Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• rarki72

tag

Auto Fényerő
    Bár régóta nyúzom imádott kis alkalmazásunkat, még ilyenre nem volt szükségem.
    Eddigi telefonjaim Auto Brightness módban a kézi korrekciót megjegyezték újraindításig (már amelyiknél szükség volt erre), de a jelenlegi csak a képernyő aktivitásáig és utána megint rá kell állítani, mert teljes tartományban alulhangolt. Ugyan találtam kész profilokat, de valahogy egyikkel sem tudtam kibékülni, ezért alkottam egyet.
    A 10 fokozatú lineáris érzékelési skálához van rendelve egy exponenciális skálázású fényerő módosítás, így értem el a számomra legkedvezőbb és leguniverzálisabb körülményeknek is megfelelő működést.
    Autós Bluetooth fejegységemhez kapcsolódva nem a következő, hanem eggyel nagyobb fokozat lép életbe.
    A szenzor gyors reagálásából adódó vibrálást (gyors váltogatása a szinteknek/profiloknak) a hűlési idő és a várakozó parancs segítségével sikerült nem zavaró tartományba szorítani.
    Ennek mellékhatása a pár másodperces reakcióidő, de számomra még nem zavaró mértékű.
    Ezen felül az aktív szint kikapcsolja a többi szint profilját, illetve az összes profil kikapcsolódik a képernyő kikapcsolásakor.
    Így kikapcsolt kijelzőnél csak egy, de bekapcsolt kijelzőnél is csak kettő profil aktív mindig a 10 fokozat miatti 10 profil helyett.
    Képernyő bekapcsolásakor egy átlagos fényerő azonnal életbe lép, amíg a megfelelő profil stabilizálódik.
    Redmi Note 7 sajátossága, hogy a Tasker default Lv, vagy a %-os fényerő meghatározása nem kompatibilis a készülékkel, ezért egy manuálisan maghatározott 0-4200 közötti értékkel van vezérelve a fényerő.
    Akinek ez zavaró vagy nem működik, az állítsa a hagyományos fényerő meghatározásra vissza - persze ügyelve az exponenciális emelkedés megmaradására :)

LINK

Új hozzászólás Aktív témák