Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED monitor topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Teljes fényárban: Chieftec Apex Lumo gépház
- NVIDIA® driverek topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nagus
senior tag
Mikor indul az új season tudja valaki? A pletyik valósak, hogy végre ez alatt egy új DLC-t kapunk?
-
capulet75
addikt
válasz
nanamii_o #30954 üzenetére
Az mindegy, csak ne russholj a halálba. Én minden feladatnál visszavonultam, van mindig jól védhető pozició, aztán onnan megöltem mindenkit. Utána megcsináltam amit kell, és next. Az eddigi csapataim mind mentek előre mint az állat, úgy akarták húzni a %-okat, hogy mindenhonnan ömlöttek a mobok.
-
Zen_Ronin
tag
Én 2x próbáltam meg random emberekkel. Nem beszéltünk közben.
Viszonylag gyorsan elértünk az elárasztott teremhez. Lement az első menet, aztán valamelyik össze-vissza nyitogatta a csapokat és Mission Failed. ... szétszéledtünk ...
Másnap reggel ismét random csapat. Mentünk mint gép. Az egyik srác szólt hogy álljunk meg. Beírta a megfelelő sorrended. Mindenki figyelt és ha megnyitotta a MEGFELELŐ csapot akkor beírta.
Boss ... mindenki DPS. Két srác -vagy csaj- rohangált körbe és csinálta amit kell. Mi ketten maradtunk az ajtónál, leszedtük a szutykokataztán megkóstoltuk a Boss-t.
Leszedtük a páncélját, és ment a levesbe.
Ennyi volt ... gyorsan flottul -szinte mintha ismertük volna egymást- mindenki ráérzett a saját dolgára, és baromira figyeltük egymás mozgását, segítettünk, élesztettünk ...
És végig Skill-ben voltam, dron+turet, robbanógolyó-turet kombó ... váltogatva.
Ők kék+piros szet.
A Végén mindenki full piros DPS. -
capulet75
addikt
PC
#30950sony309: írtam, hogy kiváncsi vagyok rá, hogy menne-e. Úgy látszik, hogy menne, csak a jóisten vicces kedvében van. Neki elnézem.
Amúgy meg igazából nekem az Oruboros kéne, azt meg képtelenség soloban megcsinálni. Ha arra lenne csapat, vagy akár erre is, azt örömmel venném.
Sajnos mivel soloban játszom kb majdnem mindig, ezért nem sok buildem van, én javarészt dpm-ben játszom.
Kevés kivétellel az összes exo megvan, a regulushoz kb még egyet kéne mennem valami értelmes csapattal, azt hiszem annyi componens vagy resorce vagy mi van már hozzá, vagy 1-2 éve ott aszalódik az is. -
capulet75
addikt
Hát, ez a mission nekem el van átkozva.
A random emberek minden alkalommal megölették magukat, aztán solo a hive nem működött valamiért, tegnap meg a bossnál a gyerek kinyomta a gépet, mert 3 éves. Nincs már kedvem neki állni, több mint egy óaa soloban, és tényleg nagyon gyorsan meg lehet halni. 4x próbáltam meg egyedül, mindig jött valami szívás. Hát, max nem lesz ilyen exom.
Evvan.
-
K.J
senior tag
válasz
FireKeeper #30944 üzenetére
Nem vagy gané
Megpróbáltuk, nem sikerült, mindig újra töltött neki. -
-
capulet75
addikt
A random csapatokat 3x megszívtam, mentek agy nélkül a halálba, ezért gondoltam megyek solo. Ez elég érdekes volt, masteren mentem, az elején egyszer kilőttek, akkor felkeltett a hive, aztán már majdnem a bossnál jártam, amikor kilőtt egy mob végleg. Fel volt töltve a hive, semmit sem csinált.
[ Szerkesztve ]
-
-
K.J
senior tag
Ha beviszek erre a küldire olyan embert, aki nem csinálta meg a manhunt egy részét sem és ha ő nem is, de én megkapom a provocatort, úgy átadhatom neki?
Én azt gondolom igen, de erősítsetek meg! -
Cr00py
senior tag
3 randommal lett meg nekem is elsőre. Sajnos akadt egy pajti ,aki össze-vissza rohangált.. kb mint lega-n..de ezt leszámítva ment simán.
-
válasz
Anonymus23 #30927 üzenetére
f...szomat fárasztja a zubi a zembereket ilyen f...szságokkal, minek kell még ezen is gondolkodni, mé nem elég csak lőni?
[ Szerkesztve ]
-
K.J
senior tag
válasz
FireKeeper #30928 üzenetére
Igazad van, de randomnál mindenki, -tisztelet a kivételnek- , a saját szakállára dolgozik, így volt ez tegnap is.
Mondom jó, váltok, mindenki hullott körülöttem és csak szedtem fel az embereket, de semmi gond, mert élveztem a játékot.
Nem pörögtem rá annyira az exora, meglett. -
Nagus
senior tag
válasz
FireKeeper #30920 üzenetére
Annyit nem játszom, hogy össze tudjak rakni egy rendes setet. Elég volt nekem a teljes piros meg a teljes sárga. Ez volt raktáron nagyon régóta.
Amúgy a táskákra szoktam lőni, plusz éget, vakít, és ha közel van stackeli a sebzést fölfele.
-
sony309
őstag
válasz
st3v3np3t3r #30932 üzenetére
Legyen igazad!
capulet75:
Ja, így más más! -
-
Anonymus23
veterán
Úgy érzem ez az utolsó előtti pocket sok anyázást fog még okozni, sokan bemennek vakon, össze vissza tekergetik a csapokat, annak ellenére, hogy rájuk van szólva, hogy ne csinálják, és csodálkoznak, hogy mission failed, és még meg vannak sértődve
-
capulet75
addikt
válasz
sony309 #30910 üzenetére
Én is ezt tapasztaltam tegnap. A második szintig juttotam el, sajnos a mobok nem állnak le, mert vacsora van. De meg fogom próbálni ismét. Mindenhol lehet találni olyan pontot, ami jól védhető, én pl Pestilence-el mentem tegnap, elég hatékony volt. Sok idő, de szerintem le lehet tolni. Talán a boss rész lesz kemény dió, azt még nem tudom hogyan kéne.
-
sony309
őstag
válasz
st3v3np3t3r #30921 üzenetére
Nálad lehet a probléma, mert nekem meg van mind a húsz.
Nem biztos, hogy az Ubisoft a hunyó.[ Szerkesztve ]
-
Ezt a Manhuntot sikerült extrém bugosra megcsinálni... a 20 audió gyűjteményből 5db-ot adott meg, úgy hogy az összes Scout kész
Gratula Ubifos
-
K.J
senior tag
válasz
sony309 #30910 üzenetére
A "visszaolvasós" részhez csak annyit, hogy a múltkor kérdeztem, jól le lettem "ugatva", de én csak beszélgetni akartam, nem compare videókat nézegetni.
Ehhez:
Van az a rész, amikor a vizet kell leengedni. Négyen mentünk be, első szint lement, aztán nyomjuk és hirtelen mission failed.
Itt az volt a bibi, hogy nem egyszerre vittük végig? Tehát az kellett volna, ahogyan írtad, lenyomni a mobokat, majd utána baszakodni a többivel?
Egyébként itt léptem ki. Számomra olyan rohadt hosszú volt és kb egy legendary.
Igaz, a módosítókat nem használtuk (utálom), meg random emberkékkel mentem.Egyedül is próbáltam, hülyeség. A bejáratig eljutottam, de bent leszoptam magam.
Nagus,
Kérlek mutasd meg mit használtál!
Én hibrid shielddel mentem, ami nagyon fasza, csak iszonyat lassú. Így lehet bevállalnám egyedül is, csak mert mazochista vagyok[ Szerkesztve ]
-
Nagus
senior tag
Ahogy armor és shield setre váltottam egyből meglett a master manhunt. Pedig egy nagyon régi setem volt mentve még NY DLC előttről. Pyro volt bent fegyvernek. Nem is volt olyan sok idő max 40 perc.
[ Szerkesztve ]
-
sony309
őstag
Beszereztük az új maszkot is:
-
Anonymus23
veterán
válasz
granini #30909 üzenetére
Én próbálgattam a buildeket és a köztes PFE builddel (3 armor + 3 DPS) szépen működik.
A héten már szabin vagyok, mondom belogolok egy kicsit, és próbálgatás után egy random csapattal 34 perc volt, ketten skilleztek. Mindig azonnal csináltuk a feladatokat, jó pár vawe kimaradt így, a végén a boss-t lealfáztuk és tényleg nagyon hamar meglett.
Kíváncsi lennék ha a jól megszokott csapattal tolnánk, akkor mennyi idő lenne.
Az electricitynél írták, hogy igazából pár variáns van, és hogy ha megvan az első amivel az éppen adott küldetésnél kezdődik, akkor utána a többi már fix. Gondolom hamarosan fenn lesznek ezek az infók is majd valahol.
A Szólóban az a nehéz, hogy ugye mindenki is téged lő, vagy kivárósan csinálja az ember, vagy full aromos buildben feladatok először, majd a maradék vawe-et letolja az ember.
Ja és ahogy írták nem végtelen spawn, csak nem sok értelme van kivárni a spawnok végét, mert rohadt sok idő (szólóban tegnap próbálgattam).[ Szerkesztve ]
-
sony309
őstag
Mi is nemrég csináltuk meg hármasban a Space HQ Manhunt-ot Master szinten.
Mi azt vettük észre, hogy ki lehet várni az ellenség hullámainak végét.
Nem kevés idő, de ki lehet várni és "csak" életben kell maradni.
Ráértünk utána megcsinálni a feladatokat.[ Szerkesztve ]
-
granini
őstag
válasz
capulet75 #30908 üzenetére
Ezt nem érdemes a Legendaryhoz hasonlítani.. ott szobáról szobára haladsz, kb 1 irányból spawnolnak a mobok, és tartod a pozicíód (vagy hátrálsz) amig ki nem takarítod a szobát.
Itt 68 irányból fognak jönni, és időnként mozogni kell, kapcsolókat keresni, aktiválni, teerminalt hackelni, ez sokkal mozgósabb, dinamikusabb.. Ezért nem is jó rá a dps szett, mert folyamatosan kapni fogod a lövéseket. Nem tudsz bemenni egy sarokba és azt tartani, mert amíg nem csinálod meg az adott szakaszon amit kell, addig folyamatosan jönni fognak.. infinite spawn..
Ez bevallottan 4 playerre van optimalizálva. Mi ketten szenvedtük végig, full tank buildben, így volt 70 perc.. úgy olvastam egy ütős 4es csapat (mondjuk tank + healer + 2 striker) olyan 20-25 perc alatt futja.. ebből talán el tudod dönteni hogy érdekel-e soloban a Master..
-
capulet75
addikt
válasz
FireKeeper #30907 üzenetére
Két okból. Egyrészt kiváncsi vagyok sikerülne-e, másrészt divben nincs csapatom. Egy darabig probálgattam a legendarykat is, de azok túl nehezek solo. A District unionnak pl kb a feléig elmentem. Elvileg ez könnyebb, szal nem lehetetlen.
-
granini
őstag
válasz
capulet75 #30904 üzenetére
Opció 1 : legyél bátorak
és menj Heartbreakerben..
Opció 2: gyávák vagymenj épített full armoros buildben ahol minden modslotba protection from elite dmg modot raksz..
Mi mást nem próbáltunk, ezekkel kb ment. Teljes gameplay ígyviszont 65-70 perc lett..[ Szerkesztve ]
-
capulet75
addikt
Akinek sikerült a master egyedül, az milyen buildben tolta le?
-
granini
őstag
válasz
Anonymus23 #30901 üzenetére
isten őrizz hogy beletenyereljek a hétvégi családi programba
"itt van a striker buildem fiam.. én is az apámtól örököltem.. ebben ölte az ellenséget a Don kanyarban.. aztán mikor hazajött nekem adta. .. én meg kioptimalizáltam, meg újrarolloltam, meg felhúztam expert level 20-ra.. és most neked adom hogy te vidd tovább a családi striker szettet.. aztán itt van ez a St Elmo karabély, fogd.. még abból az időből maradt amikor a családunk a Comach indiánokkal utazott végig a Nebraskai határvidéken.. ez pedig itt ükapád M1A Klasszikja.. mondanom se kell... "
na jó nem folytatom.. -
Anonymus23
veterán
válasz
FireKeeper #30899 üzenetére
Kösz! Nyilván nem fogok nekiállni (legalábbis nem most, a fiam szereti tolni ezt, ő szokott nyaggatni, hogy játszak veleAkkor így ez már tiszta, ezt a részét hanyagolom
#30900granini
Neked is köszi, valamiért nekem a két dolog összefonódott!
Most végigszaladok rajta, de mivel a fiam meglátta, hogy ezzel játszok, így vele is végig kell menni a scout küldiken a napokban
Új hozzászólás Aktív témák
- GoPro HERO 13 - 12 - 11 - 10 - 9 akciókamerákhoz való ND 4/8/16/32 szűrő készlet (Neewer)
- Precision 5540 15.6" FHD IPS Xeon E-2276M T1000 16GB 512GB NVMe ujjlolv új akku gar
- MSI Mag B365m / I7 8700k / NZXT Kraken x52
- TUF A15 FA506IU 15.6" FHD IPS Ryzen 9 4900H GTX 1660 Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell Latitude E4300