-
PROHARDVER!
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Eddig is muszáj volt fedezékbe bújva lőni, különben pillanatok alatt bedaráltak. A kevesebb lőszer több tárazási időt eredményez, vagyis könnyebben az emberek nyakára tudnak mászni a mobok.
Nekem volt egy 73 lőszeres p416-os, ami igencsak jól tudott jönni 4-es szintű cp-k esetén.
Kiváncsi leszek a másik tárra. -
fuvi
senior tag
-
persil
nagyúr
válasz Rayner #17351 üzenetére
Kurva jo lenne fiatal suhancnak lenni. :D
Azert mondom, hogy baromi evidens, mert:
1. Nyilvan nem a matchmaking menuben lesz, khm.
2. Magyarul sem "lábrú méterre" a neve, hanem metrikus rendszer. :D (imperial->metrics, duh)
3. Itteniekrol szoktuk volt feltetelezni, hogy n+1. jatekod a div 2, ergo, meg ha nem is tudsz angolul, az a par szo akkor is radragadhatott a videojatekozas alatt.Bonusz: ha "ven fasz" vagy, akkor a fentiek hatvanyozottan igazak. :D
Szoooooval csak at kellett volna nezni azt a nehany menupontot. :P Se noob, se hulye, se ven fasz nem vagy te, csak "eccerubb" vót megkerdezni. :P
De a lenyeg, hogy meg lett akkor. :)
[ Szerkesztve ]
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
TheSoloenOne
tag
válasz Rayner #17596 üzenetére
Teljes reset. Ne valts, fejezd be igy. Abban nem vagyok biztos hogy a zone progress-t is hazavagja, ami kesz van. De az biztos, hogy amelyik zone nincs kesz azt reseteli.
Hiaba valtsza vissza a nehezsegen, nem allitja vissza. A driektiva valtas is reset-et okoz.[ Szerkesztve ]
-
-
hesszan
aktív tag
válasz Rayner #18241 üzenetére
szia, nem tudom milyen géped van, de gyenge proci okozhatja ezt. nekem i5-2500 volt és rendszeresen szívatott (12gb ram, 1070ti-vel a 2K@60fps kb volt, bár a minimum sokszor fps botrányos volt) akadt, nem meglátható npc-k, beltérre belépve feketeség, hiányzó padlók falak. co-opban kolléga kérdezi hova megyek? nem látom hogy itt van 5-10-20 mob? mért rambozok közé?? mert én nem láttam őket (Aztan térdeltem persze ) Nála rendben volt. Sokszor álltunk ajtókban, várva a gépemre hogy lássam hova megyek. Karácsony óta ryzen 3600al ilyenek nincsenek.
[ Szerkesztve ]
Sungdurung
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anime filmek és sorozatok
- Programozás topic
- Kipróbáltuk az Anbernic RG40XXV kézikonzolt
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Befutottak az első tesztek
- alza vélemények - tapasztalatok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Windows 11
- Mesterséges intelligencia topik
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Dobozos Xiaomi Pad 5 6GB RAM, 128GB + toll, tokkal, fóliával, közel 1 év garanciával (emag), eladó!
- Eladó egy szép, dobozos, zöld, 8/128 Samsung S23! 2027.02.25-ig garanciás! QuadLock MAG tok!
- BlitzWolf BW-V2 1080P Android projektor eladó!
- Eladó a címben szereplő Xiaomi 14T Pro Titan Gray (szürke) 12GB/512GB telefon! Bontatlan, új!
- Szép Dell Latitude 9420 x360 Érintős "Kis Gamer" Laptop 14" -70% i5-1145G7 16/512 Iris Xe QHD+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest