Hirdetés
-
PROHARDVER!
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atis.....
csendes tag
válasz
breezer88
üzenetére
Az egy utólag beépített kijelző, csak azokon van vonalkód kívül. És azon is van védőfólia, a vonalkód matrica nem a kijelzőre van ragasztva hanem a védőfóliára. Beépítéskor fel szoktuk hajtani az egyik sarkánál a védőfóliát, hogy a tulaj le tudja húzni. De a tiédnél nem lett, ezért a keret miatt nem tudod lehúzni. A keret eltakarja a fólia széleit.
Az hogy cserélték a kijelzőt, nem biztos hogy használt. Lehet szállítás közben sérült, és ha gyári alkatrész, és rendes szervízben cserélték, nem kéne hogy legyen különbség. Persze az cumi, ha a védőfóliát nem tudod lehúzni.
Az is igaz, hogy így már nem adhatják újként. -
gab1ka
senior tag
válasz
breezer88
üzenetére
"Lehet, hogy valami visszaküldöttet kaptam?"
Vagy kiállított darabot x ezer óra üzemidővel..Így vagy úgy az ilyet azonnal vissza kell küldeni szerintem. Ha ugyanannyit fizetsz érte mint más, akkor jogod van neked is vadonatúj terméket kapnod a pénzedért amit te bontasz ki először, amiről a fóliát lehúzva makulátlanul tiszta a kijelző stb. A normális boltok az ilyesmit feltüntetik és bontott termékként árulják alacsonyabb áron.
-
boborján2
senior tag
válasz
breezer88
üzenetére
Ha a feliratokat abszolút testre akarod szabni ,akkor a kodi kell neked.
A legkényelmesebb egy nas vagy kisfogyasztású pc, szerverként üzeneltetve és arról helyi hálón mehet a kiszolgálás. De ismerek olyat is aki másolgat külső ssd-re.
Kinek mi a kényelmesebb.A lényeg hogy bármelyik módszerrel a kodi a legjobb választás a feliratos filmekhez.
Nem is értem a többi lejátszót , van 4-5 méret a felitatokhoz és annyi. Nekem van hogy az egyik még kicsi a következő túl nagy. Kodiban meg olyan amilyet akarok. -
zsolt501
nagyúr
válasz
breezer88
üzenetére
Nálam 1TB-os SSD és 2TB-os HDD is volt rákötve NTFS esetén csak olvasható a meghajtó EXT4 esetén már írható is a meghajtó, szóval akár a TV-n keresztül is tudsz fájlokat másolni a meghajtóra olyan 55-60MB körüli sebességgel, viszont a HDD-re TV adást nem tudsz rögzíteni erre a TV nem alkalmas.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hisense 50E76GQ Gamer QLED Smart LED Televízió, 126 cm, 4K Ultra HD
- Philips 58PUS6504/12 Smart LED Televízió, 4K Ultra HD
- LG 47LM660S Full HD 3D LED SMART televízió 47" (119cm) Magic Remote
- ÚJ Samsung 65" Neo QLED 4K QN90F Vision AI Smart TV (2025) QN70F QN80F QN85F 3év Gar
- Hibátlan, 32" (81 cm) méretű Panasonic Viera LCD tv eladó
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 512GB 5500M macbook garanciával hibátlan működéssel
- Creality Nebula Camera
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932, 100% Akkumulátor
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor