- Megreformálja az otthoni AI-t a Framework Desktop
- Milyen TV-t vegyek?
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen széket vegyek?
- Gyártófüggetlenül hiányozhat a blending egységek egy része az új GeForce-okon
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Androidos tablet topic
- Házimozi haladó szinten
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Kiadó: Valve
Fejlesztő: Valve
Megjelenés: 2007. október 10.
Motor: Source Engine
Platformok: PC, Mac OS X, Linux, Xbox 360, PlayStation 3
Új hozzászólás Aktív témák
-
fpeter07
veterán
Heavy-féle kolbászos paródia videó megvan valakinek? Nem tudom, hogy találjam meg. Abban mondja csávó a videó végén azt hiszem, hogy kolbász... mert túljártam a disznó eszén. Jó lenne meglelni ezt a gyöngyszemet.
-
fpeter07
veterán
Még ha nem is vérre menő warok lennének, csak kikapcsolódásként, akkor is jó lenne a helyzet. Csak ugye ehhez megint csapatok kellenének. Én sem voltam anno profi csapatban, sőt a csapatmunka is gyenge volt, de a játékkal nem volt semmi. Ha volt 15 klán, jóval nagyobb eséllyel talált az ember közel egyenlő felosztást. Így nem volt sem csúfos vereség, sem fölényes győzelem. Warok nélkül pedig a csapatmunkát is igen nehéz fejleszteni, így a csapat sem jut előrébb.
Slussz: Warozó emberek kellenének és megoldódna a probléma.
-
fpeter07
veterán
válasz
Ricardo128 #10684 üzenetére
Hát ez nagyon jó.
Az a rambo haj pedig még kifejezetten tetszik is. De azok az arcok...
-
fpeter07
veterán
válasz
CsendesMark #10474 üzenetére
Ugyan, a régi lesből támadó ruhaszárítőkötél nicket a szememben semmi sem fogja űberelni.
-
fpeter07
veterán
válasz
CsendesMark #10405 üzenetére
Kezdetben én sem szerettem nagyon, szépen fogalmazva. Volt egy másik pálya is: szimmetrikus, kanyonféleségben játszódott a második pontnál pedig ki lehetett robbantani egy alagutat. Na az a pálya volt az egyetlen, amit különösen nem szerettem. Viszont brutál harcok folytak rajta.
-
fpeter07
veterán
válasz
#56230144 #10251 üzenetére
Ez fogalmazási téma, nem pedig egy egyszerű kérdés.
Talán a soldier, mert ő az egyik, aki közvetlen a frontvonalon áll. Spy-al pedig nem lehet airshotokat lőni. Az egyetlen kaszt, amihez általában nem volt kedvem, az a heavy volt. Ezzel tartom a csúcsomat egyébként pontfoglalással, ami ráadásul waron történt a régi szép időkben.
Legtöbb foglalás:11 (as Heavy) -
fpeter07
veterán
válasz
alpihun #10010 üzenetére
[link] Nem is gondoltam volna, hogy egy egész oldal van fenntartva csak a jumpra. Ezeket a pályákat letöltöd és már csak sok szabadidőre lesz szükséged.
szerk: Falmászásról vannak szép emlékeim. Vízszintesen elég nehéz manőverezni, ráadásul ha kicsi volt a lendületed nem tudtál átugrani a másik oldalra.[ Szerkesztve ]
-
fpeter07
veterán
-
fpeter07
veterán
válasz
fpeter07 #9675 üzenetére
Jam igen, 3 szén fölött válnék csak meg tőle.
Most, hogy újra játszottam a játékkal, kiderült, hogy nem derült ki semmi.
Teljesen ugyanolyan, mint volt. Persze azt leszámítva, hogy több fegyver van már benne, mint a 2. vh-ban. Az alapok még mindig tökéletesek, csak az bántott, amelyik új fegyvernek nincsen hátránya.
-
fpeter07
veterán
Ha valakinek akadna némi felesleges fűtőanyaga (szene) és szeretné vasra váltani (1 ref.), írjon nyugodtan.
Úgy is már hónapok óta megvan.
-
fpeter07
veterán
Hm, most akartam belépni a Steambe, erre csak úgy tudtam, hogy megadtam az emailcímemre elküldött jelszót. Ez csak azért érdekes, mert a saját géppel próbáltam. Remélem azért ezt nem fogja minden egyes alkalommal eljátszani.
szerk: Ti tudtok erről valamit? [link]
[ Szerkesztve ]
-
fpeter07
veterán
The Postal Pummeler
The Axtinguisher
Komolyan ugyanaz a két fegyver? -
fpeter07
veterán
Megtudnátok mondani azt a soldier fegyvert, ami energiagömböket lő ki? Érdekel, hogy még is miaz, érdekesen nézett ki, főleg a sniper távcsövén keresztül.
-
fpeter07
veterán
Kötelező videó, mindenki számára! [link]
(#7689) saw4: Az jó dolog, már régóta ki akarom próbálni a játékot. Kösz, hogy írtad, nem vagyok túl gyakori vendég Steamen.[ Szerkesztve ]
-
fpeter07
veterán
Látom sokaknak bejött a játék.
Legalábbis a 220 hsz nem magától jött össze.
-
fpeter07
veterán
válasz
Unbaised-Ben #5710 üzenetére
3. A sok újonctól.
-
fpeter07
veterán
válasz
Unbaised-Ben #5696 üzenetére
Úgy megjött a kedvem a heavysteines videó után egy kis játékra, de félek elindítani.
-
fpeter07
veterán
ÜberUpdate! Kíváncsi leszek rá.
-
fpeter07
veterán
Most is lehetne jókat játszani. Az a rövid időszak, amikor jól működött a mikrofonom, azért hiányzik. Meg Kartelen az a sivatagi map is, nem szerettem egyáltalán, de akkor is.
Ilyenkor gondolok bele, hogy az az ~1000 óra játék nem volt időpazarlás, sőt még akár hasznosnak is mondható.
-
fpeter07
veterán
válasz
Unbaised-Ben #5527 üzenetére
Köszöntem a megtekintést!
Nem vagyok movie-mágus, de azért jóval gyengébb videók is keringenek youtubeon. Csak néha kap el a hév, hogy na most csinálok egy videót. Sőt, már el is felejtettem az After Effect nagy részét
Sonja: Persze, két nap alatt megnézték a vidid 40-en.Elég szép lett volna, ha enyémhez adták volna hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
fpeter07
veterán
Quicktime kell a mentéséhez, azt meg nem fogom letölteni, így is van legalább 4 filmnéző progim... Valószínű, hogy egy TF2-es videót százezren fognak megnézni. Mirrors Edge-s vidim tartja a rekordot 215-el.
-
fpeter07
veterán
Ez a 46-16-os stat jól esett.
Nem igazán félnek az emberek a soldiertől. Egy jóra való demo ellen simán kikaptam, hol vannak már a régi idők.
-
-
fpeter07
veterán
Badlandos 2.cp-nél sikerült rocketjumpot végrehajtanom... pyroval.
Spontán ötlet volt, biztos nagyot nézett a soldier.
-
fpeter07
veterán
Milyen emberek vannak. Azt akarja, hogy váljak meg a lila diszkó frómtól 2 fegyverért. Tisztára jó üzlet lett volna. Kár, csak tőmondatokban tudok angolul, lett volna miről csevegni.
-
fpeter07
veterán
Kétszer próbáltam spy kést craftolni és mindkét alkalommal azt kaptam, na vajon melyiket?
Nem vagyok jó véleménnyel erről az álcázás nélküli dologról: -
fpeter07
veterán
Új fegyverek landoltak! A Spy kését holnap megpróbálom kikalapálni, de lehet ethernal reward lesz belőle. Egyik sincs meg szóval nem veszthetek.
-
fpeter07
veterán
Itt van rengetek TF2 féle zene. [link] Most dézsmálgatom őket.
Van pár elég jó.
-
fpeter07
veterán
Elképesztő mennyit tud veszteni az ember egy kis kihagyással. Piroval igencsak golyófogóként éreztem magam.
-
fpeter07
veterán
Hát az alap fűrész megállapításaim alapján nem tölt übert. Csak egy klasszikus csontfűrész.
Alap fegyverről látom már meg is feledkeztek.Az axtinguisher az új lángszóróval terminátor kombót alkot körülbelül. (Tudom, próbáltam
)
A Powerjacket pedig nem szeretem és még mindig OP – medieval módban. Rendes játékban nem szoktak a pyrok kalapáccsal rohangálni. -
fpeter07
veterán
Ez a lock'n'load nem való semmire. Előnye sincs tkp.
-
fpeter07
veterán
Egy festéket mennyiért vesztegetnek? (valami f0s zöld színű van egyébként, lehet majd tovább adom, igazából nincs mit befestenem, csak a jövőre készülök, hátha
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steam topic
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Megreformálja az otthoni AI-t a Framework Desktop
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Formula-1
- Futás, futópályák
- Milyen TV-t vegyek?
- Xbox Series X|S