Hirdetés
- Androidos tablet topic
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi projektorok, kiegészítőik és kialakítások haladóknak
- Kompakt vízhűtés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Home server / házi szerver építése
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi haladó szinten
-
PROHARDVER!
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
MoVieFaN
aktív tag
válasz
Saccco
üzenetére
Nekem az a menü jön be, amit linkeltem fentebb. Ez nem tudom milyen verzió, 'o' gombra ilyet nem tudok előcsalni. A stream az nekem is 4k, de az a forrás. Itt pont a screen resolution nem látszik.
Mondjuk én elengedtem a dolgot, elővettem a régi Khadas VIM-et, megkapta a legújabb CoreELEC/Kodi 20.1-t. Na azon éles a kép, mindent úgy ír a Kodi, ahogy kell, kadenciahelyes lejátszás is van, megfelelő frekit vált be, nem 50 vagy 60 Hz-en megy. Jobb lett volna, ha nem kell külső player a C835-höz, de a gyári fapad, nincs külső felirat, ezért meg nem fogok 40-50GB-okat muxolgatni. A többi meg szerintem elvérzik a Google TV korlátozásain.
Új hozzászólás Aktív témák
- Androidos tablet topic
- Projektor topic
- Assetto Corsa Rally
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- iPhone topik
- Filmvilág
- Fotók, videók mobillal
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Neo QLED 4K Smart TV-k 2025 - GYÁRTÓI garanciával, AJÁNDÉKKAL
- Sharp 55FN2EA UHD Android LED Smart Televízió, 139cm
- LG 55QNED80T3A 4K UHD Smart AI TV MAGIC MOTION TÁVIRÁNYÍTÓVAL!
- SAMSUNG (QE75QN95A) 190CM 4K NEO QLED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Fujitsu Lifebook A3510 Laptop
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3356
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor