Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen monitort vegyek?
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
- Házimozi haladó szinten
- OLED TV topic
- Socket AM5
- Nikon DSLR topik
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
-
PROHARDVER!
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
F.B.I.
veterán
Értelek de nincs nagyon lehetőségem, hogy egy Miskolc - Székesfehérvár távot letudjak és már elég időt elvettek az életemből, hogy a futárjuk miatt is itthon ülsz, aki időpontot sem ad meg. Az Auchan kb leszarja, már beszéltem velük de a szerviz felelni fog, a megtévesztés miatt is...a tévé hibája a legkevesebb lesz. Ez nem fenyegetőzés, csak tőlem elvárják, hogy tökéletes legyen a munkám, az én irányomba, a saját országomba, úgy látom, hogy mysoknakez problémát okoz a pénzemért. Ők azért létezhetnek, mert vannak olyan "szerencsétlen" emberek mint én, termék vásárlás szempontjából.
Nem is értem minek van szerviz, mert konkrétan semmit nem tudnak/akarnak megoldani egy új készüléknél vagy azt hiszik, hogy itt mindenki időmilliomos és játszanak az idejével és a pénzével.
Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen monitort vegyek?
- Filmvilág
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
- Energiaital topic
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Linux felhasználók OFF topikja
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Házimozi haladó szinten
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman S2 TG Enermax 650W
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor