Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
érdemes próbálkozni mindenféle aszalt gyümölcsökkel, nagyon finom dolgok jöhetnek ki. épp most csináltam és ittam egy saját keveréket.
- aszalt sárgadinnye
- aszalt körte
- aszalt szilva
- rooibush
finom édes, gyümölcsös. talán egy kicsit túl édes is, kevés citromlevet, vagy savanyúbb gyümölcsöket (vagy hibiszkuszt, bár a rb-ban nem igazán láttam). senki más nem kísérletezget ilyenekkel?
veszíteni nem veszíthet, viszont nyerni azt lehet, finom ízeket.
a köv. adagot lehet, hogy megbolondítom egy kis fahéjjal és/vagy szegfűszeggel, hogy karácsonyi hangulata legyen.
egoka: a teázáshoz saját tapasztalatom szerint nem feltétlen kell társaság. én esténként max virtuális társaságban szoktam teázni. mindenesetre jövőre a ph!-táborban már úgy tűnik, lesz legalább egy kellemes teázás, rajtam legalábbis nem múlik.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett (FMC) +szűrők +gyorstöltő
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett (FMC) megkímélt állapotban
- DJI NEO Fly More Combo (FMC) drón szett +táska +USB töltő
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - Care Refresh biztosítással
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett
- Byski Áramláskijelző.
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 4GB W
- Beszámítás! Apple Macbook Air 15 M2 2023 8GB 256GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3823, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
veszíteni nem veszíthet, viszont nyerni azt lehet, finom ízeket.