Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Mindenféle könyves (és olvasós) Off topic
- Projektor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple MacBook
- VR topik
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
teppik_amon
tag
Kicsit up-oljuk a témát. Úgyis itt a szezon, megjött az első torokfájásom, elő a teáskészletet. Közben rákerestem a fórumok között a teára és megleltem ezt
Gyorsan végig is olvastam. Mindig jön valami újonc aki felhozza a témát, aztán elül a lelkesedés 
Így első blikkre én nem is teázom, lehet hogy kéne valami kategória megjelölést kreálni a hozzám hasonló "koca teásokra". Filteres fekete tea, sok citrom, sok méz. Limonádés?

De kedvet kaptam az "igazi" teázáshoz, úgyhogy el fogok látogatni egy teaházba és kipróbálok ezt-azt. A rooibos például érdekesen hangzik.
Amik nagyon bejönnek: régebben Lipton yellow label, újabban a Twinings Earl grey meg a Lady grey. (talán az agyon citromozás miatt, ezek mellé elment)
Kezdődjék hát a teás szezon! (nálam ez szigorúan őszi-téli dolog, nyáron elképzelhetetlen)
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Brutális akkumulátort kaphat a Honor X80 GT
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Lexus, Toyota topik
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Mindenféle könyves (és olvasós) Off topic
- Google Pixel topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Amazon
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkStation P330 Gen 2 Tower workstation /számla- garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman S2 TG FSP 600W
- AKCIÓ!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- 226 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Gyorsan végig is olvastam. Mindig jön valami újonc aki felhozza a témát, aztán elül a lelkesedés