- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- HP notebook topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kifarolhat az üvegszubsztrátumok piacáról az Intel
- Amazon Fire TV stick/box
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Magas AI-költségek, csökkenő létszám: dolgozók ezreit rúgja ki a Microsoft
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Flip (IPTV, otthoni internet, vezetékes telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
eisento
addikt
válasz
F.B.I. #11584 üzenetére
Koszonom, igen ezt neztem de most ki fogsz rohogni de hogy kell ezeket kulon beallitani? mert nem talaltam semmilyen sdr hdr profilokat. ha pl ps5-on keresztul nezek hdr tartalmat akkor ramegyek ps5re mint forras es ugy allitgatom be? sdr-t hol allitsam? :S Bocsi de 9 eves tv utan jovok miota gyerek van teljesen kimaradnak a technologiai dolgok
-
eisento
addikt
válasz
F.B.I. #11566 üzenetére
Sejtettem, hogy rossz embernek teszem fel a kerdest.
Szoval szallitas alatt van a tv, ha szolnak megyek az euronicsba atvenni es ha hazaviszem atneznem pixelhiba stb. Ha neadj isten talalok akkor vihetem vissza vagy van vmi hatar hogy pl 3 pixelhibatol cserelik vagy ilyesmire gondolok... -
jeni
félisten
válasz
F.B.I. #11510 üzenetére
A TCL itthoni tuskó szervivezetőnek küld el a fotókat erről.
Mutasd meg neki milyen egy hibátlan televízió. Ha egyáltalán fogott valaha csavarhúzót a kezében. Biztosan az illetőnek kőműves szakipari végzettsége van neki,de lehet még annyi se,vagyis csak az általános iskolai 8 ált. végzettség.
Én fél is hívnám,hogy basszodjon meg a hátra lévő életében. Nem tud mit csinálni ,mert ha perelne emiatt akkor az állásba is kerülhet ha kiderülne, hogy egy műszaki analfabéta. -
jeni
félisten
válasz
F.B.I. #11376 üzenetére
szia
panaszt tenni és a fogyasztó védelemhez fordulni.
próbáld meg az Auchan áruházat,szombaton nyitva vannak,ott is tegyél panaszt. az a gond,hogy ilyen esetben a TCL megbízott szerviz állít ki hibajegyzéket ,szakvéleményt.
ez a folt ott marad örökre ,ettől szabadulni sem fogysz tőle ilyen módon,nem rázódik ki belőle,nem olvad el,,hacsak el nem adod a TV-t vagy vissza nem viszed.
ismételten el kell küldeni TCL költségére a szervizbe sőt már oda is mennék személyesen.
na akkor ,legyen pofájuk nekik. -
-
RVR400
veterán
válasz
F.B.I. #11368 üzenetére
Pedig itt jó pár embernek cseréltek kijelzőt ugyanilyen hibára. Mondjuk egy időben bántam a garasoskodást, hogy csak P715-öt vettem, de igazából így már inkább örülök, valamint a többletköltés sem okozott volna arányosan ugyanannyi jósági tényezőt, még ha hibátlan is a készülék.
-
rainman72
nagyúr
-
-
HELLAFLUSH
őstag
válasz
F.B.I. #11225 üzenetére
Ha Google TV rendszer van rajta akkor itt találod:
Csatornák és bemenetek-->Csatlakozók-->majd legalul van egy olyan, hogy *Frissítési gyakoriság változó*
(ezt kell bekapcsolni csak kicsit hülyén van lefordítva magyarra)
Ha Android TV akkor pedig "ha jól emlékszem" :
Beállítások-->Rendszerbeállítások-->VRR -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- Formula-1
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest