Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• GlaP

csendes tag

Sziasztok,

egy "technikai" kérdésem lenne. Az történt ugyanis, hogy az Alpari kivágott a demoszámláról, de fogalmam sincs miért. Végignéztem a logokat, de semmi érdemleges információt nem tartalmaznak, csak hibaüzeneteket egy időponttól kezdve, egy hibakóddal, hogy azért nem tud csatlakozni, mert megszűntették a demoszámlámat. Levelet nem küldtek.

Ami a számlával kapcsolatban érdekes lehet:
    - kb. 4 hónapja ment, probléma nélkül.
    - éjjel-nappal futott egy szerveren egy EA, ami egyrészt logolta a tickeket, másrészt stratégiákat próbáltam ki vele.
    - az EA egyáltalán nem mutatott skalpolásszerű viselkedést, vagy olyasmit, ami egyébként ellentétben állna egy éles számlára érvényes szabályokkal, néhány kivételtől eltekintve legalább 30-40 pipes kötései voltak (4 tizedesre értve), kötésenként 3-4%-os risk-el, és egy nap alatt átlagosan 3...4-et kötött.
    - az EA egyébként meglehetősen sikeres volt, és hallottam már olyat, hogy valakit kivágtak, mert "túl jó volt", de nem értem, hogy ez miért fordulna elő egy demoszámlán?

Van valakinek ötlete, hogy mi történhetett?

Illetve, ezen kívül, ha valaki logolt esetleg tickadatokat az Alparinál legalább EURUSD-ről ezen a héten, akkor esetleg elkérném tőle, ha nem gond.

Új hozzászólás Aktív témák