Új hozzászólás Aktív témák
-
Peakur
csendes tag
Sziasztok!
Én is vettem egyet....
Az előző telstarnál 102-B (3 eves) lenyegesen jobb a hangminősége, mondhatni egész jó.
A mély hangoknal nyilván nem fog dübörögni ez sem, meg a 40 ezres sem, bár némi javulást lehet észlelni más 3-4 ezer forintos fej/fül hallgatókkal.
Meglehetősen könnyű a cucc, de fogásra sincs nyoma sem az említett fémháznak, ezt felejtsétek el.
A kis műanyag takaró fül lehetne okosabban is kitalálva. Nem mindenkinek ''S''-s méretű ujjacskai vannak.
A kijelzője sötétbe, félhomályba gyönyörű, de kinn az utcan, még enyhén borult időben is csak magamat látom, gyakorlatilag árnyékos hely hiányában használhatatlan.
Egyszer kétszer már sikerült lefagyasztanom, szám léptetés közben. Valós okát eddig nem sikerüklt kiderítenem, mert a fileok tenyleg jok, es nem is mindig fagy le...
A felveteli lehetőségeket nem próbáltam.....
Mindent összegezve, legalabbis nekem futas kozben tokeletesen megfelel. Nyilvan nem lehet olyat gyartani ami mindenkinek megfelel, de a sajat arkategoriajaban nezve mindenkeppen a versenymezonybe tennem, az aprobb hibai ellenere is...
Ja es akksirol kerdeztel.... Eloszor nem volt eszkozom amivel a resetelős helyen megtudtam volna nyomni azt kis mikrokapcsolot, amikor lefagyott, es orakig, 3-4 oran keresztul is ugymaradt a kijelzoje, ami allitolag zabalja a akksit.... hat nem zabalja, utana meg orakig tudtam hasznalni...
A lithium ionos akksik hatasfoka, es elettartama sokat javult az elmult evekben, manapsag elobb valt az ember telefont is mint, hogy az akksija vegleg tonkre menne...
Ugyanez ervenyes itt is. Ha sokat fogod hasznalni, egy-ket even belul ugyis megtetszik majd valami mas, es megveszed azt, bar az akksi ebbe meg mindig birna....
Udv,
Peakur
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest