Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
https://support.tclelectronics.com.au/software-version/
Innen le tölthető a v288 nem rar és még csak nem is img file hanem a szokásos zip.
Tesztelve egyből megy.
-
Köszi ... annyi hogy ez tuti jó ,mert a mappán belül az sok kínai betű nem valami bizalom gerjesztő .
"强制升级包"
(bár google translate szerint kötelező frissítő csomag.)Nekem mindenképp kéne valami új FW ,mert amit be linkeltél utoljára random brutál belassul tőle a TV (V269) . pl a hangerő gombra fél óra után reagál . Ez jó lenne ,ha ezt ki javítaná
-
válasz
tothjani81 #1542 üzenetére
Mindegyik androidos tv ilyen . A Sony másik szobába full ua. ez, annyi ,hogy több a features a Sonyban .
- pl audio be állítási lehetőség sokkal részletesebb -
Lekéstem a szerkesztést
Ki próbáltam 4k HDR-t végre megy úgy néz ki kop kop.....Akinek nem megy plex 5.1 hang annak mondom , hogy csak emiatt vettem TCL hangprojektort mert , ha azt rákötitek a hang tökéletes ... ami szánalmas de így van...
Nekem az jön le hogy valamiért tv nem tudja le keverni stereo ba a hangot akármit is állítok
-
V8-R851T02-LF1V252.011680
Ennél van újabb fw ?Szét kerestem magam de nem tudok ki igazodni az fw verziók között...?
valami össze foglalót ,ha be tudna valaki dobni a topibka mit hol talál az ember az baba lenne.
Köszi! -
Valaki vágja , hogy lehet le kacsolni a ep 660 (android) os tv be a tv hangszorokat...
másik kérdés az lenne , hogy hogy lehet optikáról irányítani a gyári tcl hangprojektort .
(7010)
sehol nem találok rá beállítást .. tököm akarja xx távirányítóval vezérelgetni külön .
köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- IFA 2025: Csúcskategóriás funkciókat kínál az EarFun új fül- és fejhallgatója
- OpenWRT topic
- Futás, futópályák
- Elektromos autók - motorok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- LG 50QNED87T3B 50 colos LG AI QNED87 4K Smart 120hz Gaming TV
- SAMSUNG (QE65LS03AAUXXC) 165CM 4K Q-LED FRAME SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- LG 65QNED87T 165 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- Samsung 55" QLED 4K Q60D Smart Quantum HDR TV
- LG 75QNED87T 190 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E744 - i7-4GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2736 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- XBOX Series X + dokkoló // SZÁMLA // GARANCIA //
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest