Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Faby

senior tag

Idén május óta használok egy 50C805-öt, és a kezdeti ismerkedés után (első Google TV, pl nem tudom megszokni a főmenü, ajánlós, alkalmazásos kinézetét, szerencsére tud indulni utolsó bemenettel, TV-vel) elégedett vagyok.
    Megfelelő anyaggal etetve brutál jó képe van, de még az 1080p-s anyagok is szenzációsan jól néznek ki rajta.
    Ami nálam előjött, kissebb-nagyobb mértékben, az a hang és a kép aszinkronja TV adásoknál.
    Valamint az akadások különböző filmeknél. Az itt korábban említett filmeket nem próbáltam, de így is volt, ahol láttam az akadásokat, a TV saját lejátszóval, telepített KODI-val egyaránt.
    Mivel már régóta használok külső médialejátszót CE-vel, itt is ezt a irányt folytattam, végül vettem egy Nokia 8010-et innen a Hardverapróról. Elsőre nem jött össze (valszeg pendrive miatt), de a második telepítés új pendrive-ra (CE Omega, 21.1.1, A12 CPM build) már tökéletes, mind a DV, mind a HDR anyagok vajsimák, nincs semmi döccenés, akadás.
    (illetve én nem látok semmit :DD )

Szóval alapvetően elégedett vagyok, nem bántam meg, hogy ezt választottam, kellett némi finomhangolás, illetve a külső médialejátszó hozzá, de most az én igényeimet tökéletesen kielégíti.

Amitől félek, hogy nem fogja addig bírni, mint az előd Samsung (2011-es UE40D6500, még mindig megy családban, hibátlan), valamint mivel AQUA-ból vettem, ott nem volt lehetőség a plusz garanciára.

Új hozzászólás Aktív témák