Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi belépő szinten
- Az olcsó Macbook sokkolja a PC-ipart az ASUS társvezetője szerint
- Apple MacBook
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
teppik_amon
tag
Kicsit up-oljuk a témát. Úgyis itt a szezon, megjött az első torokfájásom, elő a teáskészletet. Közben rákerestem a fórumok között a teára és megleltem ezt
Gyorsan végig is olvastam. Mindig jön valami újonc aki felhozza a témát, aztán elül a lelkesedés 
Így első blikkre én nem is teázom, lehet hogy kéne valami kategória megjelölést kreálni a hozzám hasonló "koca teásokra". Filteres fekete tea, sok citrom, sok méz. Limonádés?

De kedvet kaptam az "igazi" teázáshoz, úgyhogy el fogok látogatni egy teaházba és kipróbálok ezt-azt. A rooibos például érdekesen hangzik.
Amik nagyon bejönnek: régebben Lipton yellow label, újabban a Twinings Earl grey meg a Lady grey. (talán az agyon citromozás miatt, ezek mellé elment)
Kezdődjék hát a teás szezon! (nálam ez szigorúan őszi-téli dolog, nyáron elképzelhetetlen)
Új hozzászólás Aktív témák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen egeret válasszak?
- GTA VI
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- LEGO klub
- Házimozi belépő szinten
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- BestBuy topik
- Az olcsó Macbook sokkolja a PC-ipart az ASUS társvezetője szerint
- További aktív témák...
- 1db! 27% Áfás, Új, Bontatlan Apple Mac Studio M2 Ultra 24/60 mag, 64GB RAM, 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Honor X7b / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 8GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Gyorsan végig is olvastam. Mindig jön valami újonc aki felhozza a témát, aztán elül a lelkesedés