- Milyen egeret válasszak?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- VR topik
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
fuze
őstag
Lehet hülye kérdés de nem a szolgáltatói router miatt van? Erre kb semmi esély, de mi van ha mégis? Mással megy a chromecast nem? Áh nem értem...
Bajom nekem is volt az HBO Go-val, de inkább a sebességgel volt para, bár nagyon sokszor szétkapcsolt, és akkor nem tudtam beletekergetni... újra kellett indítani az appot.
-
fuze
őstag
Nálam nem pont ugyanaz. De én a 7esből a frissebbet nem tudom feltenni. Csak szenvedek folyton az update-el és eljutottam arra a pontra, hogy leszarom. Persze a 8-ast ha kijön official, feldobom. (Vagy csak megpróbálom haha...)
Szerk.: Mondjuk arra már én is gondoltam, hogy nem tetszik a pendrive a rohadtnak. Időközben lett pár itthon, lehet majd megpróbálom. Az HBO Go-t próbáltad másik telóval is? Vagy ez most TV-s app?
-
redati
tag
Ha nem ismeri fel a pendrive-ról az update.pkg fájlt, akkor elindul a tv.
Csak akkor indul el az update, a led villogással ha rendben van a pendrive, meg a frissítő fájl.
Én Windows 10 alól formaztam fat32-re file kezelővel, majd ment rá a kitomoritett update.pkg, majd pendrive kiadása.
Lehet nem szereti a tvd azt a pendrive ot. Próbáld ki másikkal ha tudod. -
redati
tag
Sztem valamit nem jól csinálsz. A kikapcsolósnak mennie kellene.
Pendrive fat32-re formázva?
Pendriven csak a .pkg fájl van?( Nem pedig zip.)
Usb 2-be dugva? (Bár itt írta valaki korábban, hogy neki az usb 3-on keresztül sikerült)
Tv kikapcs. Pendrive be, majd a tv-n lévő kikapcsológombot nyomva tartod (nem a távirányítón) amíg nem kezd el gyorsan villogni a led (kb 10-15mp ) ?
És a v509-est próbáltad?
Ha a TCL.eu oldalról szeded akkor ott ez a v373 a legfrissebb, pedig a 7-es droidból is van frissebb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Torrent meghívó kunyeráló
- Milyen egeret válasszak?
- PlayStation 1 / 2
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest