Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kr:sz
tag
válasz
Elektrosokk
üzenetére
Sajnálatos
a teapavilont nem ismertem. A tea utjáról még nem rendeltem én sem. Én úgy jutottam el hozzájuk, hogy a termelővel beszélgettem. (Én alapvetően közvetlen a termelőtől vásárolok, általában matcha teát.) Ők mondták, hogy a teautjáról tudok rendelni általuk termelt teát, mert ők közvetlenül a fogyasztókkal nem állnak kapcsolatba. Illetve adtak lehetőséget a vásárlásra, de az már olyan összegben, hogy magánemberként nem jöhetett szóba. @Ad@m: milyen csatornán kerested őket? Lehet fb messengeren gyorsabban reagálnak.
Akiknél én személyesen jártam az a zhao zhou, teavolution, flying bird. Az szimpi volt mindegyiknél, hogy ők tényleg személyes kapcsolatban vannak a termelővel és szoktak utazni új termelőket, teákat keresve.
Új hozzászólás Aktív témák
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 I9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 Super 16GB Lian LI LANCOOL 207 750W
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Pulse Radeon RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Pixel 7 értékelésre vár
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
a teapavilont nem ismertem. A tea utjáról még nem rendeltem én sem. Én úgy jutottam el hozzájuk, hogy a termelővel beszélgettem. (Én alapvetően közvetlen a termelőtől vásárolok, általában matcha teát.) Ők mondták, hogy a teautjáról tudok rendelni általuk termelt teát, mert ők közvetlenül a fogyasztókkal nem állnak kapcsolatba. Illetve adtak lehetőséget a vásárlásra, de az már olyan összegben, hogy magánemberként nem jöhetett szóba.