- Elképesztő mértékben tömörítenék be a nagy nyelvi modelleket
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheMartin03
aktív tag
válasz
baandii #34507 üzenetére
Ha van türelmed, idegrendszered, helyed, és tőkéd arra, hogy esetleg megrendelj es TCL-t, majd nem biztos hogy beválik, és visszaküldd, akkor TALÁN megpróbálhatod...
...De előtte mindenképp legyél tisztában azzal, hogy sajnos nem hibátlanok a készülékek legtöbb esetben.
Igen, érdemes hsz-eket visszaolvasni, pl. az enyémeimet. Én 65c765-t rendeltem, sajnos visszaküldésre vár már becsomagolva. Képi hibája nem volt (nem igazán felhősödött, nem volt pixelhibe). Pedig 6 éves alap LG-t váltott volna, de a hibái nekem sajnos nem fértek bele. -
turho
addikt
válasz
baandii #34507 üzenetére
A legkevesebb megjelenítési hiba valószínűleg a mostani LG-ddel lesz. Mielőtt döntesz, olvass vissza legalább párszáz hsz-t, keresőzz a típusokra, még eldöntheted, szánsz-e valamivel több pénzt és időt, hogy minőségibb márkára cseréld. (LG például, nem véletlenül mondom).
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztalos klub
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Counter-Strike 1.6
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Apple MacBook
- Fujifilm X
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetés! Lenovo Legion Pro 7
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged