Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jonny71
csendes tag
már egy ideje ismerkedek a programmal, elég sok projekt-féleséget raktam ösze, de most olyan szinten elakadtam, hogy ötletem sincs a megoldásra.
A dolog lényege, hogy kocsiban vezetés közben szeretnék viber üzenetet küldeni.
Természetesen hangutasításokkal.
Megkérdezi, hogy kinek akarok üzenni?
mondom a kontaktom nevét, ahogy benne van a viber telefonkönyvében.
Visszakérdez, mondom neki, hogy igen (ha félreértette, és nem jó kontaktot kínál fel, a válaszom nem, és kezdődik előlről), megkérdezi, hogy mi az üzenet, elmondom, visszaolvassa, hogy így akartam-e, ha nem, újrakéri az üzenetet, ha igen, közli velem flash-el is és hanggal is, hogy tehát akkor xy-nak fogom küldeni a következő üzenetet: üzenet
ezek után (természetesen a szükséges shell parancsokkal fűszerezve) tovább lépne a 'type' parancsra, ahonnan elvileg be kéne olvasnia a változóban tárolt üzenetet (amit már előtte felismert, és elmondott), de csak 1 vagy 2 szót gépel be.
Nem tudom, hogy mi lehet a megoldása.Remélem, érthető volt...

A tasker wikiben találtam egy whatsapp send megoldást ugyanerre (elviekben), az adta az ötletet, mivel én a vibert használom, ez alapján raktam össze. Abba is benne van a 'type' parancs, de mivel nincs whatsapp-om, így nem tudom, hogy az működik-e rendesen, vagy csak az én telómon nem akarja az igazságot...
egyébként ez volt az: http://tasker.wikidot.com/whatsapp-send-messageValakinek valami ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- Gaming notebook topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Xbox Series X|S
- BestBuy topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Napelem
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4076
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi