Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
GlaP
csendes tag
Sziasztok,
egy "technikai" kérdésem lenne. Az történt ugyanis, hogy az Alpari kivágott a demoszámláról, de fogalmam sincs miért. Végignéztem a logokat, de semmi érdemleges információt nem tartalmaznak, csak hibaüzeneteket egy időponttól kezdve, egy hibakóddal, hogy azért nem tud csatlakozni, mert megszűntették a demoszámlámat. Levelet nem küldtek.
Ami a számlával kapcsolatban érdekes lehet:
- kb. 4 hónapja ment, probléma nélkül.
- éjjel-nappal futott egy szerveren egy EA, ami egyrészt logolta a tickeket, másrészt stratégiákat próbáltam ki vele.
- az EA egyáltalán nem mutatott skalpolásszerű viselkedést, vagy olyasmit, ami egyébként ellentétben állna egy éles számlára érvényes szabályokkal, néhány kivételtől eltekintve legalább 30-40 pipes kötései voltak (4 tizedesre értve), kötésenként 3-4%-os risk-el, és egy nap alatt átlagosan 3...4-et kötött.
- az EA egyébként meglehetősen sikeres volt, és hallottam már olyat, hogy valakit kivágtak, mert "túl jó volt", de nem értem, hogy ez miért fordulna elő egy demoszámlán?Van valakinek ötlete, hogy mi történhetett?
Illetve, ezen kívül, ha valaki logolt esetleg tickadatokat az Alparinál legalább EURUSD-ről ezen a héten, akkor esetleg elkérném tőle, ha nem gond.
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Steam Deck
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Elektromos autók - motorok
- Építő/felújító topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- Crypto Trade
- Mobil flották
- További aktív témák...
- XBOX Series X 1TB // Számla+Garancia //
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia!
- Razer Barracuda X Chroma Black gamer Fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest