- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- ZIDOO médialejátszók
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple MacBook
- Házimozi belépő szinten
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pendragon911
aktív tag
válasz
showtekk #30030 üzenetére
Hasonló cipőben voltam/vagyok én is, egyébként ugyanezzel a típussal
. Nekem volt lehetőségem a Telekom-nál megvenni a TV-t, amit majd költözés után fogunk használni, ami szintén hónapok kérdése volt a vásárlás időpontjában. Mivel egyből nem tudjuk használni, miután megérkezett, 3 napon belül ki kellett csomagolni és beüzemelni, hogy ellenőrizzük, működik-es, Illetve nem sérült-e. Ez megtörtént és úgy tűnik, hogy oké minden, bár hosszabb ideig nem tudtam tesztelni, tehát a feljebb említett, elvileg FW által előforduló hibák, jelenségeket nem tudtam megfigyelni, mármint hogy jelen vannak-e, de majd annak is eljön az ideje. Röviden a lényeg, ha mégis úgy döntesz, hogy most megveszed, akkor számolj azzal, hogy legyen helyed, lehetőséged kipróbálni, mielőtt a fal mellé állítod pihentetni a dobozban a beüzemelésig. Bár feltételezem, hogy erre te is gondoltál, minden esetre csak jó tanácsként írtam
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- Eladó karcmentes Moto G31 4/64GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest