Hirdetés
-
PROHARDVER!
Kiadó: Valve
Fejlesztő: Valve
Megjelenés: 2007. október 10.
Motor: Source Engine
Platformok: PC, Mac OS X, Linux, Xbox 360, PlayStation 3
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsy888
senior tag
Van egy nagyon idegesítő hiba ami most a frissítés után jelent meg nálam.
Kritzkrieges medik elnyomja rád az übert akkor folyamatosan lehet utána hallani azt a hangot ami über alatt van.
Csak akkor szűnik meg ha kilépsz.Sima medigunos mediknél ez nem jön elő.
-
kovsol
titán
Stainless Pot nak mennyi a reális ára? nem vintage is jó nekem amúgy, de a vintage ára is érdekelne hátha csak azt tudok szerezni majd
-
kovsol
titán
most látom raktak be végre új kis ikonokat a killekhez, így az új fegyvereknek se csak egy koponya van ott
-
Worker
aktív tag
Akkor adjanak érte végre egy nyamvadt milkmant, ha nem akarnak 3 refit.
De amúgy az a másik, hogy tényleg van aki még mindig 4 refit is ad érte, csak kár, hogy én nem futok most össze olyan emberrel...
Amúgy van egy "elaprózni való" unusual detective noir-om (green confetti), sebtibe vettem 7 V + 1 NV sapiért.
Viszont szívesen megválnék tőle, főleg olyan számára, akinek még nincs unusalje, és ez lenne az első. Buds / Bill's / V sapik jöhetnek, akit érdekel, írjon privit.[ Szerkesztve ]
-
csana
senior tag
válasz
Unbaised-Ben #5186 üzenetére
Én is úgy tudtam hogy maxolták a heti dropot, de a wikin így fogalmaznak:
"There is no cap on the amount of items that can be received per week, but instead a cap on the amount of playtime in which drops can occur. This cap has been estimated to 11 hours each week."
Tehát ha jól értem, egy hétre 11 olyan órája van az embernek, amiben lehet drop. Ha ez letelik, akkor resetig semmi. Ebben a 11 órában követhetik egymást a dropok 15 ill. 75 perces időintervallum között. -
Unbaised-Ben
senior tag
Én úgy tudom, hogy heti limit van, és minden csütörtök 8 órakor nullázódik, mindegy mennyit játszottál előtte, mindegy, hogy most indítod a tf2-őt először, mindig csütörtök 8-kor van "reset", ezt én is tapasztaltam, és biztos forrásból is megerősítettek
szerk: (Thursday at approximately 0:00AM)
Mondjuk ezt nem teljesen értem, mikor nálam 8 órától van reset... vagy ez amerikához képest érti? Mert akkor már világos[ Szerkesztve ]
-
csana
senior tag
A TF2 wikipédiában részletesen leírják a jelenlegi helyzetet. Szóval a droppok nagyjából úgy vannak ahogy írtad. Viszont én úgy tudtam, hogy szerda estétől nullázzák a számlálót.
Korábban olvastam valahol, hogy a készítők úgy számolták, hogy aki napi 2 órát játszik, annak mindenképp legyen legalább 1 drop, így egy hét alatt ha minden nap 2 órát játszik, simán megvan a kb. 7 item. A fenti link szerint (legroszabb esetben) 6 - (legjobb esetben) 12 item eshet, és lényegében random dől el, hogy a következő dropra mennyit kell várni. Ez az idő minimum 15, maximum 75 perc..más: korábban írtad
"(listán is 2 recl-nek írja az árát, nem ebből akarok meggazdagodni)."
Létezik valami árlista? Ha igen, hol lehet megnézni? Nem vagyok nagy trade-elős de jó lenne tisztában lennem mi mennyit ér.
[ Szerkesztve ]
-
attiati
veterán
volt már egy hét úgy, hogy nem játszottál?
Amúgy aszem nekem is tegnap kezdte dobálgatni, de ez a megfigyelés akkor lenne igaz, ha kihagysz másfél hetet. Belépsz kedden, gyors kapsz 7 dropot aznap, szerdán semmit, majd csütörtökön újra kapsz gyorsan 7-et, és egy hétig semmit.
-
Worker
aktív tag
válasz
Vasinger! #5179 üzenetére
Az utóbbi 2-3 hét tapasztalata alapján HETI limit van, ami csütörtökönként (legalábbis asszem) sztornózódik.
Vagyis csütörtöktől másik hét szerdáig adott darab cucc esik, ha ez pl. már csütörtökön megvan, akkor jövő csütörtökig várhatsz hogy újra essen valami.
De ha teszem azt minden nap játszol fél órát, akkor lehet minden napra jut 1-2 drop egészen másik hét csütörtökig.
Nálam pl. tegnap este már be is fejeződött a dropogatás, esett vagy 5 fegyver meg 2 láda, és ezzel meg is volt a heti adagomPersze ettől még ez csupán spekuláció, de egyre inkább igazolódni látszik számomra ez a megfigyelés
Aki ki tudja ezt az "elméletet" egészíteni, az tegye meg, engem is érdekelne, hogyan/mikor/mennyi/miért esik. -
Vasinger!
nagyúr
válasz
Unbaised-Ben #5178 üzenetére
Köszi, tökéletes. Ez milyen vicc már? Kb. semmi kül.
Még 1 kérdés. Hogy működik most a drop rendszer?
Ugye vmi hét napos korlát van amikor X db-ot kaphatsz max.Nah most ez azt jelenti, hogy hétfőtől vasárnapig kaphatsz X darabot, vagy úgy, hogy 7 napon belül x darabot kaphatsz ma?
Szóval ha elérted a limitet, akkor másnap 1-et tudnál kapni. -
Unbaised-Ben
senior tag
-
Worker
aktív tag
Halljátok, 3 refiért veszitek a set sapkákat, de akkor tőlem miért nem akarja senki már elvinni végre az egyik softcapet 3-ért?
Ha kell valakinek, 3 refiért vagy a milkmanért cserébe viheti a softcapemet, nekem van egy fölösbe.Amúgy nálam van egy gift wrap is, ha kell valakinek 2 reclaimed metálért szívesen adom (listán is 2 recl-nek írja az árát, nem ebből akarok meggazdagodni).
-
Vasinger!
nagyúr
Randomba sapit már jó régóta nem kaptam. Már azt se tudom mit kaptam legutóbb. Azt hiszem, hogy ushankát. De egy kezemen meg tudnám összesen mennyit kaptam randomba.
Nekem egy célom volt, hogy minden kaszthoz szedjem össze a nekem tetsző sapkát és misc.-et. A sapka nagyjából megvan, misc még nem teljesen, de majdnem.
Most olyan bajban vagyok, hogy be akarok festeni sapkát és mikor rámegyek a festésre, akkor elvileg kiadja hogy nézne ki. Na pl. ennél az agancsnál szinte semmi változás nem lenne, de van olyan sapka, ahol iszonyat kicsiben jeleníti meg.
Nincs olyan weboldal, ahol meg lehet nézni, hogy beszínezve a sapka hogyan nézne ki?
-
Kanczy
veterán
válasz
attiati #5174 üzenetére
"Mellesleg nem hiába van pénzügyi válság. Elég egy 0-t és egy 1-est adni az emberek kezébe, és már kereskednek"
Emiatt nem pénzügyi válság van, hanem élet a Földön
"Ne mondják már nekem, hogy mindenkinek ugyanannyi az esélye rá."
Ha mindenkinek ugyanannyi esne, az lenne nem random. Ez így véletlenszerűbb, mint a te verziód
-
attiati
veterán
válasz
BalaNce87 #5172 üzenetére
Aszem 500 óra játékidőnél tartottam, mikor befigyelt az első sapka.
Sztem azt a 20-30-at tradeből szedte össze.
Tegnap láttam egy csávót fórumon, valami 230 unusualt árult. Ha csak egy 60$-os átlagárral számolunk, akkor is egy vagyon. Aszem 130-at már eladott. Nem érdemes utánaszámolniVagy láttam egy másik topikot, aszem golden wrenchet áraztak be, és valami 3-5k$ jött ki, de állítólag becsomagolva se trédelhető, szóval a számla eladásáról beszéltek.
Ki az az ökör? De még továbbadni se nagyon tudja (ha csak a pénz miatt akarja megvenni), mert számlával együtt kell neki.
Mellesleg nem hiába van pénzügyi válság. Elég egy 0-t és egy 1-est adni az emberek kezébe, és már kereskednek[ Szerkesztve ]
-
BalaNce87
addikt
Az egész rendszer egy hulladék. Ne mondják már nekem, hogy mindenkinek ugyanannyi az esélye rá. Eddig kettő darab sapkát kaptam összesen, azt is egymás utáni két napon.
Azóta csak kraftoltam kettőt.
Van akinek meg 20-30 db van a hátizsákban.
És még az is nagyon idegesítő, hogy nekem elég lenne egy pár darab de annyi se jön össze -
Vasinger!
nagyúr
Nekem nem ér meg annyi metált egyik sapka sem. A balta meg főleg nem ér egy fityinget sem.
Igazából nem kell nekem ennyi. Olcsóbban szerzek olyan sapkát, mint 4 ref. metál.
Egyébként most is lehet ilyet szerezni, néha betolnak trade szerókra HHH-t és lehet öldökölni.
Egyébként hogy tudnál megszabadítani tőle? Nem értem.
-
csana
senior tag
A haunted metálból lehet kraftolnini sapit, meg a HHH-nak a baltáját. Azt viszont nem tudom, hogy ezt csak halloweenkor lehehetett-e. Ha netán valakinek akadna még fölös, és később sem kezdene vele semmit, akkor én szivesen megszabadítom tőle
. Szerzek csomagolópapírt, aztán beolvasztom hogy legyen sapeszom
-
Scholes9
nagyúr
Ez az idle-ezés micsoda pontosan? Mert a jelentéséből én azt veszem ki, hogy belépek egy szeróra azt otthagyom a gépet (WoW-os múltra alapozva), persze, ha tévedek valaki javítson ki
-
attiati
veterán
Ha szeretnétek eladni bármilyen vintage sapit pénzért, akkor szóljatok, és közreműködök benne, vagy esetleg közvetlenül megveszem. Refined metal is szóba jöhet.
-
Worker
aktív tag
Annak ellenére hogy nálam majd minden nap órákig megy a TF2, többnyire 1 nap alatt elérem a heti limitet, vagyis egy nap alatt kapok 5-6 cuccot (utóbbi kb. fél évben ebből 0 sapka), utána pedig megint egy hétig nem esik semmi...
Legalábbis az utóbbi időben egy ilyen "szisztémát" figyeltem meg. -
Kanczy
veterán
Kaptam egy Industrial Festivizert is... 3. sapi 2 héten belül, míg előtte a 3 év alatt 1. Szerintem csúnyán fölvitték a sapkák esésének valószínűségét
-
Scholes9
nagyúr
Én is nagy ritkán tolom, majd ha lenyomtam azt a sok gamet, amit karácsonykor vettem többet fogok, de a barát listámon kívül mást elküldök a ge... és ennyi
-
csana
senior tag
válasz
dinnyev1tez #5143 üzenetére
Az mi az a "pcw/mix"?
-
Worker
aktív tag
Srácok, sosem hittem volna,de átb*szás áldozata lettem nemrég, mégpedig 2 unusual sapimat csalták ki igazán profi csalók (legalább 4 ember vett részt az átb*szásomban).
Annak ellenére, hogy gyakorlatilag mindent tudtam arról, hogy mire kell odafigyelni, és ismerem a trade-elés minden csínját-bínját, mégis sikerült egy erősen kétes üzletbe belemennem, ahol az állítólagos "middleman" elegánsan meglógott a sapkáimmal.Óriási szerencsével, és egy rettentően segítőkész ember segítségével viszont sikerült visszaszereznem a nagyjából 120$-t érő sapkáimat, amiért nem győzök hálálkodni neki.
Akit érdekel, hogy milyen módszereket képesek bevetni a csalók, írjanak PM-et nyugodtan, szívesen segítek másokon, hogy ne verják át mások.
Egyébként meg lentebb elhangzott, hogy mennyire "élelmesek" vagyunk, hogy képesek vagyunk pénzt csinálni ebből a trade-elgetésből: láthatóan tényleg jó kis pénz forog a témában, nem véletlenül vannak ilyen felkészült csalók sem a játékban.
Konkrétan én csak részben csinálom a trade-elgetést szórakozási célból, valójában szeretnék egy kis mellékeshez jutni úgy, hogy közben "csak játszom".[ Szerkesztve ]
-
csana
senior tag
válasz
dinnyev1tez #5137 üzenetére
Nem csak a TF2-ben lehet "szánalmas" emberkékbe botlani, akik tévesen azt hiszik ők a májerek. Ebből kifolyólag nem a trade rendszerrel van a gond, hanem azokkal a játékosokkal, akik nem veszik észre magukat. Ilyenek miatt fölösleges nyavalyogni. Irány egy másik szeró, ahol tudsz játszani normálisan. Szerencsére akad pár, ahol még mindig a játékra koncentrálnak a népek, és a hangulat is kellemes, jókedélyű. A kedvenc szeróimon pl ha valakinek pottyan valami ritkaság, max beírnak pár gz-t, és minden megy tovább. Nincs kuncsorgás, meg zaklatás. Aki spam-eli a csetet, attól hamar megválnak.
[ Szerkesztve ]
-
Liudvikas
tag
válasz
dinnyev1tez #5139 üzenetére
ezt nem is mondtam
pont ezért szeretem, mert akár fél év kihagyás után is ismerem az összes mapot stb.
-
Akos2110
tag
Nekem van maxom is, earburdsom is. Elsősorban nem tradelesre vannak de jó ajánlat viheti
-
dinnyev1tez
csendes tag
Célcsoport: csicskák. Mi kell nekik? Lássuk csak.....öhm, ja már megvan! TRADE
Ritkán játszom de amikor igen akkor ált kapok 1 óra alatt 2-3 itemet, és az a legszánalmasabb mikor mix/pcw közben azon pörög mindenki h. mkkora mákom van, meg h. tradeljek velük..... szánalmas. -
cass
aktív tag
Earbudsot keresek!!! Nagyon megfizetném azt aki adna!
[ Szerkesztve ]
-
attiati
veterán
Nincs valamelyikőtöknek max head-je (vagy eladó unusual sapija)?
Több tucat sapim várna trade-re.
-
Vasinger!
nagyúr
Medic maszkot vennék. Akinek van eladó írjon rám.
Itt a táskám: Katt
Amit tudok adni érte a 3 egymás mellett lévő sapim és refined vasak és ládák.
-
attiati
veterán
Én csak azt nem értem, hogy ha kezdi mindenki begyűjteni az összes létező max, bills, earbuds cuccokat, akkor ki a fene fogja tőlük megvenni?
Mert hogy azok az emberek, akik gyűjtik ezeket, hogy később eladják, azok biztos nem fognak érte pénzt adniA noob-ok meg nem a steam fórumon fogják lesegetni a zakciós bills hatet
Egyébként nem egyszer hallottam már, hogy fegyvert ! vettek 10-15$-ért a valve shopban. Tiszta beteg
[ Szerkesztve ]
-
csana
senior tag
-
Unbaised-Ben
senior tag
Mindennel egyetértek veled, kivéve egyetlen egy dolgot, ami az, hogy felesleges leírnom azt amit kért, hiszen már le lett írva párszor. Főleg, hogy ennek soha nem lesz vége, így felesleges is volt elkezdeni...
Hangsúlyozom, hogy megértem mindkét tábort, különböző okokból, nem is fogok emiatt senkit sem bántani, lenézni. -
Liudvikas
tag
hát a Valve szerepel a másik végleten is, a Day of Defeat Source-hoz kb. másfél éve nem jött semmi új map, fegyver, class vagy egy érdemi fix...
-
csana
senior tag
válasz
Unbaised-Ben #5124 üzenetére
Dehogy felesleges. Erre van a fórum, hogy elmondja bárki a véleményét. Azon meg fölösleges morfondíroznod, hogy a "másik tábor" nem osztja teljes mértékben a véleményed. Nehezen lehet meggyőzni bárkit is arról hogy a kedvenc színe márpedig a zöld, és ha nem bírja elfogadni, akkor az nem olyan mintha a falnak beszélne az ember. A valve igyexik népszerűsíteni a játékát új ötletekkel, új célcsoportoknál. Vannak akiknek nem tetszik amerre halad a dolog, vannak akik elfogadják, de tény, hogy azzal hogy itt leírtok nagy igazságokat, attól nem fog előre mozdulni a dolog. Addig nem lesz változás, amíg a nagy többségnek nincs kifogása a mostani helyzettel kapcs, és ez nem azt jelenti hogy akkor mind hülye, hanem hogy nekik tetszik a "vérfrissítés".
Én régóta TF2-zök, és tetszik hogy próbál új dolgokat behozni. Tisztában vagyok vele hogy sokan nem osztják a véleményem, és nem veszem személyes küldetésnek, hogy meggyőzzek bárkit arról, hogy úgy lássák a dolgokat ahogy én.
-
BalaNce87
addikt
Kezd érdekes lenni a topik témája. Inkább legyen az, hogy "trade árfolyamok".
-
munky
őstag
válasz
Unbaised-Ben #5124 üzenetére
Valóban felesleges, mivel a legtöbben egy kockát sem látnak nemhogy az egész kirakót. Reggelig lehetne körmölni mi mivel függ össze, oldalakat lehetne írni, de még akkor is lenne olyan aki bambán kérdezgetné, hogy mi bajod az ingyen frissítéssel meg lökné a többi sablon baromságot, mert távolabb nem látna egy centivel sem…
[ Szerkesztve ]
-
BalaNce87
addikt
Ahogy bátyjám mondta teljesen átláthatatlan lett a játék, igazából nem teljesen tudod hova tenni ezeket a dolgokat. Én is kevesebbet játszok már vele, végülis a feelingje megvan, de tény hogy a tradelésen meg az itemeken nagyobb a hangsúly már, kb mindenkire rá akarják sózni a játékot és ilyen demoman koronával reklámozzák...
Az addig elment amíg frissítés volt hogy mindenki azzal a kaszttal játszott, de aztán ez megszűnt és visszaállt a rend, legtöbben visszatértek a jól bevált alap fegyverekhez.
Engem még mindig legdurvábban a demo pajzs és kard vagy buzogány vagy f...om tudja borít ki a legjobban, pyro meg már borzasztóan erős. Ilyenek nem kellenének hogy ettől gyorsabb leszel több életed lesz stb, pl ott heavy kesztyű, van mediced onnantól meg észre sem veszed hogy csökken az életed. Legyenek fegyverek csak ne a kasztok tulajdonságait módósítsák, szerintem.[ Szerkesztve ]
-
kovsol
titán
válasz
Unbaised-Ben #5120 üzenetére
miért mert van neki most kb 4 féle kesztyüje ? na attól ugyan úgy üt egy heavy, ugyan úgy minigunnal fog jönni, na meg tud szendvicset enni vagy csokit azt se a harc közbe fogja
írd le hol mossa össze a castokat ? majd ha a heavy távcsövessel fog jönni és a spy minigunnal akkor elhiszem ezt a zagyvaságot, én már akkor is játszottam a gameval amikor még nem volt ilyesmi bent és azóta is ugyan úgy bejön
[ Szerkesztve ]
-
Unbaised-Ben
senior tag
Az a gond, hogy az új fegyverekkel sokkal másabb a játék képe, főleg 2 évvel ezelőtthöz képest, és van, akinek böki a csőrét, én mind2 oldalt megértem, más-más okokból. De hogy elmagyarázzam részletesebben...
Az új fegyverek például nem illenek bele a játékba, a kasztok közötti ellentéteket összemossa... de ezt már nem én írom le először.
A fő lényeg annyi szerintem, hogy 2 évvel ezelőtt ha jött veled szembe egy heavy, akkor tudtad, hogy mennyi a hp-ja, és mi az a 3 fegyver amit használhat ellened vagy ellenetek, de most, a jelenben, rád támadhat vagy 10! fegyverrel, és még nem is beszéltem a kombinációkról, ami nem rég jelent meg. -
Debilon
addikt
mondjuk emiatt töröltem..
anno mikor megvettem élvezet volt felmenni játszani, még akkoris ha éppen szarul ment, vagy olyan volt a csapat
de amióa ezek az idiótánál idiótább cuccok vannak, elveszett annak lenni, ami volt..
konkrétan szerintem sz*rt sem ér ebben a formájában -
munky
őstag
Hát igen "ennyit változott". Ma már inkább beszéltetünk egy virtuális piactérről, ahol az eredeti hidegháborús koncepciót és hangulatot nemes egyszerűséggel szemen-köpő, kasztok képességeit sok esetben egybemosó fegyverekkel szaladgálnak a játékosok, miközben idióta semmit érő pixelsapkákra, skinekre izgulnak és ennek még tapsolnak is.
-
RexpecT
addikt
Az miért van, hogy ha állítok valamit a főmenüben beakad egy kicsit a hang?
-
fpeter07
veterán
Mennyi vasba kerülnek a sapik? Nincs valamilyen összefoglaló táblázat vagy oldal?
-
Liudvikas
tag
egy fehér alien swarm sapi eladó metalért, pm me
-
Rent
senior tag
nekem meg vegre megvan a tf2, egyenlore nem vagom amiket itt irkaltok itemeket, azt se tudtam eddig hogy vannak specko itemek tf ben. ennyit valtozott volna? mind1, tegnap megvettem, a lenyeg, mostmar van nekem is.
-
Kanczy
veterán
Megvan a legújabb szerelmem : Smascha (Iron Curtain)
-
cass
aktív tag
Amire szükségem van:
Max set
Amit adok:
Választott játékot ajándékba veszem. -
sp@rtan
senior tag
Milyen sapkákért kaptok ti játékokat?
Egyébként ez a medic álarc, a blighted beak mennyit ér? -
Sonja
nagyúr
Hmmm... Ma olyan emberrel találkoztam egy szerveren, aki CoD: Black Ops-ot ajándékozott sapkáért!
[ Szerkesztve ]
-
fpeter07
veterán
Szerintetek mennyire lenne elvetemült a demo mikrofonhaját lilára festeni? Igazi diszkó style lenne.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ Bontatlan Magyar Apple Macbook Pro 14 " M4 Pro 3 év Garancia 24GB DDR4 512GB SSD Beszámítással
- LENOVO ThinkCentre M720q Mini PC, I5-8500T CPU, 8GB DDR4, 256GB NVME SSD, Win 11, 27% áfás számla, 1
- Dell Optiplex 3060 Mini PC, I5-8500T CPU, 8GB DDR4, 256GB NVME SSD, Win 11, 27% áfás számla, 1 év ga
- Fujitsu Esprimo D738 SFF PC, I5-8500 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, 27% áfás számla, 1 év garanc
- HP EliteDesk 800 G4 TWR PC, I5-8500 CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, 27% áfás számla, 1 év garancia