Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
a2d2
addikt
Mondjuk a dolby vision plecsni csak attól függ hogy licenszelve lett-e a technológia és néha csak vevőcsalogatónak jó. Haverom 7900-as LG-t vett ami fényerőben jóval alul marad ezen a TCL-en mégis Dolby vision-nel hirdeti magát. Pedig pont hogy egy rakás fényerő kellene a jó HDR hatáshoz.
Tegnap amúgy beverte a TV az utolsó szöget is a koporsójába.
Vasárnap elment a fél délutánom hogy beállítgassam színcsatornánként a színtereket. Tegnap este indítom a TV-t és ugyanazok a gyári okádék pirosak meg magenták fogadtak mint előtte. Ránéztem a beállításokra és minden visszaállt 50-re az egyéni színtér alatt.
Ezen kívül feltettem az ajánlások közül a T-cast alkalmazást. Illetve igazából ez a telómra töltötte le az alkalmazást. Kicsit tesztelgettem kép és videó küldést meg hangvezérlést és nem tudom hogy ennek hatására-e de azóta nem működik a kis távirányítóval a hangvezérlés. Ledaráltam már minden appot, ma csinálok egy gyári visszaállítást is remélem az megoldja majd.
Ja és ezek után kikapcsoltam a TV-t, elmentem fogat mosni és arra jövök vissza a szobába hogy indul az android és kapcsol be a TV adás. Készen van teljesen.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- E-roller topik
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- Milyen légkondit a lakásba?
- Nők, nőügyek (18+)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Samsung UE40NU7192 101 cm / 40 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Samsung 55" QLED 4K Q60D Smart Quantum HDR TV
- PHILIPS 50PUS8909/12 Amlibight 4K HDR Smart 144 HZ GAMING TV
- SAMSUNG (QE65QN900DT) 165CM 8K NEO Q-LED 2025 CSUCS TV ! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE75QN95BAT) 190CM NEO-QLED 4K 100HZ SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3325
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station (akár 2x4K felbontás)
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest