Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nehézzé teszi az új Steam eszközök kiadását a memóriapánik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Apple MacBook
- Gaming notebook topik
- Autós kamerák
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
rarki72
tag
Auto Fényerő
Bár régóta nyúzom imádott kis alkalmazásunkat, még ilyenre nem volt szükségem.
Eddigi telefonjaim Auto Brightness módban a kézi korrekciót megjegyezték újraindításig (már amelyiknél szükség volt erre), de a jelenlegi csak a képernyő aktivitásáig és utána megint rá kell állítani, mert teljes tartományban alulhangolt. Ugyan találtam kész profilokat, de valahogy egyikkel sem tudtam kibékülni, ezért alkottam egyet.
A 10 fokozatú lineáris érzékelési skálához van rendelve egy exponenciális skálázású fényerő módosítás, így értem el a számomra legkedvezőbb és leguniverzálisabb körülményeknek is megfelelő működést.
Autós Bluetooth fejegységemhez kapcsolódva nem a következő, hanem eggyel nagyobb fokozat lép életbe.
A szenzor gyors reagálásából adódó vibrálást (gyors váltogatása a szinteknek/profiloknak) a hűlési idő és a várakozó parancs segítségével sikerült nem zavaró tartományba szorítani.
Ennek mellékhatása a pár másodperces reakcióidő, de számomra még nem zavaró mértékű.
Ezen felül az aktív szint kikapcsolja a többi szint profilját, illetve az összes profil kikapcsolódik a képernyő kikapcsolásakor.
Így kikapcsolt kijelzőnél csak egy, de bekapcsolt kijelzőnél is csak kettő profil aktív mindig a 10 fokozat miatti 10 profil helyett.
Képernyő bekapcsolásakor egy átlagos fényerő azonnal életbe lép, amíg a megfelelő profil stabilizálódik.
Redmi Note 7 sajátossága, hogy a Tasker default Lv, vagy a %-os fényerő meghatározása nem kompatibilis a készülékkel, ezért egy manuálisan maghatározott 0-4200 közötti értékkel van vezérelve a fényerő.
Akinek ez zavaró vagy nem működik, az állítsa a hagyományos fényerő meghatározásra vissza - persze ügyelve az exponenciális emelkedés megmaradására
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- www.olcsogamerpc.hu - V018- DDR4 - INTEL i5-10400F - 16GB RAM - RTX 3060 12GB - 1TB SSD- HITELRE IS!
- www.olcsogamerpc.hu - V071- DDR4 - INTEL i5-14400F - 16GB RAM - RTX 5060Ti - 1TB SSD - HITELRE IS!
- GARANCIÁLIS! Intel Ultra 7 265KF+Asus RTX5080+64GB 6000Mhz RAM+2x1TB Nvme SSD+Asus ROG B860F Wifi7
- www.olcsogamerpc.hu - V065 - DDR4 - INTEL i5-12400F - 16GB RAM - RTX 5060Ti - 1TB SSD - HITELRE IS!
- Lenovo ThinkPad X1 Nano (Gen2)/13.0"/2160x1350/2K/IPS/i7-1260P/16GB/512GB/5G LTE/eSIM/Súly 0.966,5kg
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
- PlayStation Okosító Blu-ray lemezek - PS4 GoldHEN Loader / BD-JB Lapse és PS5 Auto Jailbreak AIO
- Honor 200 Pro - Black - 12/512GB - Új Garanciába cserélt!
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs