Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
teppik_amon
tag
Kicsit up-oljuk a témát. Úgyis itt a szezon, megjött az első torokfájásom, elő a teáskészletet. Közben rákerestem a fórumok között a teára és megleltem ezt
Gyorsan végig is olvastam. Mindig jön valami újonc aki felhozza a témát, aztán elül a lelkesedés 
Így első blikkre én nem is teázom, lehet hogy kéne valami kategória megjelölést kreálni a hozzám hasonló "koca teásokra". Filteres fekete tea, sok citrom, sok méz. Limonádés?

De kedvet kaptam az "igazi" teázáshoz, úgyhogy el fogok látogatni egy teaházba és kipróbálok ezt-azt. A rooibos például érdekesen hangzik.
Amik nagyon bejönnek: régebben Lipton yellow label, újabban a Twinings Earl grey meg a Lady grey. (talán az agyon citromozás miatt, ezek mellé elment)
Kezdődjék hát a teás szezon! (nálam ez szigorúan őszi-téli dolog, nyáron elképzelhetetlen)
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mini 3 pro Fly More Combo RC - drón szett
- Új könyv: Grandpierre Attila: Az élő világegyetem könyve
- DJI Mini 4 Pro GL, hibátlan állapotban , 1.5 év garanciával 2 akksiva, utazó táskával
- Akcijó Garanciális CASIO G-Shock Mudmaster GWG B1000 1AER Master Of G
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - ÚJ állapot - Garancia, Care Refresh biztosítás
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Seasonic 750W
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Gyorsan végig is olvastam. Mindig jön valami újonc aki felhozza a témát, aztán elül a lelkesedés