Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED monitor topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Teljes fényárban: Chieftec Apex Lumo gépház
- NVIDIA® driverek topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redneck
nagyúr
Egyedül játszom XSX-en, és jelenleg 24-es vagyok. DZ annyira nem izgat, azt PC-n sem erőltettem. Egyelőre spórolom a pénzt, ami nem kell, azt eladom, vagy adománynak tartom. Gondolom ha majd elérem a 30-as szintet, vagy esetleg mégis kipróbálom a DZ-t, jól jön majd a pénz.
A fegyverekkel és felszereléssel kapcsolatban lenne pár kérdésem. Azt értem, hogy fehér-zöld-kék-lila-citrom-narancs az előfordulásuk sorrendje. Az is megvan hogy egyre több speckó dolgot tudnak, lilától vannak egyedi bónuszok, illetve citromtól, már modokat is lehet beléjük pakolni.
1. Az érdekelne, hogy van e később lehetőség egy tárgy, vagy fegyver, szintemhez igazításához?2. Van lehetőség az inventoryban szűrni a dupla itemeket? Megkönnyítené a szelektálást, mert jelenleg mindegyik fegyverből elrakom a legjobbat a ládába, és csak a használatban lévők vannak nálam.
Ez elég időigényes tud lenni.Bónusz kérdés:
3. Ha DZ-ben meghalok, bukom az összes bevitt cuccom, vagy csak a bent megszerzetteket?
Új hozzászólás Aktív témák
- GoPro HERO 13 - 12 - 11 - 10 - 9 akciókamerákhoz való ND 4/8/16/32 szűrő készlet (Neewer)
- Precision 5540 15.6" FHD IPS Xeon E-2276M T1000 16GB 512GB NVMe ujjlolv új akku gar
- MSI Mag B365m / I7 8700k / NZXT Kraken x52
- TUF A15 FA506IU 15.6" FHD IPS Ryzen 9 4900H GTX 1660 Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell Latitude E4300