Hirdetés
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- CES 2026: 1 kHz-es modell is akad az Acer idei monitorkínálatában
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- CES 2026: 1 kHz-es modell is akad az Acer idei monitorkínálatában
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
VTom
veterán
Milyen modokat érdemes feltenni a Conolete Edition-re még, ami még tovább emeli a látványt?
-
VTom
veterán
-
VTom
veterán
Hogy legyen egy kis ON is, betolok pár screenshotot tegnapról

Skellige.
-
VTom
veterán
válasz
CriticalHit
üzenetére
Még nem ovastam, báááázzz!!!
-
VTom
veterán
Egy kis érdekesség, ha érdekel valakit. Ugyanott lőttem két képet. így néz ki PS5-ön:
így pedig PC-n (5120x1440, minden maxon, DLSS Quality):
Eltekintve attól, hogy PS5-ön is bitang jól néz ki, és ott van normális HDR is, látható, hogy mennyivel élesebb a PC. Főleg a távoli dolgok, ill. a vízen a tükröződések is szebbek. -
VTom
veterán
Betolok pár kedvcsinálót, ha nem bánjátok

-
VTom
veterán
válasz
tibaimp
üzenetére
Láss csodát, amgyar lett
Mekkora láma vagyok 
Igen, a pénznek mindig van helye máshol. Nem baj, ha vársz vele, jobban beszippant majd.
Én megvettem a Dragon's Dogma 2-t, feltelepítettem, de még egy másodpercet sem játszottam vele, mert amíg töltöttem le, gondoltam kicsit játszom a Witcher 3-mal, és azóta megint nem ereszt.
-
VTom
veterán
Valakinek van ötlete, hogy miért nem megy fel a magyar nyelvi csomag a GOG-ról telepített GOTY verzióra?
Verzió inkompatibilitást ír, de ennél régebbit és frissebbet sem lehet telepíteni.
Lehet, hogy a felújított változattal nem kompatibilis a csomag? -
VTom
veterán
Folytattam PC-na PS5-ös mentést a felújított változatban. A mentés átvitel nem ment flottul, egy korábbi állapot jött át valamiért, kb. 10 óra játékidő veszett el, de a Witcher 3-nál ez nem igazán probléma

Viszont ez a játék érezhetően PC-re íródott (úgy emlékszem ezt többször hangsúlyozta is a CDPR). Valahogy jobban kézreáll az irányítás egér+bill.-lel, pedig régen PC-n is kontrollerrel toltam. Az inventory kezelés sokkal könnyebb, persze ez minden RPG-nél í]y van.
Telenyomták effektekkel, köd, füst, illetve a RT PC-n ad a legtöbbet a grafikához, megváltoztatták a színpalettát is, pl. Novigrad végre megkapta azt a komor, sötét, középkori hangulatot, amit hiányoltam az eredetiből, főleg ha ködös az idő (nem is emlékszem, hogy volt-e egyáltalán ködös idő Novigradban az eredetiben)Mindenesetre nagyon nagy élmény megint PC-n játszani.
-
VTom
veterán
-
VTom
veterán
Ha a language pack-et próbálom telepíteni, akkor cask egy helytelenül lett telepítve üzenetet kapok.
-
VTom
veterán
Lehet alapból magyar nyelvre telepíteni a játékot?
Angolra telepítettem, és a GOPG galaxyban nincs magyar nyelv. -
VTom
veterán
Jó hír a Witcher 4-gyel kapcsolatban a konzoltulajdonosoknak: Link
Remélem tényleg így lesz
-
VTom
veterán
válasz
philoxenia
üzenetére
Én sem emléklszem erre.
-
VTom
veterán
Hát, azért efelett a lengyel sorozat felett eljárt már az idő
Inkább megmoslyogtató ez a harcjelenet
Nem emlékszem, hogy a könyvekben Geralt magáévá tette volna a láthatatlanná válás képességét.Egyébként persze, ízlések, és pofonok, kinek ez tetszik jobban, kinek az. Nálam nagyon megdobta a sorozat megítélését a badass Geralt a Blavikeni piacon, de aztán ehhez hasonló jelenetre nem is emlékszem ezután a sorozatban. Az első évad ennek ellenére nagoyn tetszett, a második kevésbé, de még elment, a harmadikból bevallom férfiasan még egy percet sem láttam.
Azért majd megnézem, már csak kötelességtudatból is, de Cavill lecserélését már nem biztos, hogy be fogja venni a gyomrom. De azt kívánom, hogy lepjenek meg mindenkit.
-
VTom
veterán
válasz
Piszmaty76
üzenetére
Jaja, zabos volt.
-
VTom
veterán
válasz
philoxenia
üzenetére
Ahogy írod is, az általad linkelt jelenet egy vívás, az általam linkelt egy harc. Geralt részéről hárítás, vágás. És ennyi elég is, mivel sokkal gyorsabb, és erősebb, mint az átlagember. Nem a Renfis részre gondolok, hanem előtte a martalócosra.
De persze, két külön kategória a két video. Nekem az első epizódban a Blavikeni harc nagyon magasra tette a mércét a sorozattal kapcsolatban, ami ezután már csak romlott sajnos.
-
VTom
veterán
válasz
philoxenia
üzenetére
Háááát....

Szerintem inkább ebből kellett volna sokkal több (SPILER lehet): Blaviken fight
Ez az első epizódban volt, ennél a jelenetnél dőlt el számomra, hogy Cavillnél jobb Geraltot keresve sem találhattak volna. Látszik, hogy mindent belead.
-
VTom
veterán
válasz
philoxenia
üzenetére
Azért lett átkeresztelve a topik, mert nem csak a játékról szól, hanem a sorozatról, könyvekről is.
-
VTom
veterán
válasz
CriticalHit
üzenetére
Spoiler gombot amúgy ismered?
-
VTom
veterán
Találtam egy régi gameplay video-t, ez az egyetlen, ami maradt, mióta felszámoltam a PC-t.
Semmi extra, chillin' gameplay, White ORchard, OP karakterrel
Én így nyomom 
-
VTom
veterán
válasz
Biga123
üzenetére
Na de itt nem csak a csecsek fognak lobogni, úgy néz ki

Egyébként igazad van, inkább magam miatt sajnálom ezt a sorozatot, mert az első évad első része már megvett kilóra, a Blavikeni kardozást szerintem már vagy 10x megnéztem azóta.
De hát erre nem lehetünk hatással sajnos, ha nem tetszik, majd nem nézzük.Szerencsére a játékot még mindig élvezem, a harmadik végigjátszásomat tolom most, ezúttal a Triss vonalat erőltetem.
-
VTom
veterán
válasz
CriticalHit
üzenetére
Pont ez az, hgy nem a magányügye, hanem mindenkinek néznie kell majd, aki nézi a sorozatot

De alapvetően nem ezzel van a baj, hanem hogy ez a sorozat eddig a regényeken alapult, és érthetetlen, hogy miért kell ebbe is szó szerint beleerőltetni ezt az egészet.
Oké, hogy a Netflix a saját gyártású tartalmaiba beleteszi, de ez kb. olyan, mintha megcsinálnák a Jancsi és Juliskát, de náluk Juliska Gyula lenne, és fekete.
Folyamatosan verik a szögeket a sorozat koporsójába sajnos, a második évad már közel sem volt oylan jó, mint az első, aztán jött a hír, hogy a harmadik után Henry Cavill otthagyta a sorozatot, most meg ez...
Gondolom a rajongói bázis eddig is a regényeket olvasó és/vagy játékokkal játszó közösség volt, így meg a negyedik évad után be is szántatják az egész projektet, mert a kutya sem fogja nézni.
-
VTom
veterán
-
VTom
veterán
Elvileg vége a lila pókhálóknak RT módban
linkbocs, ha vótmá.
-
VTom
veterán
válasz
CriticalHit
üzenetére
Mikor lábadozott Brokilonban a varázslókkal vívott csata után? De régen olvastam már.
-
VTom
veterán
válasz
Biga123
üzenetére
Nekem is, de amit észrevettem PS-en, hogy a pókhálók sokszor lilák, ill. nem mindig RT módban töltődnek be a belső terek. Bemegyek egy kocsmába, és RT off módot látok, pedig be van kapcsolva. Kimegyek, mászkálok, visszamegyek, akkor meg ég és föld az előzőhöz képest, mert RT on módban renderel.
Ezeket jó lenne orvosolni.
Mondjuk a 4.02 óta nem tudtam játszani, úgyhogy lehet, hogy ezt is javították. -
VTom
veterán
válasz
philoxenia
üzenetére
Tudom. Csak gondoltam jelzem, a teljesség igényével
-
VTom
veterán
válasz
Biga123
üzenetére
Én fanatikusan szoktam RPG-t játszani, pl. kikapcsolom a minimap-et, mindenféle radart, és minden alkalommal előkapkodom a térképet, plusz alap, hogy nem gyorsutazok. Mindenhova gyalog, vagy lóháton, ha esetleg elkóboroltam valamerre a lovamtól, akkor így jártam, cammoghatok vissza
(Kaer Morhenbe pl. úgy megyek, hogy ellovagolok a térkép leg észak-keletibb útjelzőjéhez, és onnan utazok Kaer Morhen leg dél-nyugatibb csücskébe )De azért a nagymesteri tervrajzok esetén már negyedszer kellett megkeresni ugyanazt a szettet, úgyhogy na.

-
VTom
veterán
válasz
Biga123
üzenetére
Nem csalás, ha már sokadszorra játszod végig, rengeteg időt lehet spórolni vele, ha csak a szett kell.
Az első végigjátszás során a Griff, Macska, Medve és Farkas szetteket magamtól gyűjtögettem össze (ezekről még a játék elején kapsz infót a küldetések során) de a nagymesteri tervrajzokat a NG+-ban már netes segítséggel kerestem, mert 200-300 óra után már annyira nem volt kedvem véletlenszerűen ráakadni egy olyan páncél fejlesztésére, ami már megvolt
-
VTom
veterán
válasz
philoxenia
üzenetére
Tisztelettel megjegyezném, hogy hiányzik belőle az elfeledett farkas szett.
-
VTom
veterán
válasz
Biga123
üzenetére
PS-en is egyik pillanatról a másikra változik néha a szín vanilláról hodegre, vagy épp vissza

Belső terekben is van, hogy a bokámat lef*som a hangulattól, mert RT módban sötét, a gyertyák meg pislákolnak, máskor visszamegyek ugyanoda és nincs különbség rt on és off között..
Vannak bajok azért. -
VTom
veterán
válasz
philoxenia
üzenetére
Nekem ez mind új, az első végigjátszásnál Ciri küzdött meg velük, de lehet, hogy csak eggyel, a másodikra meg nem is emlékszem már
De szeirntem egy meglógott nálam is. -
VTom
veterán
válasz
philoxenia
üzenetére
Harmadszorra játszom végig, de az első alkalommal kipróbált 2 parti óta sem jött meg a kedvem hozzá
-
VTom
veterán
Ide is bedobok pár drónfelvételt, remélem nem baj.

PS5 - RT mód. A 4.01 patch óta nem érzek dropokat (kivéve a mentéseknél) és egyszerűen hihetetlen, ahogy kinéz a játék. Anno mondtam, hogy ha felhozzák az egykori PC modded szintre, és kap RT-t, én már boldog leszek. Úgyhogy most living the dream, részemről
-
VTom
veterán
A PS4 verzió nálam is nagyon rossz volt, semelyik másik játékban enm zavart a 30fps, csak ebben.
De a 4.01 patch óta nem zavar ez, igaz, csak Novigradban játszom RT módban, és itt érzésre mintha 30 felett lenne így is az fps.
A pusztában visszakapcsolom a performance mode-ot. -
VTom
veterán
Nyilván nem a szintén upgrade-elt PC változat moddolt változatára gondoltam, hanem a 2018-asra, mikor még PC-n játszottam.
Akkor HD texture pack mod volt, amit implementáltak az új változatba, ill. ST lighting mod, aminél pedig jobb az új változat.
Ezen felül dúsabb a növényzet, és rengeteget dob az RT a látványon ott, ahol bírja a konzol. -
VTom
veterán
válasz
Biga123
üzenetére
Én a vadonban nem látok különbséget RT és RT nélküli módban, annyi, hogy RT-vel sötétebb a kép, ill. feleződik az fps.
De Novigradban nagyon látni a különbséget.Mindenesetre becsületére váljék a CDPR-nek, hogy ingyen adta a frissíést, ráadásul még javítgatják is. Jó megint úgy újrajátszani, hogy közben gyönyörködni is lehet benne.
-
VTom
veterán
válasz
Biga123
üzenetére
PS-en nem lehet játszani a beállításokkal, de az biztos, hogy Novigradban 30fps felett fut, mert alig érzek különbséget a performance mode-hoz képest, ami 60fps.
Én összességében elégedett vagyok a felújított változattal, azért nagyságrendekkel szebb, mint az eredeti PS4-es változat.
A RT meg pont Novigradban jó, ahol sok a beszélgetős küldi, meg sokat mászkálsz a városban, házakban, kocsmákban, baromira meg tudja dobni így a játékélményt.
Új hozzászólás Aktív témák
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Green- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4200
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Mekkora láma vagyok
De szeirntem egy meglógott nálam is.