Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
Új hozzászólás Aktív témák
-
frseatleon
csendes tag
válasz
the radish
üzenetére
Abban esetleg tudnál tanácsot adni hogy Gosound sp 112-es konnektort szeretnék Taskerbe integrálni, hogy wifin keresztül kapcsolja a konnektor a világítást. Hogy kezdjek hozzá, vagy lehetséges e egyáltalán.
-
frseatleon
csendes tag
Sziasztok.
Taskernél be lehet állítani az okos konnektor vezérlést. Pl ha hazaérkezem csatlakozom az otthoni wifihez , a tasker vezérelje az okos konnektor, és kapcsolja fel a lámpát az előszobában? Lehet oltári nagy baromságot kérdeztem, de akkor nézzétek el nekem.
-
frseatleon
csendes tag
Sziasztok !
Egy kis segítség kellene. Van egy éjszakai profilom, és ha teljesülnek a feltételek akkor a Taskomnak le kell vennie estére a kijelző világítást, Bt off, Wifi off, illetve be kellene kapcsolnia a Ne zavarjanak üzem módot. Na itt van egy kis bibi. Van amikor nem kapcsolja be a Ne zavarjanak módot, hanem manuálisan kell nekem bekapcsolni. Valakinek valami ötlet hogy miért ne kapcsol be mindig?
-
frseatleon
csendes tag
Sziasztok !
2021.01.19-én frissült a tasker, és van egy alvós taskom, amiben ki kellene hogy kapcsolja estére a wifit. Ez helyett küld egy hiba üzenetet, hogy a google valamilyen váloztatást csinált , és nem tudja a wifit kikapcsolni. Irjak a fejlesztőknek, ők segíthetnek. Valakinek hasonló tapasztalat ?
-
frseatleon
csendes tag
Sziasztok ! Van egy kis problémám. Adott az éjszakai profilom ami este 22:00-kor bekapcsol. Hangerő le, fényerő le, stb. Arra van valami megoldás hogy csak akkor kapcsoljon be a profil, ha itthon is vagyok, és ne az általam megadott időpontban/este 10-kor/ mert van úgy hogy este 11-re érek haza , de már 10-kor bekapcsol. Köszönöm a segítségeteket.
-
frseatleon
csendes tag
Sziasztok.
Új vagyok még a Tasker világában. Lenne egy pár kérdésem , és hálás lennék ha valaki tudna segíteni. A lényeg van 3 profilom ami időzítve működik /pl. alvós: este tízkor mindent lekapcsol , reggel hétkor bekapcsolja a számomra lényeges dolgokat, wifi, hangerő stb./ Továbbá van 2 olyan profilom amik gps alapján dolgoznak, ami ha otthon vagyok akkor halkabban csörög a telefonom, de ha beérek a munkahelyemre akkor felkapcsolja pl. a hangerőt maximumra./ És itt kérnék segítséget. Mondjuk ha elmegyek otthonról, de nem a munkahelyemre, pl. kirándulni akkor is kapcsolja fel a hangerőt a maximumra, ugye kiránduló hely és a munkahely gps koordinátái nem egyeznek, és ezt nem tudom hogy hol kell beállítani ha elhagyom az otthonom akkor is kapcsolja be pl a hangerőt a maxra, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Spórolós topik
- Házi hangfal építés
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- BestBuy topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen autót vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- 14600K + RTX5060 + 32GB 6000Mhz DDR5 + 2TB + 750W
- GAMER RYZEN 5 3600X/ 16GB DDR4 / RX 5700XT 8GB / 128GB SSD / 1TB HDD
- Gamer : RTX 5070 12GB / 32GB DDR4 / Intel i5 14400 / 1TB NVME SSD /
- GAINWARD GeForce RTX 5070 Python III 12G 36 hónap alza gari - Bontatlan -
- Apple Iphone 16 128GB fekete, kártyafüggetlen, hibátlan, karcmentes
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Karácsonyi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Eladó Apple iPhone XS 64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest