Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- iPad topik
- Szelek helyett a nosztalgia szárnyán érkezik a SilverStone legújabb miditornya
- Milyen házat vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen egeret válasszak?
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
Új hozzászólás Aktív témák
-
ρσгτσ
addikt
válasz
bnorci71 #39704 üzenetére
Az SN szám valószínű nem volt benne a rendszerben, tehát nem volt mi alapján visszaigazolják a garanciát. Az megint egészen más dolog, mint összenézni a számlán szereplő kereskedőt a weboldalon kitöltött céggel.
A tény az, ami le van írva a promóciós szabályzatban. Az pedig az, hogy meghatározott készülékek és meghatározott kereskedők vesznek részt a promóban.
De biztosan vannak esetek, amikor megnézik, csak ilyen nem sűrűn fordul elő. Például a korábbi Digi vásárlás az egyik fórumrársnál, aki "vitázott" is velük, hogy már egy cég a One -nal. Aztán végül jóváhagyták neki.
Szerintem inkább az a probléma, ha azzal hitegetjük egymást, hogy biztosan elfogadják a szándékosan rosszul kitöltött regisztrációt majd garanciális ügyintézés során is. Amikor világosan le van írva a promóciós szabályzatban, és a visszaigazoláson is, hogy mikor érvényes.
De legyen úgy. Fogadja el a szerviz is majd, ha lejárt a rendes garancia.
Szerk.:
Látom szerkesztettél egy linkkel, de én másról beszéltem a korábbiakban. Ezért kérdeztem, hogy pontosan miről van szó.Remélem a szerviz el is fogadja majd neki.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3265, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3348, 93% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3543
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest