Hirdetés
-
PROHARDVER!
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheMartin03
aktív tag
válasz
baandii
üzenetére
Ha van türelmed, idegrendszered, helyed, és tőkéd arra, hogy esetleg megrendelj es TCL-t, majd nem biztos hogy beválik, és visszaküldd, akkor TALÁN megpróbálhatod...
...De előtte mindenképp legyél tisztában azzal, hogy sajnos nem hibátlanok a készülékek legtöbb esetben.
Igen, érdemes hsz-eket visszaolvasni, pl. az enyémeimet. Én 65c765-t rendeltem, sajnos visszaküldésre vár már becsomagolva. Képi hibája nem volt (nem igazán felhősödött, nem volt pixelhibe). Pedig 6 éves alap LG-t váltott volna, de a hibái nekem sajnos nem fértek bele. -
turho
addikt
válasz
baandii
üzenetére
A legkevesebb megjelenítési hiba valószínűleg a mostani LG-ddel lesz. Mielőtt döntesz, olvass vissza legalább párszáz hsz-t, keresőzz a típusokra, még eldöntheted, szánsz-e valamivel több pénzt és időt, hogy minőségibb márkára cseréld. (LG például, nem véletlenül mondom).
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen alaplapot vegyek?
- Filmvilág
- Spórolós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fotók, videók mobillal
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PH! Darts
- ASUS notebook topic
- További aktív témák...
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4151, 100% Akksi
- iKing.Hu Apple iPhone 17 Pro Deep Blue ProMotion 120 Hz újszerű 100% akku Apple garancia 202
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor