Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• chopin42

őstag

Első rész kipipálva, megy az import a 2. részbe. :C
    69 óra lett, minden küldit megcsináltam, ahol lehetett, ott a max xp-vel (mert itt nem ugyanannyi jár, ha rosszul válaszolunk, nagyon előre/túlhaladunk, de így sem lett meg az 50. szint, csak a 45,pedig farmolgattam is egy kicsit. Aki arra gyúr, hogy maxos legyen, s mindent megcsináljon, annak bizony farmolnia kell a szörnyeket, nem is keveset :( . Bővebben majd akkor, ha mind a 3 lement, de már itt is megvolt az, ami a 3-at naggyá tette. Az Aurora motor, ami a kotorokat hajtotta, gyönyörűen ki lett pofozva (komolyan, a kara,karaktermodellek, összkép nagyon jó, pedig 2007-ben jött ki!). De közzel sem volt hibátlan, többször kivágott, laggolt, maxra terhelte a gpu-t, stb, szóval technikailag néha rohadtul idegesítő volt. NINCS V-sync, ami 2-400 közötti fpseket, néhol pedig 60 alattit produkált. A radeon driverben sajna nem működött a külsős v-sync. Ami külön vicces, hogy az előző gépemen SEMMILYEN probléma nem volt 2007 körül, se teljesítménybeli, sem egyéb. Ráadásul nem ez volt az első steam játék, ami nem ment makulátlanul :W . Illetve a Kotor rendszerének köszönhetjük a harcot, de engem speciel nem zavart, hamar megszoktam. Majd ezt is részletezem. Ennyi kb a negatívum, a többi pozitív lesz :D
    Mindent összevetve, iszonyat jó játék, érdemes ezzel kezdeni a kalandot :R

Új hozzászólás Aktív témák