Hirdetés
-
PROHARDVER!
Kiadó: Valve
Fejlesztő: Valve
Megjelenés: 2007. október 10.
Motor: Source Engine
Platformok: PC, Mac OS X, Linux, Xbox 360, PlayStation 3
Új hozzászólás Aktív témák
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
Unbaised-Ben #4399 üzenetére
Old Guadalajara elcseréltem, de az se jön be
-
Unbaised-Ben
senior tag
-
BalaNce87
addikt
válasz
Unbaised-Ben #4392 üzenetére
Lehet hogy jól jártál, csak ez rohadtul nem illik a karakterhez, sőt... demonak 2 jó sapkája van, az afro meg a glengarry bonet, nah meg az alap, többi egyáltalán nem illik rá, ez kb akkora baki, mint heavynek a football helmet. Mondjuk a sapkák 90%-a nem illik az adott karakterhez, szóval ezzel nem mondtam újat, csak általába mindenkinek az új kell.
[ Szerkesztve ]
-
cass
aktív tag
válasz
Unbaised-Ben #4392 üzenetére
Ha azzal tényleg jól jártál
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
Unbaised-Ben #4380 üzenetére
Megvan a Sober Stuntsman sapka
Hotrod-ot kellett adnom érte, kurvára jól jártam -
Sonja
nagyúr
És igen, végre elértem!
You've unlocked every single achievement. Congratulations!
-
cass
aktív tag
válasz
Unbaised-Ben #4384 üzenetére
Nem is tetszik neki + még hülye is a trade-hez akkor még a stuntman mellé mást is ad a protectorért
-
cass
aktív tag
válasz
Unbaised-Ben #4380 üzenetére
Szerintem mostanában nem fogsz kapni stuntmant protectorért
Legalábbis ahhoz egy nagy gyökeret kéne találnod!
-
attiati
veterán
majd írjátok meg, hogy mi lett a doboznyitogatósdiból?
-
Sonja
nagyúr
Nem igaz már. Szinte minden szerveren kihasználnak egy bugot, hogy több sentryt lehet építeni.
Kurva idegesítő és elcseszi a játékot.
Tény, hogy az adminok folyamatosan rugdossák ki az ilyen embereket, de akkor is. Mi a fene jó ebben?!
-
Unbaised-Ben
senior tag
nekem is megvan, de nem áll szándékomban továbbadni
Viszont jöjjön egy kis Trade:
Sober Stuntsman sapka kéne ha valakinek van! Pugilist's Protector-t adnák érte...
Vagy 3 refined-ért adok Trophy belt-et, vagy Backbiter's Billycock-ot, v. Tyrant's Helm-et.[ Szerkesztve ]
-
Akos2110
tag
Nekem van bizonyíték: [link] itt a második oldal
-
fLeSs
nagyúr
van vkinek sniperhez felesleges krokodilos sapkája? snaggletooth vagy vmi ilyesmi a neve.
[ Szerkesztve ]
-
cass
aktív tag
Na felvettem ezt az exodust, hogy majd kinyissa pár dobozom
Az azért van ha rákattintok arra, hogy felvétel barátaid közé másodszor és azt írja ki, hogy már fennt van exodus néven mégsem látom az mért van? Még nem igazolt vissza? Hogy látom kit vettem fel?
-
csana
senior tag
-
Még valami, miért bannolt engem kb. 1 napra a NOHEROES szeró? Ott snipert játszottam. Gondolom, túl sokat szedtem le és akár az ő levegőben való repülése közben is ki tudtam lőni a fejét majdnem minden másodpercben. Vajon ez emiatt bannolt engem? Ez nem egyszer fordult elő, eddig kb. 20-szor engem kidobott az a valami reserved slot miatt blabla üzivel...
[ Szerkesztve ]
-
cass
aktív tag
Na látom miről folyik a téma, de ki ez az emberke, mert kicsit lemaradtam!
-
csana
senior tag
Na ez lemaradt (nem olvastam el a post alját), hogy mikor trédelsz a taggal, akkor ő mikor odaadod neki a sapkát (a nyitás díját), meg a crate-eket, akkor ő ad egy egyenértékű sapkát (mint egyfajta zálog) arra az időre míg kinyitja a cuccokat. Majd miután kinyitotta a crate-jeidet, és trédeltek akkor te visszaadod neki azt a sapkát amit adott a trade idejére, ő meg adja a crate-ek tartalmát.
-
csana
senior tag
Az én angolom sem perfekt, de
"any hats" = bármilyen sapiért
"the better the hat quality, the more crates that get opened" = minél jobb a sapi, annál több crate-et nyit ki neked. (De minimum 2 crate-et kinyit, vagy többet..)Szerintem alapból 3-at is kinyit, heavy sapiért meg szerintem még 4-et is.. Na nem mintha én valaha sefteltem volna az említett taggal
-
csana
senior tag
válasz
attiati #4367 üzenetére
A srác azt írta, hogy ha adsz neki egy sapkát, akkor ő kinyitja minimum 2 crate-edet, majd visszakapod a dobozok tartalmát. Ha nagyon menő sapkát adsz neki, akkor akár 3 vagy több ládikódat is kinyitja neked (és természetesen megkapod a ládikók tartalmát). Mivel meg tudod nézni mi van a táskájában, tudhatod hogy nem akar átnyomni.
Röviden tömören: 1 sapkáért minimum 2 "kulcsot" ad.
[ Szerkesztve ]
-
attiati
veterán
válasz
KubanitoS #4366 üzenetére
Nem értem pontosan, hogy mit csinál a csávó? Ki ad, vagy kér, és miért cserébe sapit?
A másik hsz-edre: most már nem nagyon találni, de gondolhatod, hogy az elején mekkora újdonság volt egy új fegyver. Pl a hal, mert elég látványos volt, és az ugye "kell nekem" kategória
. Vagy sniper őrülteknek a sydney. Ma sikerült megint szerezni egy bills hatot hotrodért cserébe
Aki nem tudja, hogy ritka, annak mind1.
Titeket nem dobált ki ma játék közben hl2.exe hibára hivatkozva? Vagy 20 percenként kivág most
[ Szerkesztve ]
-
KubanitoS
veterán
válasz
Unbaised-Ben #4365 üzenetére
-
Ra3
őstag
válasz
KubanitoS #4362 üzenetére
pedig össze lehet futni ilyenekkel, én egy olyannal találkoztam az egyik idle szerón akinél 50 kulcs volt, kinyitotta nekem vagy 10 ládámat, és odaadta amit talált benne, mert csak az unusual cuccot tartotta volna meg, de az meg nem esett...
lett egy vagon festékem[ Szerkesztve ]
-
csana
senior tag
Most így utánaolvasva kiderült 10 drop lehet egy héten elvileg. A cikk írónak viszont van 1-2 érdekes (jó) felvetése, hogy inkább napi limitek legyenek (3 item/nap) a heti helyett. Meg mondjuk az itemek szintjét lehessen metállal fejleszteni (akár unusual szintig -ez lene a max szint).
Valaki egyik trade szerón halomra gyűjtötte az alien swarmos sapit. Azokból nem lehet gyúrni újat vajon?
[ Szerkesztve ]
-
attiati
veterán
válasz
Unbaised-Ben #4350 üzenetére
+++1 a második feléhez.
Nem akarom magamat lejáratni, hogy mennyit tradeltem, úgyhogy meg sem mondom
De mind az ÖSSZES trade-ből van. Épp arról áradoztam már itt több nap is, hogy mennyi őrült van. Kb 40-50 új fegyvert craftoltam, és mindegyiket csak sapiért adtam tovább. Volt aki 3 refined metalt adott 1 new fegyverért. Abból megint baromi sokat lehet craftolni. Azért kösz srácok, hogy gyorsan mindenki felvett friend-nekde sajnos semmi titokkal nem szolgálhatok.
Ra3: sapkanáci
szerk: ja de, egy trükköt tudok, azt el is mondtam. De az már a pofátlanság teteje.
[ Szerkesztve ]
-
csana
senior tag
Nekem olyasmi rémlik, hogy 7db dropp lehet egy 7 alatt. Lehet rosszul emléxem, de mintha valamelyik valve-os kis cikkben azt magyarázta valamelyik nagy tudású, hogy 2 óra játékot számoltak egy embernél napi átlagban, és ezért erre a 2 órára mindenképp jönnie kell valami itemnek. Ha csak fél órát játszik valaki egy nap, akkor nem nullázódik a számláló, hanem másnap ugye hamarabb eshet neki valami. Ha meg valaki 14 órát gubbaszt folyamatosan a tf2 előtt, akkor garantáltan lesz 7 droppja, viszont onnantól semmi nem esik amíg ismét nem nullázzák a számlálót a következő drop időszakig. Ha jól tudom minden héten szerda reggel 6-tól "nullázódik" a számláló.
persze lehet hogy rosszul emléxem, de valahogy ez rémlik..
[ Szerkesztve ]
-
cass
aktív tag
válasz
Unbaised-Ben #4354 üzenetére
Én is nyugott vagyok nem aggodalmaskodok, de tőled még mindig nem hallottam a bűvös magyarázatod.
-
cass
aktív tag
válasz
De van bug, hidd el szépen és nyugodj bele
És magyarázd már meg nekem azt a fentebb általam említett linket, amin vagy 10-et kap egyszerre ne okoskodj, előbb járj jobban utána...
[ Szerkesztve ]
-
kovsol
titán
válasz
na lehet nem is megyek többet magyar szeróra ezek után
-
cass
aktív tag
Jólvan, de most ne mindenki csak csodálkozzon egyértelmű, hogy nem tisztességes úton szerezte, de ezt több ezren csinálják...
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
attiati #4338 üzenetére
ezt hogy csináltad?
11 napja még volt kb 4 sapkád...most meg egészen pontosan 74...egyébként a kételkedőknek üzenem hogy sokat játszott az utóbbi időben, és a külföldi szerverek tele vannak pénzes majmokkal, akik elárasztják a játékosokat giftekkel, felesleges spekulálni, tisztelt MSI52, fogd fel végre amit minden fórumon mondanak neked, nincs bug, egyszerűen ez a trade, túlzásba viszik...
[ Szerkesztve ]
-
BalaNce87
addikt
Én már előbb reagáltam rá, csak szerkesztettem, nah mind1 is, ezek szerint egyértelmű hogy itt valami buherálás lesz. Azt meg tapasztalatból tudja mindenki hogy ennyit ennyi idő alatt nem lehet szerezni, pláne hogy elviekben korlátozva van az 1 hétre kapott itemek száma, ő meg már most kapott annyit és még fog is. Kicsit undorító dolog ez, hogy aki több éve játszik annak alíg van cucca, aki meg 1 hete annak meg minden szarból már 3 van, persze nem az itemek miatt kell játszani, de azért ha lenne valami normális elosztás.
kovsol: Hűt úgy van hogy ha pl 1 nap alatt beszerzel 10-et, akkor ennyi volt arra hétre. A kérdésedre válaszolva most utánanéztem és 9 esik 1 hétre, és mindig szerdai nap az amikor előről kezdődik a kör.
[ Szerkesztve ]
-
kovsol
titán
nekem több ezer éves fegyó is hiányzik és egy talált sapkám van összesen azt is tegnap kaptam
oké, hogy csak 57 óra játékidőm van, de volt amikor egy héten át nem is kaptam semmit, más meg nézem chatet folyton talál valami
[ Szerkesztve ]
-
cass
aktív tag
Az is lehet persze, hogy külső programot használ van egy jó pár amit a valvesok sem vesznek észre, de mégis tisztességtelen dolog!
-
cass
aktív tag
-
BalaNce87
addikt
válasz
attiati #4338 üzenetére
Ez érdekes jóval később kezdtél el játszani, mint én és vagy 10x annyi cuccod van, ennyit idleztél? vagy nem vágom, de már új sapkákból is rengeteged van.
Én láttam olyat is akinek 1 oldal csak sapkákból állt, és kb 3 napja kezdte el a játékot és nem vette a cuccokat mert ugye azt kiírja, tradelni meg miből tradelt volna.
Úgy látom még mindig van valami, amivel kijátszák a rendszert...
Tényleg nem szemétkedni akarok csak ilyenkor egyből az jut eszembe hogy ez így nem lehetséges, ha csak nincs valami mód rá. Tradelni se lehet ennyit, mert ahhoz neked is kéne jó pár cuccodnak lennie. Ha ennyi sapkám lenne én ajándékozásba kezdenék, persze most itt a trade, azt senki sem ad semmit "ingyen" nem mintha a szerzett cuccokért fizetett/tett volna bármit is.[ Szerkesztve ]
-
attiati
veterán
Keresnék Texas Gallon-t, Hotrod-ot, Hound Dog-ot.
Cserébe a dupla sapikból tudok adni. -
Ra3
őstag
szerintem Gabe Newell asztalán van egy számláló, ami akkor fordul egyet ha valaki valami alap cuccot, vagy fegyvert nyit ládából, a faszi meg ha látja röhög egy jót
-
kovsol
titán
ezekkel a ládákkal mit lehet csinálni amúgy ?
-
Sonja
nagyúr
Elcserélném a heavy Tough Guy's Toque sapiját engineer sapira, kivéve az Engineer's Cap (ez megvan), illetve a Texas Slim's Dome Shine, mert ez meg nem tetszik.
-
attiati
veterán
Vigyázzatok a tradelésekkel (különösen egy RaDu nevű csávóval).
Kihasználja a szerverek lagolását, és amíg te szépen ráböknél a trade gombra, addig ő villámgyorsan kicsempészi a felajánlott cuccokat.
-
csana
senior tag
válasz
Vasinger! #4318 üzenetére
Írtam privit.
Azt nemtudja valaki véletlenül, hogy olyankor hogy lehet visszakerülni a játékba, ha mondjuk valamiért fél választásnál "mintha" spectatorba rakna a server, és hiába nyomom a "."-t vagy a ","-t, nem rak be a játékba. Nem írja ki hogy spectator lettem, vagy ilyesmi, csak vizuálisan "mintha" spectbe lennék, de mégsem.
Akkor jött elő a dolog, ha mondjuk rábökök a kék ajtóra, de balansz miatt mégsem enged be, majd utána ha megint olyan helyre mennék ami épp akkor telik be, akkor ezt csinálja :S. Ma pl nem engedett támadni, ráböktem hogy akkor random rakjon be (gondoltam akkor piros leszek), erre belekerültem ebbe az érdekes stádiumba.. A sima spectator-ból vissza tudok jönni, azt ellenőriztem, de ez a jelenség kifog rajtam. Viszont lehet van valami titkos billentyű ami segítene. Csak épp nem tűnik fel nekem.szerk: csak úgy tudok visszamenni a játékba ha gyorsan lelépek a szeróról, majd egyből vissza. Csak ilyenkor fennáll a veszélye hogy nem lesz helyem..
[ Szerkesztve ]
-
csana
senior tag
Ha netán lenne valakinek fölös:
-The Sandman
-Axtinguisher
-2 db reclaimed metalés elcserélné ezeket 1 Rfined metálra az ne habozzon szólni nekem
-
csana
senior tag
Nemrég tapasztaltam hogy van pár adakozó természetű emberke is a tf2-ben. Nagyban darálom az ellent, erre látom hogy olyan üzik mennek jobbra balra hogy ez meg az ajándékot kapott/adott. Na mondom mi a szösz, erre belép 1 tag, megjelent hogy sok ajándékot kiosztott hírtelen, és abban a pillanatban kaptam egy "The Battalions Backup"-ot a soldiernek ajándékba. A csávó aki így szórta ezeket unusual sapiban feszenget. (Ez volt az első amit láttam élőben)
-
fLeSs
nagyúr
úgy tűnik, hogy véletlenül becraftoltam a sniper razorbackemet.
hogyan szerezhetek egy újat anélkül, hogy fizetnék érte?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ Bontatlan Magyar Apple Macbook Pro 14 " M4 Pro 3 év Garancia 24GB DDR4 512GB SSD Beszámítással
- LENOVO ThinkCentre M720q Mini PC, I5-8500T CPU, 8GB DDR4, 256GB NVME SSD, Win 11, 27% áfás számla, 1
- Dell Optiplex 3060 Mini PC, I5-8500T CPU, 8GB DDR4, 256GB NVME SSD, Win 11, 27% áfás számla, 1 év ga
- Fujitsu Esprimo D738 SFF PC, I5-8500 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, 27% áfás számla, 1 év garanc
- HP EliteDesk 800 G4 TWR PC, I5-8500 CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, 27% áfás számla, 1 év garancia