Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redneck
nagyúr
Ahogy nekem nem tűnt fel pár alkímiás fejlesztés, és a jelek magasabb szintre emelése, úgy nektek kimaradt a lift.
Elárulom, a lift annyira nem lényeges a játékban...
-
Nekem a nemtomhányadik végigjátszás során, amikor először döntöttem úgy, hogy
(nem mintha szívleltem volna, de nem szerettem senem követünk el merényletet Radovid ellen ) volt hasonlóan meglepő White Orchard állapota, ahol aVernonékat se Dijkstraékat megölni hát az durva élmény volt.császár halála és a nilfgaardi sereg elvonulása után a redán hadsereg abúzálja a népet, és Radovid parancsára elfognak és kivégeznek minden másfajút és mágiahasználót, de még az egyszerű füvesembereket is, és ennek során meg lehet menteni Tomirát, konkrétan a máglyáról kell kiszabadítani, -
Lenry
Topikgazda
-
Andos91
csendes tag
válasz
Szabi® #21079 üzenetére
Alapjátéknál aminek a korábban kérdező srác kb. még az elején jár amiben max 5%-os plusz statokat adnak de még egy 18-as szintig szerintem azok is drágák, és ami jobb esetben is 15% esély a plusz hatásokra egy pár másodperces fight alatt szerintem kicsit kevés. Ezért jobb, ha a kard alap statjai között már megvan valamelyik, és azt kiegésziti rúnákkal. A kiegeknél már nem fog emiatt fájni a feje.
-
Lenry
Topikgazda
-
Szabi®
addikt
Bejártam 100%-ban Velent,Novigradot,és Skelligét .
Toussaintba még nem voltam...sőt a fő játék sincs kitolva.Még a végső csata hátra van.
Igazából az Aerondightól sokkal-sokkal jobb cuccokat is találni,csak nem akartam ezzel felhozakodni,hiszen kinek mi a jobb ugye ?
Volt még egy azt eladtam Hattorinak.Ő valamikor nagyon szép áron veszi a kardokat. -
De4d
őstag
válasz
Redneck #21071 üzenetére
Engem is beszippantott, már van benne 90 órám és Skelligéből még szinte semmit se láttam, egy két Velenben felvett küldetés miatt mentem csak át lesz ez még simán 150 óra is nálam a végére
Bár most jött egy "versenytárs" amire nagyon rég óta vártam a Wolcen. Kész lett hozzá a magyar felirat, és eléggé tetszik. Szép Grafika akció hack n slash, és ahogy elnézem iszonyat hosszú lesz az is szerencsére, pedig az ilyenek is kb 10-15 órásak. Végre egy olyan ami tovább fog tartani. -
Redneck
nagyúr
Hát gyerekek ez valami hatalmas volt! Hajnalban értem az alapjáték végére, 105 óra volt és 34-es lett a karakter. Már csak a kérdőjelek maradtak a szigeteken, és pár felkiáltójel és üzenőtáblás küldetés, a térképeken vegyesen. Ezeket még pörgetem, de este megveszem a DLC-ket, mert folytatni akarom. Amíg túl nem leszek rajtuk, addig más játék szóba sem jöhet, a Witcher 3 abszolút etalon.
Az én befejezésem ez lett:
.Ciri lett a trónörökös, a nőket meg buktam, mert mindenkit lefektettem -
De4d
őstag
válasz
Andos91 #21067 üzenetére
Kösz mindenkinek.
Remélem nincs így " úgy tudom ha szerelmet vallok Novigradban Trissnek a menekülés után akkor Yen-t már bukom is"
Mert én vallottam mivel +300xp. De én is Yen-t akarnám választani, de csak mert ő a "központibb" karakter. Triss abszolút mellékszereplő. Geralt Ciri és Yen a 3 központi karakter, no meg ugye úgy indul az egész hogy őt is megakarjuk találni, szóval ezért akarnám már őt választani. -
Andos91
csendes tag
A kérdésed első felére én sem tudok válaszolni, az engem is érdekel. Én hagytam elhajózni Trisst, mivel Yen-t akarom választani a végigjátszásomban, és úgy tudom ha szerelmet vallok Novigradban Trissnek a menekülés után akkor Yen-t már bukom is. Ettől függetlenül Trissnek ott kell lennie a Kaer Morheni csatában sztem az alap akkor is ha nem vallottam neki szerelmet nem?
A kérdésed másik felére válaszolva, saját tervezés alatt ha arra gondolsz, hogy te adhatod meg az item statjait, mondjuk egy kovácsolás során erre nincs lehetőség. A mezei páncélok emberek ellen lett kitalálva nem szörnyek ellen amikkel sűrűbben találkozol. A játék elején viszont érdemesebb mezeit hordani, és az életerő statot nézni. A Witcher iskola cuccai a legjobbak általában 15 szinttől felfelé. A páncélok jobb védelmet adnak a szörnyekkel szemben ami a mezei páncélokból legtöbb esetben kimarad, viszont ezt nagyon jól lehet balanceolgatni alkimia fejlesztési ágon mondjuk egy Undviki páncéllal. Pl. a Rettegés ami 25% védelmet ad a kiválasztott olaj által megjelölt szörny ellen ha maxra fejlszeszted. A kardoknál már kicsit szerintem is más a helyzet. Ott eléggé alulmaradnak a Witcher iskola kardjai sok ereklye karddal szemben rúnahely, és a kevés stat miatt. Csak nagymesteri fokon lesznek op-k. Addig is szörnyekkel szemben a legjobb a periódikus sebzést okozó ezüstkardok. Vérzés, mérgezés, égés. Pl. Vérkard, Gyötrő lelkiismeret. Acélkardoknál mivel általában emberekkel szemben nem 1v1-ben harcolsz, sztem a lassitás, fagyás, kábitásra érdemes rámenni, meg persze a nagy critre. Deithwen, Azúr harag, Tir Tochair penge, Teigr, meg Berengár kardja is elég jó. Magasabb szinten meg egyöntetűen a legtöbbek szerint az Aerondight, és a Fekete unikornis a legjobb kardok. Rúnákat pedig készittesd el, vedd meg inkább a tervrajzukat. Később szükség lesz rá. -
Nem, Triss mindenképpen ott lesz a csatában.
Saját fejlesztésű fegyver nincs, tekintve, hogy Geralt nem elf kovácsmester.
Legjobb ezüstkard az Aerondight, de azt csak B&W-ban szerzed meg, addig általában a witcher kardok a legjobbak, de később találhatsz ilyen-olyan szempontból jobb fegyvereket, különösen a harci stílusodnak, skilljeidnek megfelelően felrúnázva (HoS-ban), fontos, hogy passzoljon az aktuális buildhez, stílushoz, olajok, bombák, jelek használatához, ne csak a vakvilágba legyen rúnázva.
Witcher páncélok a megfelelő skillt aktiválva adnak bónuszt, illetve B&W-ban a teljes nagymesteri szettek adnak további bónuszokat attól függően, hogy hány db-ot viselsz a szettből. -
Redneck
nagyúr
+10% rúnák is lesznek később, és a kisebbekből is lehet építeni ha megszerzed a tervrajzokat. A páncélokat és a kardokat érintő véleménnyel viszont nagyjából egyetértek. A "legjobb" witcher iskolás cuccok nem győztek meg. Egyelőre Impera vértezet, Nilfgaardi kesztyű és Ősi nép csizma kombóval hasítok, valami komolyabb, de random karddal.
Szerk:
Nekem egyelőre csak az alap W3 van, lehet ezért gondolom így... -
De4d
őstag
Erről a "társakról" nekem is eszembe jutott egy kérdés. Ugye Triss akkor csatlakozik ha megkérjük maradjon, ne hajózzon el, és menjen ek Kaer Morhenbe.
Ahhoz azt kell mondani neki szeretjük. Elég részletes a játék sok az összefüggés, de nem tudom mennyire, ugyanis Geraltnak ugye Yennefer a "nője" hogy ez a Triss irány vonal hoz valami változást a Yenneferrel való kapcsolatban?
Egy másik kérdés, hogy saját tervezésű kardot nem lehet összehozni igaz? Illetve nincsenek olyan igazán jó kardok? Rengeteg erekje cuccom van már, de így alig 4-5 tulajdonsággal és azok is olyanok hogy max +5 esetleg 10%-ot ad valamire ( egyik jel erősség, kritikus sebzés esély) és mindegyiknél max 3 foglalat van, a rúnák meg igen keveset érnek, még a nagy is ha nagy nehezen találok +5% Nem igazán sok.
Páncél szettek ha teljesek adnak még valami extra bónuszt? Azok is számomra rém gyengék. Jó párnak megvan az elkészítés módja csak nyersanyagok kellenek, de egy mezei péncél is több védelmet ad mint mondjuk egy Griffpéncél de még a fejlesztettnél is. -
Andos91
csendes tag
Sziasztok, Most érkeztem a szövetségesek verbuválásához a Kaer Morheni csatához.
Eddig nem nagyon kerestem Lethot, mert tudtam, hogy ennél a pontnál kéne jönnie a képbe, és nem is néztem utána melyik mellékküldetésnél kellene összefutnom vele. A The Fall of the House of Reardon cimű küldetést megcsináltam még a legelején, viszont utólag visszanézve a naplóm leöltem a szörnyet, és Dolores a birtok tulaja visszaköltözött, de nem találkoztam Lethoval az istállóban. Anno 2018-ban Witcher 2-es mentést importáltam, és nem öltem meg Lethot. Most nézem egy youtube videón, hogy a játék elején amikor a tábornok kikérdez hosszadalmasan kell válaszolni két lehetőség közül mindenre. Na nálam ez úgy rémlik nem volt. Gondolom a mentés import miatt már mindenről tudott a tábornok, nem volt lehetőségem választani mint importálás nélkül. Ez a Letho not found jelenség meg azért érdekes nekem, mert a többi Witcher 2-ből áthozott múltbéli ügyem úgy alakult ahogy azt a korábbi végigjátszásban tettem. Pl. Aryan La Valette anyja is szóba állt velem, mivel a W2-ben nem öltem meg a fiát stb. Van erre valami magyarázat? -
válasz
Redneck #21056 üzenetére
Alkímia panelen rákattintasz mondjuk a kék mutagénre, és látni fogod mik a szükséges összetevő - 3 kisebb kék mutagén, ugyanígy a nagy kék mutagénre kattintasz, akkor látod, hogy 3 kék mutagén kell hozzá.
A szörnyekből kinyerhető, fajspecifikus mutagének (pl. lidérc mutagén, troll mutagén) nem fejleszthetők ilyen módon, ahhoz, hogy ezeket szétszedd normál mutagénné (kék vagy piros vagy zöld), ahhoz speciális felszerelés szükséges, amit Toussaintban találhatsz. -
De4d
őstag
Értem, ha már kevés kihívást a küldetésben már alig ad xp-t.
Kár mert így elég lassúcska a fejlődés, ölésekért is alig ad, jóformán csak fő küldetések illetve a szintezés alapján a komolyabb mellékküldetések adnak több xp-t. Mondjuk az is tény hogy olyan sok meg nem kell a fejlődéshez azt hiszem 10 felett 1500 kell minden szinten. -
tibaimp
nagyúr
Annyival egészíteném ki, ha szabad, hogy:
+5 szint után beszürkül a küldetés, és akkor csak kevés xp-t ad. A lóverseny, kártya (ha nincs jelölve mellette ajánlott szint), terület kipucolás (szörnyfészek, falu szörnytelenítés ilyesmi) max xp-t ad mindig, ezért én az 1. végigjátszáskor a végére hagytam, így a térkép kipucolása +2 szintlépés lett (mint kiderült nem volt jelentősége az NG+-ban). -
Lenry
Topikgazda
a Nagy mutagén a legnagyobb, tovább nem tudod fejleszteni
ha nagyon kevés XP-t kapsz, az azt jelenti, hogy túlfejlődtél az adott küldetés szintkövetelményén. ezt onnan látod, hogy a Küldetésnaplóban szürkével van írva a quest neve.
hogy minél kevesebb ilyen forduljon elő, érdemes mindig a legalacsonyabb szintű questet csinálni. -
De4d
őstag
Néhány kérdés ismét felmerült a Witcherrel 3 kapcsolatban.
Korábban kérdeztem a mutagének hogyan fejleszthetők és a sárga kék és zöldeket lehet, na de meddig? A nagy után van még valami Óriási vagy ilyesmi? Meddig lehet azokat felfejleszteni?
Némelyik küldetésért nem ad xp-t vagy valami hihetetlen keveset, volt hogy 1 volt 2-3 Az miért van? Nem egészen jól oldottam meg? -
Lenry
Topikgazda
válasz
ROBREGGAE #21050 üzenetére
azért van még egyéb trükk is ellene, meg persze dobj be egy Arany Oriolé-t, hogy a mérge gyógyítson
-
-
ROBREGGAE
tag
Sziasztok. Egy ideje már játszok a játékkal, de egy valamire nem jöttem rá, vagy csak keresgetnem kellene illetve szereznem recepteket. Harmincötödik szintű vagyok, de még mindig olyan főzeteim vannak, amik 20-30 másodpercig hatnak. Pl. a fecske is keveset tölt vissza. Láttam videókat, akiknél 20-30 percig ott volt a főzet a bal felső sarokba.
Bár elvileg végig néztem az alkímiánál és nem találtam olyan recepteket, amik erősek lennének. Ráadásul már azért elég sok fele jártam... Nem értem miért nem találok valami jó főzetet. Vagy esetleg van ehhez köze a nehézségi szintnek?
-
válasz
tibaimp #21041 üzenetére
Kifejtem majd hosszabban is, de röviden:
- +2700 HP
- főzetmérgezésből eredő többletsebzések
- főzetmérgezésből eredő ideiglenes HP növekedés
- plusz támadóerő és védekezés a fegyverolaj célpontjai ellen
- normál sebzés mellett mérgező fegyverolaj
- tovább tartó főzethatások
- minden mutagén hatás +50%
- többet sebző, repeszekre hulló bombák
- emelt darabszámú főzetek, olajok és bombák
- a főzetmérgezés nem sebez, hanem gyógyít
- főzetek hatása addig nem múlik el, amíg a főzetmérgezés nem megy 90% alá
- adrenalinpontok növelése
- magasabb kritikus sebzés -
tibaimp
nagyúr
-
Redneck
nagyúr
Nekem sem tetszik, de nem feltétlenül rossz. Így elkerülték a szuperhős üzemmódot, és meg kell találni a saját stílusodnak megfelelő fejlesztéseket. Ha lesz időm kipróbálok párat, de nem nagyon tervezem cserélgetni őket. Inkább a történetre és a világra koncentrálok.
djelf:
Köszi a tippet! -
De4d
őstag
Igen, pont ez az, variálni kell. Olyan felesleges. Ha már valamit megtanultam, akkor azt onnantól "tudjam". Helyette mindig variálni kell ha éppen a helyzet úgy kívánja? Felesleges, nem tudom mi a lényege ennek, hogy egyik ellenségnél ez a másiknál meg az a jó.
A második rész fejlődési rendszere ilyen téren jobban tetszett. -
LeonAran
tag
Sziasztok!
Most vettem meg a játékot. De már az elején elakadtam.
Úgy jelenik meg a játék főmenüje, hogy rá van zoommolódva a kép és a beállítási opciók kilógnak a képből.
Mit csináljak? Nem férek hozzá a beállításokhoz. Az Nvidia vezérlőpultban hiába állítom át a felbontást Full HD-tól 4K-ig nem változik semmi. -
De4d
őstag
válasz
Redneck #21023 üzenetére
Nyugi, én az 5. szinten jöttem rá hogy az elköltött pontok a képességekre még semmit nem jelentenek, előbb be is kell rakni hogy aktív legyen a "jobb oldali oszlopbba"
Pl.: Azt hittem hogy a +500hp "skill" az passzív. Rárakom a pontot és már kész is.
UI.: Nagyon jó játék teljesen besszippantott nem tudom szinte letenni, de a karakterfejlesztés szerintem nagyon nem jó. Ha pl ráteszek 5 pontot a gyorstámadásokra ergo értelemszerűen az lenne a jó ha onnantól az 5-ös szintű és tudja a karakter, és nem csak akkor beteszel egy táblába.
-
tibaimp
nagyúr
válasz
Redneck #21026 üzenetére
Minden mutagén berakható a fejlesztési ágba, de ott csak az alap színűek (piros, zöld, kék, --> rendre: támadás, életerő, jelerősség) hatása van. Majd találsz tervrajzot, amivel 3 kis mutagénből tudsz kreálni 1 normált, majd 3 normálból egy nagyot. Célszerű nagy mutagént betenni a képzettségfa megfelelő helyére, mert értelem szerűen nagyobb a hatása is. Plusz növelő hatás fejthető ki, ha az arra a részre pakolt képességek színe megegyezik a mutagén színével!! Az fontos, hogy figyelni kell a karakter szintje alapján nyílnak meg a mutagén berakási helyek, tehát eleinte csak 1, majd 2...3, 4 hely lesz nyitva, de az utolsóhoz ~25-30 szintű karakter kell már.
Így magyarázza a játék (csak megtaláltam a régi screenshot-jaimat
)
-
Redneck
nagyúr
A mutagének fejlesztését mondjuk még nem tálaltam meg, pedig rengeteg van minden fajtából. Hármas fejlesztési csoportonként, egyet tudok berakni. Hol lehet ezeket kombinálni?
Szerk:
Azt jól értelmezem, hogy a fejlesztett jel/közelharci movement aktiválásával a régi is megmarad? Csak mert hosszan nyomott gombra az újat csinálja, rövidre meg a régit. -
Redneck
nagyúr
Tudom, és köszönöm, maximálisan figyelmetlen voltam. Azt hittem hogy egyszerre csak pár dolog lehet kifejlesztve, és később válthatok a fejlődési pontokon.
Az alap és az első sorba fejlesztett jellel, pár első soros közelharci fejlesztéssel toltam a 30-as szintig. Néha kentem az olajokat és ittam a villámot ha komolyabb harcra került sor. Nem értettem hova ez a sok fejlesztési pont, ha nem tudom felrakni őket. Igaz már 15 szinttel ezelőtt is motoszkált bennem hogy kérdezek, de nem tettem.
Néma gyereknek, annyapics@ja, szokták volt mondani...
No nem baj, így legközelebb fejlesztek, és csúnyán lezúzok pár kimaradt arcot. Nem értem minek bonyolították. Más játékokban a rubrikák jelölik a fejlesztési szintet, amit az adott rubrikán kell feloldani, nem az előzőn. Ezt jól benéztem.
Szerk:
Még semmilyen játékban nem kellet az oktatást és a tippeket nézegetnem, az elmúlt 25 évben általában minden, magától értetődő volt. -
Redneck
nagyúr
Na jó, én kiégtem mára. Most tálaltam meg az "E" billentyűre a képesség fejlesztése lehetőséget. Így értelmet nyert a 34 "feleslegesen megszerzett" fejlesztési pontom, és végre megnyílt a következő sor a jeleknél. Kontrollerrel nem tűnt fel, úgy nézett ki csak soronként lehet fejleszteni, és egyszerre nem lehet több sorba rakjak. A mutagéneket már meg sem néztem, a hűha faktor megvan mára.
Hülyén van ez. Oké hogy ez egy komolyabb RPG, de gondolhattak volna a műfajban kevésbé gyakorlott emberekre is.
Most nem játszom, de ha legközelebb belépek, inhuman módra fejlesztem az eddigi kis lightos karakterem... a legnehezebb alatti szinten tolom, eddig sem volt vészes, de gyanítom így nagyon könnyű lesz.
Szerk:
Mondjuk így legalább használtam az olajokat és a bombákat, amiket komolyabb jelek esetén biztos nem tettem volna ezen a nehézségen... -
Redneck
nagyúr
válasz
tibaimp #21017 üzenetére
Hú, ez a mutagén fejlesztés nekem új. Utánanézek ha odaülök.
Mennyire számít a páncélzat száma? Csak mert van olyan vértem ami jóval gyengébb páncélban, de nagyon sokat ad támadásban. Vagy ez játékstílus függő? Mert eddig az Impera dandáros volt rajtam ami 95-ös és most váltottam a Báró udvarában elkészített 170 feletti, Boszorkányvadászra. Nagy különbséget a védelemben nem vettem észre, cserébe támadásban gyengültem. Rádásul hülyén is néz ki.
-
tibaimp
nagyúr
1. alapból van egy csomó fajta mutagén, pl.: vérfarkas, de csak a piros, zöld, kék "rakható" össze!
2. nincs olyan főzet, mindnek van hatóideje
3. a kártyákat a kereskedők árulják, mind vedd meg (ha kell menj vissza az előző térkép területre)! illetve többükkel lehet játszani is, meg kell őket verni, így szerzel lapot.
4. nem (majd később)
egyelőre van belőle kicsi, közepes, nagy (ha jól emlékszem)
-
De4d
őstag
Üdv.
Nem olyan rég kezdtem bele a witcher 3-ba, lenne pár kérdésem ami nem tiszta, witcher 3 fanok biztosan könnyen tudnak válaszolni rájuk.
1,Mutagénak gyűjthetőek és fejleszthetőek elvileg ha 3 egyforma, 1el magasabb fokúra lehet elvileg. Van olyan mutagénem amiből már vagy 8 van egyforma mégse tudom őket "fejleszteni" ez miért van?
2,Vannak olyan főzetek amelyek "maradandó" hatásúak? Pl hogy +100 hp vagy +5% sebzés?
3, Hogyan lehet gwent kártyákat szerezni meg paklikat? A véres báróval szemben lenne egy küldetés hogy győzzem le, de azokkal amelyek vannak esélytelen vagyok, ezeket nem lehet venni?
4, A fegyverekbe páncélokba betehető rúnákat, nem lehet úgy fejleszteni mint pl a mutagéneket?
Előre is köszi, később biztos lesz még kérdésem.
-
tibaimp
nagyúr
válasz
TheNewDawn #21013 üzenetére
Kösz azt infót!
-
scyllarus
veterán
válasz
TheNewDawn #21013 üzenetére
Egyetértek, szégyen, amit a Netflix az első évadban művelt vele.
-
TheNewDawn
addikt
Kb összes hazai PC gamingről szóló újság lehozta, én választottam egyet, de a lényeg : Egyre biztosabb, hogy Ciri lesz a következő Witcher rész főszereplője
És ezt az egyik fejlesztő mondta, szóval nyilván még semmi se biztos de...Erre aszondom hogy ámen, már csak a másik dolognak kell megvalósulnia, hogy Triss legyen mellette az egyik fő mellékszereplő, és bontsuk ki az ő storyját is, hogy hogyan lesz belőle a kontinens egyik legnagyobb mágusa.
-
Redneck
nagyúr
Ha elpasszoltam a játék elején az első páncélomat, vajon van rá esély hogy megtalálom valamelyik kereskedőnél?
-
kekigyu
aktív tag
válasz
tibaimp #21005 üzenetére
Ha mar feljött az első rész. Most vettem meg GOG-on, megvan a dobozos verzió de azt nem tudtam felcsatolni oda. 1.5 € volt. Es akkor lenne egy kérdésem, ez a topik pörög, hatha tudjatok. Hogy lehet az első részt ugy vegig vinni, hogy semleges maradjak? Erre még a játék mellé fuzetekbol sem jöttem ra.
-
tibaimp
nagyúr
-
cyberkind
félisten
Ez a mentés importálós dolog, tehát ha szó szerint az 1-ből a 2-be, majd azt a mentést a 2-ből a 3-ba viszem át, mennyiben befolyásolja a játékot? Gondolom, nem annyira mint mondjuk a Mass Effect-nél.
Új hozzászólás Aktív témák
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
- Viccrovat
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Elemlámpa, zseblámpa
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Helldivers 2 (PC, PS5)
- Milyen processzort vegyek?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest