Hirdetés
-
PROHARDVER!
Kiadó: Valve
Fejlesztő: Valve
Megjelenés: 2007. október 10.
Motor: Source Engine
Platformok: PC, Mac OS X, Linux, Xbox 360, PlayStation 3
Új hozzászólás Aktív témák
-
fpeter07
veterán
Tegnap sikerült 1v3 melee harcot nyernem.
Majdnem leestem a székről.
-
attiati
veterán
Játékajándékozáshoz elég, ha nyitok egy új mailt, és ahhoz egy "üres" steam accot, és már mehet is rá a játék?
-
fpeter07
veterán
Lerepültem egy kritikálnak köszönhetően az új módban lévő kastély tetejéről a szakadékba. Jól nézett ki. Mint valami hullócsillag.
Ez a powerjack piró fegyver erős, 75% hp-t visszakap a tulajdonosa ha megöl. Csodálkoztam miért van tele élete egy nyíltől és 2 vágástól...
-
kovsol
titán
Foster's Facade mennyit ér amúgy ? nem vintage és a nyakkendő nélkül
-
Worker
aktív tag
válasz
pachito #5085 üzenetére
Szerintem teljesen korrekt az ajánlatod, sajnálatod, hogy egy ilyen üzletbe se mennek bele...
Bár egyre inkább jellemző, hogy a "korrekt" ajánlatokat egyre ritkábban fogadják el, hanem inkább a "jó" és "ultraf*sza" ajánlatokba mennek bele az emberek...
Tipikus példa mikor 2 refit kérnek szar NV-ért, de ha bedobom az én gyenge NV sapimat, egyből rávágja, hogy max. 1 refit tud adni érteEgyre inkább mindenki a lehúzásra játszik... Kemény világ lett ez
-
pachito
őstag
válasz
Vasinger! #5083 üzenetére
Egyáltalán nem "nevetséges ajánlat"
V. procedure mask 8-9 refined alapból, lid 3-4, earbuds 10-12 körül megy...ez hol nevetséges?
Láttam én már ennél sokkal képtelenebb üzleteket végbemenni, hogy a fejemet fogtam utána...valóban, régen mások voltak az árak, de ma már ez megy sajnos, nem sajnos.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
pachito #5082 üzenetére
Earbudsét valóban nevetséges ajánlat, akármennyire is furcsállod.
Én anno 3 sapiért vettem.
Ma már legalább 4-5 vintaget kérnek érte, de van hogy többet is.
Talán az egyik legértékesebb cucc az unusual után.A medic maskodért meg szinte mindenem odaadnám. Nekem nem eladó?
-
pachito
őstag
Valakinek lenne egy pár eladó earbuds-a a következőkért? v. medic mask+l.lid . Fél órája keresek, persze mindenki elküldött a francba, mintha valami pofátlan ajánlattal álltam volna elő...
-
Worker
aktív tag
PM akart lenni...
[ Szerkesztve ]
-
Vasinger!
nagyúr
-
KubanitoS
veterán
Van egy gereblyém és egy "Jag"-om az új cuccok közül. Ezeket cserélném más új cuccokra. Egyedül a Candy cane van már meg, a többi jöhet. Vegyetek fel steamen ha van vmi, a nevem ugyanez ott is.
[ Szerkesztve ]
-
Vasinger!
nagyúr
Ti mit csináltok a ládákkal? Nem veszek hozzá kulcsot, mit csináljak velük? Megvenni senki nem akarja pedig szaré' hugyé' odaadnám.
-
sp@rtan
senior tag
Na végre esett az első értelmes item: Bombing Run
Meg esett három új fegyver, a Boston Basher, Candy Cane és az új demo kard.fpeter07: nekem van egy pajzsom, ha kell vegyél fel steamen: _beeeh
[ Szerkesztve ]
-
kovsol
titán
jelenleg ott tartok, hogy az elmúlt 5 napban úgy 20 óra játék ellenére egy darab itemet nem kaptam, örülök, hogy növelt a drop rate
-
Kanczy
veterán
Végre összeszedtem minden kaszthoz a legjobban tetsző kalapot. Már csak a Medicen lévő rózsaszín / fehér Tyroleant kell feketére színeznem, és teljesen elégedett leszek. Ezeken kívül meglett ma két szett is (Sniper és Scout)
-
fpeter07
veterán
Nem régiben kaptam egy új, véres demo kardot. Problémám vele az hogy már rég nincs meg a hozzá való pajzs.
-
Vasinger!
nagyúr
Nagyon kéne egy medic mask és arany illetve fekete festék.
Akinek bmelyik is van, írjon rám pü.-ben vagy STEAM-en.
Ezen felül van eladó: Ellis' Cap, Handyman's Handle, Vintage Yellow Belt és Olde rustic color festékem és rengeteg ládám.
Van eladó új demo kardom is... -
Worker
aktív tag
Gyerekek, ma trade-eltem egyet eddigi első unusual hat-emre!
Valószínűleg a srác az ingyen-kulccsal nyithatta ki az unusualt, mert nem nagyon volt fingja arról, hogy mit is ér... Konkrétan egy karácsonyfáért, vagy 5 új fegyverért, meg egy szál description tag-ért meg is vált tőle
Najó, nem is a legdurvább unusualt szereztem be (egy TF logós Detective Noir), de ennyiért gyakorlatilag ajándék volt!
Hát, meglátjuk sikerül-e elcserélni valami jobb unusualre, vagy lehet eladom majd ropogós $-értElkezdtem kérdezgetni olyanokat, akik esetleg érthetnek hozzá, eddig olyan 40-75$-ra kóstálták a sapit...
-
attiati
veterán
Ki ez a csávó?
Engem érdekel előre isKomolyan!
Múltkor volt egy fazon, sapka színezést vállalt, mivel túl sok a festékje, és nem volt helye a hátizsákban, törölni meg nem akarta, és egyébként is ő egy jótét lélek.
Technika: odaadod neki a sapkát, visszaadja színezve.
Nem engedélyezett technika 1: adsz neki színezés nélküli sapkát, színezettért.
Nem engedélyezett technika 2: adsz neki valami jelentéktelen dolgot a festékért cserébe.loller
[ Szerkesztve ]
-
Worker
aktív tag
válasz
attiati #5047 üzenetére
Ma összefutottam egy érdekes fazonnal.
Valódi pénzért akart tőlem venni pár fegyvert, persze csak azután fizetett volna, miután átadtam volna neki a fegyókat.
Ez még nem is lenne meglepő, mert már megszoktam az ilyen scammereket, viszont ő eszméletlen jól csinálta, több dolog is elbizonytalanított, már kezdtem elhinni, hogy tényleg képes súlyos dollárokat fizetni pár fegyverért (backpack-jét és játszott idejét megnézve tényleg újonc volt még; a store-ban levő árakhoz viszonyítva akart nekem fizetni a fegyókért stb.)
Viszont több sebből is vérzett a dolog, a végén pl. rápróbáltam, hogy egyszerre csak 1-2 fegyót adjak neki, és azokat fizeti ki (aminek azonnal meg kéne érkeznie paypalen is), de ebbe persze nem ment bele, és a végén még én lettem a "szemét scammer"
De ki tudja... mi van ha mégis komolyan gondolta?
-
fpeter07
veterán
válasz
whatever #5050 üzenetére
És itt a sokak által szeretett Valve Time. Azt hiszem magáért beszél.
Eszerint, ha még be sem jelentették, legalább 7 év múlva lesz esedékes a következő rész megjelenése.
-
BalaNce87
addikt
válasz
attiati #5053 üzenetére
CS1.6?
igaz azóta változtak a dolgok, de ez azt jelenti hogy a mai játékok 1 évig ha húzzák multiban, de tényleg olyan elcseszett elvárások vannak már egyes játékokban hogy anélkül hozzá se nyúlnak, garantálom a CS:S is azért lett ilyen elbaszott achievmentes szarság hogy beilleszkedjen a mai divatba, és populárisabb legyen. Az a frissítés úgy ahogy van felesleges volt, mióta kijött nem is játszottam vele, pedig 3 éve amikor meglett jól elvoltam vele, persze ráuntam párszor, de ez a frissítés eltántorított az egésztől. -
attiati
veterán
válasz
KubanitoS #5052 üzenetére
Egy idő után jobban járnak, ha összeszedik az új fejlesztési ötleteiket, ráhúznak valami "újnak nevezett" grafikai motort, és kidobják tf3 néven 40€-ért.
Nem hiszem, hogy a végtelenségig lehet kajáltatni az embereket 5-10€-s fegyverekkel, meg rájönnek, hogy drop-ból is előbb utóbb megkapják. Szóval így nem olyan nagy biznisz sztem. Na mind1, én arra tippelnék, hogy 13-ra kijön a tf3
-
attiati
veterán
válasz
Unbaised-Ben #5048 üzenetére
De az más, mint 100 sapi
Meg nem sok mindenki venne előre játékot. Ha előre küldi úgy én is áteresztem a 100 sapit 3 perc alatt D: Plusz ha pénzt szeretnék érte, attól ódzkodnak. Érdekes módon játékot sokan vesznek sapiért, de pénzt küldeni nem akarnak
-
attiati
veterán
Azt nézném inkább meg, hogy hogy megy egy ilyen tranzakció, ki küld kinek először?
Kár, hogy nincs olyan tradeszerver, ahol a fanatikus pénzes csávók összejönnek, akik a steam-től akarnának venni valamit. Nekik féláron odaadnék mindent
Tényleg vicces. Pár év múlva, ha kijön a tf3, akkor az összes sapi mehet a kukába. Meg egyébként is kinek kellenek majd? Karácsony utánra megtartok egy winter crate-t, azok se fognak soha többet dropból esni, akkor az is baromi sokat ér majd fél év múlva?
-
Unbaised-Ben
senior tag
Soldier medal, mennyit ér szerintetek?
-
Worker
aktív tag
És olyannal ki találkozott már?
Egyszer láttam Steam fórumon egy embert, aki minden sapiját - köztük jópár unusualt - adta volna egy sunbeames Kabutoért, de hónapok alatt sem talált senkit, aki bizniszelt volna vele
Mindenesetre "végignéznék" egy ilyen trade-et, ahol ~100 rupót adnak egy mindössze 2-3ezer ft-ért megvehető játék "tartozékaként"...
-
-
attiati
veterán
Eladnátok 100+ sapit 150-200$-ért? (benne van minden, 2 bills, 2 lumbricus, earbud, v. medic maskok, minden).
Valami köztes csávó tf2 accjára mennének a sapik.
-
bAtt001
addikt
felmentem funolni egy ismeretlen szerverre és azt látom hogy valaki ajándékot osztogat az összes embernek
jön is az üzenet hoogy új itemet kaptam, safe n sound engi sapka, néztem mint a moziban
-
Kanczy
veterán
Keresek Hound Dogot, Sober Stunsmant és Vintage Tyroleant. Cserébe tudok ajánlani Killer's Kabutot, Carouser's Capotaint, Heavy Duty Raget, Buckaroo's Hatet és Towering Pillar of Hats-et. Ha lehet, akkor a bizniszben ugyanolyan kasztra való sapik szerepeljenek
kösz,
kanczy -
Worker
aktív tag
válasz
Unbaised-Ben #5035 üzenetére
Hinnye bazze... mit kérsz érte?
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
fpeter07 #5034 üzenetére
Ja kaptam egy ilyet: Unusual Coupe D'isaster (effect: Haunted Ghosts)
-
fpeter07
veterán
Nekem jutott egy göndör haj Unbaised ládájából. Ő sem panaszkodhat úgy hiszem.
-
Kanczy
veterán
Szereznem kell egy Hound Dogot / Ushankat, egy Sober Stuntmant, egy Ten Gallont (megint
) és egy Vintage Tyroleant, és ugyanígy vagyok én is. Minden kaszthoz meglenne a legjobban tetsző sapi
-
Akos2110
tag
Én is beszereztem szinte az összes sapit amit szerettem volna. Még egy earburds kellene.
[link]
Itt a 2. és 4. oldalon vannak sapiim. Sikerült beszereznem végre összes vintage itemet is. Első oldalról cserélek mindent ha valakit érdekel valami. -
Kanczy
veterán
Teljesen átalakult a sapkafelállításom... a 3 vintage sapimat elcseréltem 5 non-vintagere.
Scout : Ye Olde Baker Boy
Soldier : Killer's Kabuto
Pyro : Napper's Respite / Old Guadalajara + Stockbroker's Scarf
Demo : Carouser's Capotain
Heavy : Heavy Duty Rag
Engi : Buckaroo's Hat
Medic : Cheater's Lament / Towering Pillar + Beak (ma nyitottam ládából)
Sniper : Shooter's Sola Topi
Spy : Fancy Fedora + Le Party PhantomEgyik Pyro sapi helyett keresek medicet, és kész is vagyok
[ Szerkesztve ]
-
bAtt001
addikt
most megpróbálkozok egy kis idle-vel tudom csúnya dolog de ki tudja
mellesleg még az új fegyvereket sem tudom kipróbálni mivel a régi vackokat dobálja egyfolytában :S
-
Sonja
nagyúr
Semmi.
[ Szerkesztve ]
-
Doki16
addikt
A ládákkal lehet valamit kezdeni, érnek egyáltalán valamit? Akár scrap metalért is megválnék tőlük ha kell valakinek vagy bármi más is jöhet, abszolút nincs rájuk szükségem.
-
fpeter07
veterán
Na már készen vannak a hozzávalók a Lákk end' Lód bombavetőhöz.
Gunsligernek örültem, így karácsony táján még jobban.Engi mérföldkő után egy Krites shotgun. Nem panaszkodhatok.
-
sp@rtan
senior tag
Hát nekem se esik semmi, tegnap egy wrangler, ma egy karácsonyi láda, és kb. 1hónapja hozzá se nyúltam a játékhoz...
-
kovsol
titán
nekem baszik esni bármi, pedig még hiányzik több fegyver
-
KubanitoS
veterán
Be is raktam idlézni a gépet és két óra alatt hat cuccost már találtam is, köztük egy amputatort és egy nametaget.
-
pachito
őstag
Valakit esetleg érdekelne egy unusual vintage tyrolean peace jellel?
-
fpeter07
veterán
válasz
Unbaised-Ben #5016 üzenetére
Most már biztos.
Hogy ne csak te büszkélkedhess vele Kanczy, én is kaptam egy JAG (becsületbeli ügyek)-et és mellé egy második Wrangler-t. Úgy látszik szeretnek az engi cuccok.
-
Kanczy
veterán
Atyaég, milyen napom volt... dobott ma két sapkát (Dapper's Topper, Ye Olde Baker Boy), 4 winter cratet, 1 description taget, 3 jaget, 2 candy canet, 1 fists of steelt, 1 crusader's crossbowt, 1 description taget, 1 dueling gamet és még kb. 15 itemet. Emellett a Dapper's Topperből lett egy Le Party Phantom, a Troublemaker's Tossle Capemből egy Towering Pillar of Hats, és összeszedtem egy rakás új itemet (a fentieken kívül Backscratcher és Boston Basher). A legjobb bizniszem az volt, hogy 1 v. Sandmanért és 1 v. Bonkért kaptam 1 Stockbroker's Tie-t, 1 Ellis' Capet, és 4 non-vintage tárgyat.
A nap végére +21 scrap, 6 téli fegyver, 1 teljesen új és 1 már meglévő sapka, illetve 2 misc. volt az eredmény. Ja és ugye tegnap az ajándék kulccsal is sapit nyitottam (bár abból azóta két festék lett). Lehet megkövezni
-
attiati
veterán
ha valaki most veszi meg a S&M-ot a 9,9€ mai akcióban, akkor is kap TF2 S&M setet?
-
Kanczy
veterán
válasz
Unbaised-Ben #5011 üzenetére
random
Utóbbi két napban (magamat belevéve) ~5-6 sapkát láttam, ahogy random kiesik. Játszatok sokat, és szerintem kaptok ti is
-
Kanczy
veterán
Dobott egy Dr's Dapper Toppert
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
dinnyev1tez #5003 üzenetére
jól van már, ne sírd tele a mikulás zsákját
-
kovsol
titán
válasz
dinnyev1tez #5003 üzenetére
az ebben a tradelésben a vicces, hogy olyan itemek érnek a legtöbbet a játékban ami haszontalan (sapka) kivéve ugye ami kell a szettbónuszokhoz, én egy Attendantot bizniszeltem össze az volt a cél és meg is lett, most az új szetteket akarom megszerezni, mert az legalább befojásolja a játékot, hogy mivel lövök és nem csak szép
-
kovsol
titán
a heavy szettnél a bonusz ugye: +5% critical hit damage resistance on wearer
ez most az hogy 5%-al kisebb kritet kapsz vagy 5%-al kisebb az esély hogy az eltalál ? -
attiati
veterán
válasz
Unbaised-Ben #5002 üzenetére
na most megkaptad
amúgy állítólag dropból is jönnek dec. 31-ig ezek a kulcsok
-
dinnyev1tez
csendes tag
válasz
Unbaised-Ben #5002 üzenetére
2 pofont meg egy gombóc fagyit, egyre szánalmasabb h. már csak a trade-ről szól a játék
-
Unbaised-Ben
senior tag
Az annyit takar, hogy becsomagolhatsz egy itemet, pl az előnye az, hogy becsomagolhatod azt is, ami "not tradeable".
Defiant Spartan sapit kaptam, állítólag nagyon kelendő
, ki mi adna érte?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Strapabíróbb és funkciógazdagabb lett a Galaxy SmartTag2
- Elemlámpa, zseblámpa
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- H110 és 10.gen comet lake?
- Gaming notebook topik
- Anime filmek és sorozatok
- LEGO klub
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan Magyar Apple Macbook Pro 14 " M4 Pro 3 év Garancia 24GB DDR4 512GB SSD Beszámítással
- LENOVO ThinkCentre M720q Mini PC, I5-8500T CPU, 8GB DDR4, 256GB NVME SSD, Win 11, 27% áfás számla, 1
- Dell Optiplex 3060 Mini PC, I5-8500T CPU, 8GB DDR4, 256GB NVME SSD, Win 11, 27% áfás számla, 1 év ga
- Fujitsu Esprimo D738 SFF PC, I5-8500 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, 27% áfás számla, 1 év garanc
- HP EliteDesk 800 G4 TWR PC, I5-8500 CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, 27% áfás számla, 1 év garancia