásos early, fejlesztésben lévő nyalánkságok.VTom
Nem is kell, de valamiért nekem más emlékem van.
-
-
cyberkind
félisten
válasz
FireKeeper
üzenetére
Helyes, ha tényleg ez történt, akkor tiszetlü szupimannek, mert kb érdekelnie se kéne ez a dolog, a pénzt úgyis hozza.
-
cyberkind
félisten
Ez szép és jó, de ezt, hogy lehet elfogadhatónak venni 2020-ban? Persze nem lepődök már meg ezen se, amikor a vezető beosztásban lévő emberek képtelenek értelmes döntést hozni, vagy mondom úgy, hogy a 2 döntés közül szinte állandóan sikerül a szart választani, olyanban is, ami már akkor is szar volt, amíg csak a rajzokon létezett a korai beta állapotban, de nyilván végig kell tolni, kerül ami be kerül, via új Saints Row...
Katasztrófa hová sikerült zülleszteni ezt az ipart.
-
cyberkind
félisten
válasz
Micsurin
üzenetére
Ha meg szar az engine, akkor se kell elvakultan olyanokat írni bőven a mostani állapot előtt, hogy a rendőrség ellátta/látja a feladatát és a többi. Nekem speciel pont az ilyen harmatgyenge részek viszik el a játékot a szemem elől, mert hiába akarom elővenni, elég csak visszaemlékeznem, esetleg megnézni egy aktuális videót a rendőrségről meg a többiről, hogy mennyire gagyi, gyakorlatilag PS1 korszak...
A másik meg az, hogy ezt miért nem sikerült számba vennie a CDPR-nek időben, ez is olyan szinten amatőr. amit egy indie-nek elnézek, mert csak indie, de egy AAA-nak soha a büdös életben, kabaré az egész.
Akik szerint meg anno a TW3 ugyanilyen szinten volt, mint a CP 2077 2 és fél éve, az vagy hülye, vagy vak, esetleg totál másra emlékszik, mert ennyire (pont az adott kornak köszönhetően) nem volt gatya, ott csak a LOD és társai maradtak velünk, de minden más priceless.
-
cyberkind
félisten
válasz
dannyl
üzenetére
Ja, öröm nézni a rendőröket a legfrissebb update-tel is...
Nekem kb tényleg ez a fő gondom, a napokban ismét (ahogy eddig sokszor) eszembe jutott, hogy tolni kéne, vagy ha nem most, akkor a dlc után, de ahogy szokott lenni, jött egy rendőrös videó, és el is vette a kedvemet ismét, vérciki ez a része a játéknak, és még van más is.És ezekre a dolgokra nincs és nem is lesz mentség.
-
cyberkind
félisten
Minimum a top 10 mod jó lenne, de ebben meg nincs benne az E3 Hud (ami ugye kész is van alapból is valami ilyen szinten, csak valamiért kivették
), amivel totál más élmény a bestiárium is. 
De ha jó fejek akarnak lenni, akkor megoldják kb úgy, ahogy a Bethesda tette, és mindenki leszedi amit akar. -
cyberkind
félisten
válasz
minilego
üzenetére
Pár héttel ezelőttig a Saber Interactive csinálta, namost a visszavételes sztori úgy hangzott, hogy mivel van háború, a CDPR nem akarja pénzelni azt a céget, mert valamilyen szinten orosz vagy ilyesmi, de itt inkább az volt a lényeg, hogy szinte semmit nem kaptunk a Saber-től, csak azt, hogy készül, pont, de gyanúsan nagy volt a csend. A mostani hír már CDPR egyenesen, így van ok a reményre.
tibaimp
Köszi, eredetileg Han Solo volt a cél, de nyilván az foglalt volt, és hülye lenne bárki is szabadon hagyni.
Én már csak arra vagyok kíváncsi, hogy a modokat natívan beteszi a CDPR is, vagy erről totál megfeledkeztek a nagy rohanásban, mert remélem, hogy nem, sokat tudna dobni akár csak az 5 legjobb mod a játékon, nemhogy a többi, mint mondjuk az E3-as hud.
Új hozzászólás Aktív témák
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
- Okos Otthon / Smart Home
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi haladó szinten
- Sorozatok
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Steam topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 700W
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 1000GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

), amivel totál más élmény a bestiárium is.