- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- John Carmack csalódott a DGX Sparkban
- OLED monitor topic
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 
			  PROHARDVER! TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Adi01 tag Netflixes témában valaki nem tudna esetleg segíteni? Hiába tud a hálózat 100-150mb/s letölteni a netflix -es app a c735-ös tv-n egyszerűen csak 2-6mb/s hajlandó mutatni a Netflix sugó menüben található hálózati teszttel és a kép se kristály tiszta. Netflix-es csomag a legjobb. 
 Egyszer nem osztottam meg a hotspotot és internet nélkül indítottam a netflixet kiírta "nincs net megpróbálja újból" utána eszembe jutott nem osztottam netet. Bekapcsoltam elindult a netflix és kristály tiszta képpel ment a film. Néztem is egy gyors hálózati tesztet és 33 mb/s volt. Azóta se tudtam rávenni a netflix app-ot erre. Letöröltem a tv-ről az app-ot, már mint alapból csak a frissitést engedi letörölni, meg a tárolt adatokat kitörölni de maga a netflix applikációt nem tudtam eltávolítani. Újrainditottam, áramtalínottam a tv-t meg minden de nem segített semmit. Hiába a letisztított app ott is ugyanazt a letöltési sebességet produkálja. Olyan, mintha valami korlátozná a netflix applikációt.
 Valahogy esetleg tudnám teljesen törölni a Netflix app-ot a tv-ről és úgy visszarakni hátha akkor megjavulna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Affinity Designer
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- John Carmack csalódott a DGX Sparkban
- Egymilliárd dollárt pumpál az NVIDIA a Nokiába
- OLED monitor topic
- Motoros topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653,90% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 Pro 16 Gamer notebook - i7 13700HX 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vhiktor
 Vhiktor