Hirdetés
- Milyen széket vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Pánik a memóriapiacon
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Hobby elektronika
- A következő évtizedbe repíti a NAND hatékonyságát a Samsung új kutatása
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
-
PROHARDVER!
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
showtekk
csendes tag
válasz
Pendragon911
üzenetére
Ez tényleg elég hasonló eset, köszi, hogy megosztottad!
Igen alapbol van hely itt is a tárolásra, hogy ellegyen addig a TV, inkabb csak macera (meg ha mar megvan akkor zavarna, hogy nem tudom hasznalni.
) meg azert pl a 14napos elallasi jogtol se maradnek el pont emiatt ha van vele valami akkor csak egybol visszatudjam vinni. Atgondolom meg, igy h megvan a pontos tipus amit veszek meg irtak masok, hogy szeptemberben tuti kaphato meg ennyiert, meglatjuk.
Az viszont egy fontos kerdes, nem tudom valaki tud e benne segiteni, hogy masik szobabol kotnem ossze a TV-t a PC-vel ami lenne egy 15-20méter. Erre tud valaki esetleg ajánlani megoldást, vagy egyáltalán lehetséges a 120/144hz 4k- ilyen távolból? Néztem pár ajánlást ilyen 20-40k között, nem kevés összeg egy kábelért de ha tuti jó akkor nem probléma, kérdés, hogy egyáltalán megoldható e vele stabilan?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Samsung 65" Neo QLED 4K QN90F Vision AI Smart TV (2025) QN70F QN80F QN85F 3év Gar
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Új Bontatlan dobozos Horizon 4K Qled 139cm 55" Tv Wi-Fi,Netflix,Youtube, HDR stb
- Philips 20PF4110/01 LCD TV monitor 20"
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GeForce GTX 1650 SUPER (OEM HP) -
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Igen alapbol van hely itt is a tárolásra, hogy ellegyen addig a TV, inkabb csak macera (meg ha mar megvan akkor zavarna, hogy nem tudom hasznalni.
) meg azert pl a 14napos elallasi jogtol se maradnek el pont emiatt ha van vele valami akkor csak egybol visszatudjam vinni. Atgondolom meg, igy h megvan a pontos tipus amit veszek meg irtak masok, hogy szeptemberben tuti kaphato meg ennyiert, meglatjuk.
Vhiktor