Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen processzort vegyek?
- Az NVIDIA szerint a GeForce RTX 5080-on is hiányozhatnak blending egységek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Monitor hiba topik
- Mini-ITX
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Az okostelefonok leváltójaként hirdetett termék a jövőhéttől papírnehezék lesz
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
-
PROHARDVER!
Kiadó: Valve
Fejlesztő: Valve
Megjelenés: 2007. október 10.
Motor: Source Engine
Platformok: PC, Mac OS X, Linux, Xbox 360, PlayStation 3
Új hozzászólás Aktív témák
-
attiati
veterán
tudja valaki, hogy mi történt a no heroes - badwater szerverrel? (és az összes no heroes szerverrel)
-
attiati
veterán
szerintetek az mitől van, hogy ezt az embert nem tudom hozzáadni a barátlistához, és nem tudok neki kommentet se írni az adatlapjára?
hogy lehet őt elérni?
http://steamcommunity.com/id/LeonD2T/
(middleman és nagyon megbízhatónak tűnik)
-
attiati
veterán
no-heroes fórumon miért nem tudok hozzászólni regisztráció után? (nincs jogom hozzászólni, új topikot indítani új userként?)
Banoltak a szerverükről, mert lenooboztam valakit. Mr. Fuck nevű user írt, hogy shhhhh (tán hogy csönd legyen?) én meg visszaszóvicceltem, hogy "you should just (mr.) fuck."
Erre jött egy voteban, és kívül kerültem.Ez végleges? (ezt akartam megreklamálni a fórumukon)
(az mondjuk érdekes, hogy nem volt votekick, vagy warn, hanem egyből ban)
[ Szerkesztve ]
-
attiati
veterán
tudtok jo payload szervert? no heroes helyett kene valami
-
attiati
veterán
minden no heroes szerver lehúzza a rolót 02.23-án?
az egyiken láttam kiírva
-
attiati
veterán
köszi, és most 1$ kell, hogy teljes értékű legyen a játék?
paypal-lal (bankkártya nélkül) lehet fizetni?
-
attiati
veterán
lehet második accountom TF2-vel, ha ugyanaz az IP cím/gép/telepített steam/ telepített TF2?
-
attiati
veterán
Én rengeteg csalóval találkoztam már, de gagyi szervereken, és főleg az ingyenessé tétel előtt.
-
attiati
veterán
ja és mellesleg új egyéni rekordot értem el: 58 kill egyhuzamban
(persze 100% crit szerón, de akkor is nagy szám, és ha nem nyertük volna meg a pályát, akkor sokkal több is lehetett volna
)
-
attiati
veterán
lol, imádom, ha imádnak
múltkor ugyanez volt, csak az ellenfél top 10 játékosát domináltam[ Szerkesztve ]
-
attiati
veterán
Múltkor adtam valakinek egy sapit ingyen (még 1 éve), mert hogy kell neki az első sapi, hogy neki tudjon állni tradelni.
Aztán pár nappal később felvett valaki, vagy lehet ugyanaz a srác volt, de más néven, és mondta, hogy adjak már neki sapit, nekem úgyis annyi van (közben neki is volt vagy 20
).
A végén leanyázott
És aszem az illető innen volt fórumról. -
attiati
veterán
válasz
whisperity #6538 üzenetére
Ja ez mekkora gagyi, mikor sniperharcban már csak úgy tud megölni, ha fejem felett van a nemezis. Aztán utána jön neki újabb minimum 3 headshot, hogy talán a 10.-re le tudjon lőni újra a nemezis jel miatt
-
attiati
veterán
Egyébként megtehettük volna, hogy egy teljesen elhagyott szeróra időnként összejárunk.
-
attiati
veterán
válasz
whisperity #5942 üzenetére
csatlakoztam én is:
mknops33 -
attiati
veterán
Hogyhogy olyan castban vagytok?
Játszani szoktam mindent. Sőt, általában azzal van a legnagyobb sikerélményem (és a legnagyobb élményem is), amiből éppen a legkevesebb van a csapatban.
Ha nem megy a csapatnak, akkor csak megnézem, hogy miből van a legkevesebb, és úgy leszek a leghasznosabb a csapat számára. (kivéve medic, mert azzal nagyon béna vagyok)
Mi abban a jó, ha kint rohangál 5 spy? Kimegyek egy pyro-val, és annyi.
Vagy mi abban a jó, ha egy PL pályán azért nem haladunk, mert 5 newb éppen snipert akar játszani.[ Szerkesztve ]
-
attiati
veterán
Ezt a craftolós részt most cseszték el ennyire, hogy semmit se lehet normálisan átlátni?
Meg elkezdett valami steam vac connection hibával kidobálni a szerverekről.
szép munka -
-
attiati
veterán
Másfél hónap szünet után tegnap bepótoltam mindent.
Együlő helyben 2200 pontMeg se mondom hány óra, ez már tuti nem normális
-
attiati
veterán
válasz
Unbaised-Ben #5560 üzenetére
én a kedvenc kis noob szerómat hiányolom (orange x3 100% crit)
Külön taktika kellett hozzá, hogy 2 órán keresztül ki se tudott jönni az ellenfél a spawn területről. Az a csapatmunka már művészet volt
[ Szerkesztve ]
-
attiati
veterán
2 hete nem játszottam, de valahogy nem is hiányzik
-
attiati
veterán
-
attiati
veterán
válasz
Akos2110 #5491 üzenetére
profi kis szerver, badwater 24/7, 3 körönként scramble, cast limit is van
lehet, hogy éppen téged láttalak ma ott (firew.?)
-
attiati
veterán
Ezt nem értem. Ma megint elkezdett szaggatni a játék minden szerveren, mint az állat. (pedig biztos nem gyenge hozzá a gépem, ugyanis holnapra valszeg újra jó lesz megint. Olyan amúgy sincs, hogy 7-ből 6 nap jól fut, utána meg élvezhetetlen). Van tippetek mi a fene okozhatja?
Mielőtt kivágna a szerverről helyfoglalás miatt, akkor is akad 2-3 másodpercet. Mikor disconnectelnék bármelyik szerverről, vagy kilépnék a játékból, akkor is. Próbáltam vírusirtó nélkül, minden felesleges futó programot bezártam. Azt hittem, hogy a vinyótöredezettségmentesítő miatt lehet. Újraindítottam steamet is. Videókártya, cpu hőmérséklet is teljesen átlagos. Lövésem nincs, hogy miért lassul be. Minden szerveren, úgyhogy nem a szerver lagol.
[ Szerkesztve ]
-
attiati
veterán
Kipróbáltam volna ezt a Monday Night Combat-et (még időben is lennék: pacific time 10 am.), de hiába kattintok a letöltés linkre, sehova se irányít át. Mi lehet a baja?
-
attiati
veterán
Az mitől van, hogy a serverek listáját kb 800 darabig frissíti be, és ott megáll?
Szűrő nincs beállítva, hiába nyomok quick refresht, refresh all-t, akkor sem látom a többi szerót. Van úgy, hogy 500-nál áll meg.És az mitől van, hogy a history fülön befrissített listában csomószor 30/32 játékost mutat, aztán valójában tök üres a szerver.
-
attiati
veterán
1-2% esélyed van unusualt nyitni.
Van vagy 80-90 féle sapka.
És 13féle effekt.Ez legjobb esetben is: 80*13/0,02= 52.000, vagyis minden 52ezredik ládában lesz ilyen sapi, de úgyse egyenletesen érvényesül a statisztika ilyen kis minta esetén, szóval lehet annyi se lesz.
De a matek szerint kb 600k ládát nyitottak, mire lett benne 12 ilyen sapi. Mondjuk ez bármelyik unusualra érvényes. Szeretném azokat a dollármilliókat a zsebemben tudni. Ehhez képest Bolic mindössze 45k ft-ot adott érte[ Szerkesztve ]
-
attiati
veterán
Ne ítéljétek el. Azért tudtok sapikat eladni, trédelni, mert vannak emberek, akik fizetnek érte
Ez a pénzáramlás modern formája, régen háborúval, emberöléssel oldották meg, ma már elég elindítani a téeffkettőt
-
attiati
veterán
Nőt valami update miatt a játék gépigénye, vagy mi a tök van ma?
Szerintem nem lagolok, mert minden szerveren rángat a képernyő. 1024*768-ban minden tök low-n van, és össze vissza rángat
-
attiati
veterán
Karácsonyi ládából csak egy sorozat volt.
És szerintem legalább egyet kinyitott mindenki, mivel kapott kulcsot, és marhára nem volt benne 100%-ban unusual. Különben is, ha a múltban már lett volna ilyen, akkor nem mennének 50-500$-ért ezek a sapikAmúgy az mióta szupertitok, amit a wiki mond?
Szerintem a google titkosabb[ Szerkesztve ]
-
attiati
veterán
keresek eternal reward-ot (és esetleg buffalo steaket)
-
attiati
veterán
Attól miért lesz egyensúlyban, ha a védekezőnek sokkal magasabb? Mert közelebb van nekik a spawn?
Ahol játszani szoktam, ott 15-20 másodperc körüli a 16 fős csapat esetén. Bejön két heavy két medic-kel, körbemészárol mindenkit, és spawntime alatt pislogva figyeljük, ahogy betolják a kocsit
(persze ha vagyunk annyira noob-ok
)
[ Szerkesztve ]
-
attiati
veterán
melyik az alapbeállítás?
1. ha a védekező csapatnak magasabb a respawntime-ja
2. vagy ha ugyanannyi mindkét csapatnak?Sehonnan nem lehet kapni fez sapit. A sok őrült mind 4 refined-ért akarja árulni, akkor már inkább craftolok
-
attiati
veterán
Az mitől van, hogy a badwater pálya fájlja eltér a szerverétől?
Vagyis hogy lehet megoldani? Eddig semmi baja nem volt, most meg akárhány szervert próbálok, mindenhol eltér.
-
attiati
veterán
van valakinek egy felesleges Fez sapija?
-
attiati
veterán
Csávó vett sapikat, de az egyik véletlenül nálam maradt, mondom ráírok, hogy ez itt maradt, erre letöröl (gondolom zavartam játék közben
)
-
attiati
veterán
válasz
Vasinger! #5224 üzenetére
Nekem van 3 hatalmas albumnyi bélyeggyűjteményem, kiskoromban marhára élveztem.
Tök szép egyik másik. Ráadásul tök örülsz, mikor pl egy autós sorozatból végre hozzád kerül az utolsó hiányzó darab is. Pláne, ha mondjuk mindezt egy 50-60 éves ritka sorozatból sikerül. Persze kell hozzá gyűjtési és birtoklási vágy. Akkor untam meg, amikor rájöttem, hogy kilószámra is lehet őket venni. Elmúlt a varázsa. Azóta ott áll több táska bélyeg, amiket soha nem néztem át, és soha nem raktam el albuma. De mikor az ember ilyen összegeket hall... hát... lehet átlapozgatom őket újraMajd mire öreg leszek, biztos sokat fognak érni a most 60 éves bélyegek.
Csajoknak is lehet mutogatni (a mondás szerint), lol.[ Szerkesztve ]
-
attiati
veterán
M1-en bélyegekről / bélyeggyűjtésről volt műsor. 1938-ban készült egy magyar királyi bélyegsorozat, amiből készült egy tévnyomat, amire véletlenül nem került rá egy felirat. Darabja 5 millió forintot ér. Amelyik levéllel együtt van, az legutóbb 100 millió forintért kelt el egy aukción. Semmire nem lehet használni, semmire nem jó, csak annyi, hogy ritka. Na ennyit a sapikról
-
attiati
veterán
volt már egy hét úgy, hogy nem játszottál?
Amúgy aszem nekem is tegnap kezdte dobálgatni, de ez a megfigyelés akkor lenne igaz, ha kihagysz másfél hetet. Belépsz kedden, gyors kapsz 7 dropot aznap, szerdán semmit, majd csütörtökön újra kapsz gyorsan 7-et, és egy hétig semmit.
-
attiati
veterán
válasz
BalaNce87 #5172 üzenetére
Aszem 500 óra játékidőnél tartottam, mikor befigyelt az első sapka.
Sztem azt a 20-30-at tradeből szedte össze.
Tegnap láttam egy csávót fórumon, valami 230 unusualt árult. Ha csak egy 60$-os átlagárral számolunk, akkor is egy vagyon. Aszem 130-at már eladott. Nem érdemes utánaszámolniVagy láttam egy másik topikot, aszem golden wrenchet áraztak be, és valami 3-5k$ jött ki, de állítólag becsomagolva se trédelhető, szóval a számla eladásáról beszéltek.
Ki az az ökör? De még továbbadni se nagyon tudja (ha csak a pénz miatt akarja megvenni), mert számlával együtt kell neki.
Mellesleg nem hiába van pénzügyi válság. Elég egy 0-t és egy 1-est adni az emberek kezébe, és már kereskednek[ Szerkesztve ]
-
attiati
veterán
Ha szeretnétek eladni bármilyen vintage sapit pénzért, akkor szóljatok, és közreműködök benne, vagy esetleg közvetlenül megveszem. Refined metal is szóba jöhet.
-
attiati
veterán
Nincs valamelyikőtöknek max head-je (vagy eladó unusual sapija)?
Több tucat sapim várna trade-re.
-
attiati
veterán
Én csak azt nem értem, hogy ha kezdi mindenki begyűjteni az összes létező max, bills, earbuds cuccokat, akkor ki a fene fogja tőlük megvenni?
Mert hogy azok az emberek, akik gyűjtik ezeket, hogy később eladják, azok biztos nem fognak érte pénzt adniA noob-ok meg nem a steam fórumon fogják lesegetni a zakciós bills hatet
Egyébként nem egyszer hallottam már, hogy fegyvert ! vettek 10-15$-ért a valve shopban. Tiszta beteg
[ Szerkesztve ]
-
attiati
veterán
Játékajándékozáshoz elég, ha nyitok egy új mailt, és ahhoz egy "üres" steam accot, és már mehet is rá a játék?
-
attiati
veterán
Ki ez a csávó?
Engem érdekel előre isKomolyan!
Múltkor volt egy fazon, sapka színezést vállalt, mivel túl sok a festékje, és nem volt helye a hátizsákban, törölni meg nem akarta, és egyébként is ő egy jótét lélek.
Technika: odaadod neki a sapkát, visszaadja színezve.
Nem engedélyezett technika 1: adsz neki színezés nélküli sapkát, színezettért.
Nem engedélyezett technika 2: adsz neki valami jelentéktelen dolgot a festékért cserébe.loller
[ Szerkesztve ]
-
attiati
veterán
válasz
KubanitoS #5052 üzenetére
Egy idő után jobban járnak, ha összeszedik az új fejlesztési ötleteiket, ráhúznak valami "újnak nevezett" grafikai motort, és kidobják tf3 néven 40€-ért.
Nem hiszem, hogy a végtelenségig lehet kajáltatni az embereket 5-10€-s fegyverekkel, meg rájönnek, hogy drop-ból is előbb utóbb megkapják. Szóval így nem olyan nagy biznisz sztem. Na mind1, én arra tippelnék, hogy 13-ra kijön a tf3
-
attiati
veterán
válasz
Unbaised-Ben #5048 üzenetére
De az más, mint 100 sapi
Meg nem sok mindenki venne előre játékot. Ha előre küldi úgy én is áteresztem a 100 sapit 3 perc alatt D: Plusz ha pénzt szeretnék érte, attól ódzkodnak. Érdekes módon játékot sokan vesznek sapiért, de pénzt küldeni nem akarnak
-
attiati
veterán
Azt nézném inkább meg, hogy hogy megy egy ilyen tranzakció, ki küld kinek először?
Kár, hogy nincs olyan tradeszerver, ahol a fanatikus pénzes csávók összejönnek, akik a steam-től akarnának venni valamit. Nekik féláron odaadnék mindent
Tényleg vicces. Pár év múlva, ha kijön a tf3, akkor az összes sapi mehet a kukába. Meg egyébként is kinek kellenek majd? Karácsony utánra megtartok egy winter crate-t, azok se fognak soha többet dropból esni, akkor az is baromi sokat ér majd fél év múlva?
-
attiati
veterán
Eladnátok 100+ sapit 150-200$-ért? (benne van minden, 2 bills, 2 lumbricus, earbud, v. medic maskok, minden).
Valami köztes csávó tf2 accjára mennének a sapik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ Bontatlan Magyar Apple Macbook Pro 14 " M4 Pro 3 év Garancia 24GB DDR4 512GB SSD Beszámítással
- LENOVO ThinkCentre M720q Mini PC, I5-8500T CPU, 8GB DDR4, 256GB NVME SSD, Win 11, 27% áfás számla, 1
- Dell Optiplex 3060 Mini PC, I5-8500T CPU, 8GB DDR4, 256GB NVME SSD, Win 11, 27% áfás számla, 1 év ga
- Fujitsu Esprimo D738 SFF PC, I5-8500 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, 27% áfás számla, 1 év garanc
- HP EliteDesk 800 G4 TWR PC, I5-8500 CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, 27% áfás számla, 1 év garancia